Jel dobio tko drugu kuvertu?

Joj, jedina stvar koje se ja secam jeste da su pokusavali sat vremena da sloze radno iskustvo od mog muza i na kraju nam potvrda o neosudjivanju nije bila ok pa kad nam je rekla “ja vama sada ne mogu dati visa…” mrak mi je pao na oci…
posle toga kad je rekla “…ali vi meni donela potvrdu i ja vama izdati visa” ostala sam speechless (retkost u mom zivotu) xoxo iskreno, pojma ja nisam imala koliko ce ta recenica da mi izmeni zivot :;D:

Olivera:clap:.
sad si jos jedan korak blize!:pozz:

Kako mislis da ga necu vidjeti? Ovdje svi pisu da se prica s konzulom, sta nije to isto? :confused: Misim, bas me briga dali cemo pricat s njim, al kolko sam shvatila razgovara se kratko i sa konzulom.

Da, ljeto, pricat ces s konzulom, ali ne i sa ambasadorom. :;D:
A ja iskreno pojma nemam ko je ovde kod nas oknzul. :no:

Uf, al sam ispala glupava!! Ja sam mislila da je to isto :slight_smile:

Ej Olivera, vidim da si zakazala lekarski na 20.10. Mi smo na 21.10. :slight_smile:

Sto nisi rekla. Pa mogle smo da se dogovorimo u isti dan da zajedno prolazimo
kroz novo i nepoznato kod doktora. :doctor:
A i taman da se upoznamo u zivo.
Svejedno, znaci ja sam ta koja ce pricati kako je u MK IOM. :obrva:

Mi smo nazvali i oni su nam dali datum. Ali bas je ispalo blizu, za malo pa da se sretnemo. Uglavnom, obavezno napisi kako je bilo, da se znamo psihicki pripremiti. :)))

Cao svima ja sam nov na ovom forumu. Moj broj je 2009EU18xxx
Ovaj broj ce verovatno biti “current” u martu…
Jel neko slican vec dobio drugu kovertu?

moj broj je 15*** jos uvek mi nije stigla druga koverta, poslata mi je
19.decembra

Amerikanac!](http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/welcomeee.gif)
Evo Lande jos jednog drugara u tvojoj hiljadi.

Mariags pretpostavljam da si za februar (broj iznad 15400)? Vazno je da ti je koverta poslata, trebace malo vise vremena da stigne jer je uhvatila puno neradnih dana od 25.12. pa na dalje. I ako ne stigne bas te briga, imaju te vec zavedenu u ambasadi pa ti oni mogu telefonom reci sve:papa:

Dobrodosao Amerikanac..

i ja imam broj kao i ti… ja sam iz Bosne.. odakle si ti?
Ne nase koverte vjerovatno nisu jos ni poslate.. jer nije jos objavljeno das u nasi brojevi current za mart..
poz

Stici ce sad za neki dan, moja je putovala 20-ak dana plus dodaj nase neradne dane.
Ako ne stigne sacekaj koji dan i zovi ambasadu

Javi kad ti stigne koverta.. drzimo ti palceve..:slight_smile:

evo jutros mi je stigla ta druga koverta :==D:
da, moj broj je iznad 15400 i intervju mi je zakazan za 17.2

Kako znas da ti je poslata 19.dec? Da li si kontaktirao KCC mailom pa ti oni rekli?
I ja planiram slicno, kada izadje bilten za februar, jer ocekujem da ce moj broj biti “current” u martu. ja sam 18xxx valjda imam neke sanse…
:wtf:

Ja sam iy Srbije, ali radim u BN. bio 5. meseci u SAD…

Pa sa tim brojem imas jako velike sanse.. da budes current u martu..

Ukoliko moj broj bude current u martu… koliko dana posle izlaska biltena smem da kontaktiram KCC da pitam za eventualni termin mog intervjua?:1081:

Mozes da kontaktiras KCC kad god hoces i koliko god hoces ali verujem da se i ti trudis da ne budes dosadan (kao mi:grin:), mi smo ih kontaktirali posle ~15 dana. Ako jos nisu utvrdili tacan datum za tvoj intervju reci ce ti da ih kontaktiras ponovo za 7-10 dana.