Izvučen - tek sada PANIKA :)

Zdravo svima.

Ove godine sam izvučen na lutriji i tek sada je kod mene uslijedila prava panika :nene:

ono radovao sam se izvlačenju ali kada sam neki dan uzeo da pogledam, sjeo sam za pc onako hajde pogledat ću ionako nema ništa od toga…kad ono YOU HAVE BEEN SELECTED! Taj prvi dan nisam mogao vjerovati pa sam nekolik puta taj dan provjerovao jesam li to stvarno ja ili je greška u sistemu, ali uvijek je bila ista poruka :naughty:

e sada je uslijedila panika - šta dalje. ide mi se, ali me hvata strah kada skontam da tamo nemam ništa i nikoga. Šta imam ovdje, 10.000 EUR ušteđevine, završavam fakultet informatike, radim već 4 godine na univerzitetu kao system administrator i to je to.

bio sam često već u Americi, super mi je. Strah me je samo tih prvih nekoliko mjeseci - dok se sve ne složi. Glavni cilj je posao naći, kada krenu redovna primanja onda je ostalo sve jednostavno.

Ima li neko ovdje da je prošao kroz sve ovo već ili barem slično, kako bi mi dao malo motivacije da ne odustajem od ovog svega :suure:

Mislim da je panika prva reakcija svakog dobitnika. Opusti se, dobio si nesto sto se dobija jednom u zivotu, neko nikada nece imati takvu priliku.
U sustini, trebao si pre prijavljivanja razmisljati zasto uopste to radis, da li je odlazak ono sto zelis (uvek se mozes vratiti ako ti ne bude ok).
Svaki pocetak je tezak i ne mozes ocekivati previse, ali sam sigurna da ti USA moze pruziti mnogo vise od SRB.
Mi smo izvuceni (suprug i dvoje dece), ne mogu opisati koliko smo zahvalni i koliko cenimo priliku. Svesni smo da idemo u nepoznato, ali se nadamo i verujemo u bolje sutra.
Ne znam sta bih ti vise rekla, samo mislim da ljudi treba dobro da razmisle pre prijave jer neko bi sve dao da moze otici…

Slazem se sa tobom, mnogi i ne razmisljaju nego se samo prijave misleci da nema sanse da ce biti izvuceni, ali eto prijave se. Ne znam, nema potreba za panikom, znam da nije svejedno, ali nemas sta da izgubis, a u SRB mozes uvek da se vratis, glupo je ne iskoristiti priliku koja ti se pruza jednom u zivotu.