Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011.

Zana, ni meni ni mužu nije stigao mail sa CN, da li treba da brinem? NIje da mi je potreban, imam CN zapisan, nego da li to znači da moja prijava nije u sistemu, ili šta? Ili da sačekam s panikom koji dan, možda ipak stigne?:wtf::no::smrc:

Takodje, ni meni nije stigao, sta li je u pitanju ? Mozda nisu svima odjednom poslali…Voleo bih da se javi neko ako je stigao nekom.

Slaya,

ne verujem da ima potrebe da brines - verovatno salju u etapama (i kod nas je kum dobio email a kuma nije). Ja samo pomislila da je super sto su tako nesto uradili jer ko zna koliko ljudi je iz besa pocepalo papir sa brojem :frowning:

Anyhow, oni u email-u objasnjavaju i ostale bitne stvari (na primer oko refunds za AoS ko je vec poslao)… tako da pomislih da bi trebalo da obratite paznju da slucajno email ne ode u Spam folder…

Ni meni nije stigao email, ko zna kad su krenuli da salju treba biti strpljiv.

Paaaaaaaa… stigao email :smrc::nene:

Stiglo sa adrese no-reply@state.gov (ubacite ovu adresu u safe listu) sa subject: eDV Lottery Confirmation Number.

I izmedju ostalog tu stoji:

If you lost or destroyed your confirmation number, please click here:

https://ceac.state.gov/ccd/pls/public/edv_confirmation_num.php?p= (ja sam tu izbrisala ostatak linka)…

I ima jos nekih Q&A i tako. Email je stigao danas, a datiran je 05/16/2011. Stici ce svima ja verujem. Ako nemaju neciji email pretpostavljam da ce poslati obavestenja regularnom postom (bar mi na tako nesto lici).

Hvala Zana

Kad su mogli da se cimaju da salju emailove sa linkom ka cn-u mogli su i ovu zajebanciju da rese.

Pozdrav svima! Ukratko, druga prijava po redu, nisam izvucena, ali srecom data je druga sansa :slight_smile:

I hvala za divnu vest koja se tice izgubljenog confirmation broja, koji sam bacila nakon provere 1.maja. :bravo:

Ja sam e-mail dobio a supruga nije. Ja sam na gmail a ona na yahoo. Nismo predali isti dan prijave (ja sam 9 dana ranije), ali sam siguran da je i njena prijava pravilno popunjena u Oktobru jer sam je popunio i predao kao i svoju. Provjerio sam i link koji su mi poslali u tom e-mailu i Confirmation number je identican onom iz Oktobra koji sam dobio prilikom prijave. Eto to je moj info. :;D:

I na mene deneska mi stigna mail so CN,ne vo inbox tuku na hotmail vo junk-spam.Bas super od nivna strana.

Prijava: 5.10

Stigao jutros, džabe sam paničila :slight_smile: Hvala za info, pomislila bih da je spam inače :slight_smile: Još jednom, srećno svima u drugom krugu :beer:

Srekno i na tebe Slaya i na site drugi.Vo spam stignuva so link za confirmation number.

Evo i ja da se prikljucim forumu, pre svega pozdrav za sve clanove.
Ja i supruga smo se takodje prijavili za DV2012 i to nam je prvi put da se prijavljujemo. Sad citam kako su krenuli da salju mailove sa CN ali mi nista nismo dobili i sad vec pocinjem polako da brinem dal sam ja sve to pravilno popunio i tako to, mada sam sve uradio po uputstvu i nekako sam siguran da sam sve ispravno uradio al opet se javlja trunka sumnje s obzirom da mailovi ne stizu. Ja sam poslao prijavo nekad na pocetku (07.10.) a za suprugu sam poslao 29 og.
Zanima me jel nas ima jos koji nismo dobili mail il smo mi jedini :frowning:

Ljudi a jel isti CN broj koji salju na mail u potpunosti? Mislim da ne cekam za dzabe ako je apsolutno isti.:wtf:

Ja nisam dobio ponovo e-mail ali sam bio jedan od navodno izvucenih.Jos nisam dobio nikakav e-mail.

Verujem da ce svako dobiti mail, samo polako, vremenom.

CN je potpuno isti. Kliknes na link koji dobijes u e-mailu i prikaze ti se CN. Evo recimo ovako je pisalo meni, samo sam promenio 3-4 slova za ovaj post,a to je taj format. 20121ELKP34POQT3. Taj isti sam dobio i u Oktobru uz cuveno Success!
Opet da kazem ja sam dobio e-mail, a supruga jos nije. Za oboje sam ja popunio prijave. Ako sam znao za sebe valjda sam i za nju znao. Dobijanje e-maila nije mjerilo da li je pravilno popunjena prijava, ali shvatam zabrinutost. Mozda i ako se pravilno popuni, sistem negdje ispusti neciju prijavu (narocito posle ove greske u sistemu), pa tako i ja za supruginu strahujem. Ali ne treba strahovati, svakako je ovo gratis pokusaj, nema se sta izgubiti! :woohoo:

Nsdam se da to ne znaci da nam prijava ne vazi… I dalje cuvam svoj CN… Mozda bude nesto :stuck_out_tongue:

Ja sam dobio pre 8 sati email.E sad hteo bih da se nadovezem na ovo citirano, posto u emailu stoji sledece

Sad da li su to poslali i onima ciji entry nije kvalifikovan ili svima…

Nemojte da brinete bez razloga,doci ce svima mail,bar tako pise u ovom sto salju.Moj suprug je dobio,ja nisam,a prijavu smo predali istog dana 10.10,razlika mozda 15-ak minuta.

Jas mislam deka nema veze toa sto ne vi e praten mail.Vasiot CN e seuste vo ''igra".Samo edno ne mi e jasno,nikade vo prijavata ne e naveden mailot.Kako e dojdeno do nasite mailovi?A vo porakata ima link koj sto ti go dava istiot CN so prijavata.