Jel dobio tko drugu kuvertu?

Niski ,
oces i meni da pomognes !?
Da mi sastavis jednu upitnu recenicu na eng. , pa da gospode u KKC priupitam,
kada su mi zakazaliintervju !?

Mislim da ne cimam neke ljude sad , vi mi pomozite , zasto ste u opste tu ! ! !
:grin::grin::grin::grin:

Ima te vremena da razmisljate , dok ne izadje bulletin za mart !? :;D:

Oduvek mi je engleski slabo isao , ali oduvek sam gajio iskrena osecanja prema njemu… volim ga…:1072:

:woohoo::woohoo::woohoo::woohoo:

Evo Niski ovde sam napisao u novoj temi da bi lakse nasli svi kojima treba.

E drugari sa foruma,
Evo priblizio se intervju i ja i Jelena sada pakujemo dokumenta za Ambasadu pa imam jedno pitanje:
Da li trebamo poneti onaj papir sa bar kodom na kome pise broj mog (sada naseg) slucaja?

Molim brz odgovor.

HVALA!

Obavezno.. ponijeti taj papir. Tako pise negdje i u uputstvima koja si dobio u prvoj koverti

Hoce li konacno da izbace februarski bilten… nestrpljivo cekam da li ce da predju magicnih 2009EU18xxx !!!

Prosli mesec su iybacili negde oko 11.dec. a u novembru oko 07. a sada… nesto usporili…:drool:

Mi smo isto ponijeli, ali niko nam to nije gledao. Mislim da sam dokumente koji su trebali poredala u jedan folder, a sve ekstra u drugi u slucaju da nas zatraze nesto. Taj sa kodom je bio u dodatnim dokumentima.

e pazi, ja koliko sam ukapirao to je samo da se pokaze…
na ulazu u ambasadu

Taj barcode list se salje nazad u KCC (pise na njemu) a nema ga potrebe nositi u ambasadu, moze se poneti papir iz druge koverte na kome pise kog dana je zakazan intervju… a ne mora ni to. Ma nema tu puno papira, moze se i sve to poneti ali ovo kazem tek da se neko ne sekira ako je nesto od toga izgubio/zaboravio.

Izasao je novi bulten za FEBRUAR 2009 !!! Brojevi za EVROPU su do *19,800 *:woohoo::1072:

2009EU00018xxx

ZNACI LUDNICA , VEC ME HVATA TREMA…
MART JE I MOJ MESEC…173XX:grin:

E sada da vidimo ko ce prvi iz martovske klase da nas obraduje cestitkom tj. drugom kovertom iz KCC-a…:woohoo:

2009EU00018xxx
10.07.2008. - stigla 1. koverta
24.07.2008. - poslato nazad
04.08.2008. - stiglo u KCC

Eh , kad kazes to, “MARTOVSKA KLASA” , prosle godine sam i bio martovac…
pa me uspomene jos drze , ne popustaju…

Valjda ce se i ove godine nesto lepo desiti u ovom mesecu !? Uhhh

bilo je sve u veselju… :guns2:

Slobo KG cekamo tvoj report o uspesno obavljenom poslicu u BGD US Embassy!!!:bravo:

a meni jos rodjendan 01. marta… to bi stvarno bio lep poklon…

Evo sestra mi javila maloprije da mi je stigla druga koverta..
Kao sto vidite iz potpisa, intervju je 13. marta.

Poz.

I mene docekala koverta kad sam dosla kuci :grin:

zasto u srbiju , kasne sa kovertama…

Znam da je ovo vec bilo na forumu ali se ne sjecam odgovora, a i postao sam malo lijen da trazim (godine valjda).. da mi neko odgovori u drugoj koverti pise da je potrebno donijeti drugi DS-230 part 1 i 2. Dakle, jel moram naci na netu taj formular ponovo ispuniti ga i ponijeti?

Hvala

Mi smo ga skinuli s neta i uredno popunili (osim onog dijela koji se potpisuje u amb - naravno). Kad smo došli u amb, djevojka je pred sobom imala “stari” DS, i kad je vidjela da imamo “novi” - uzela je taj posljednji.

Popunjene fomulare DS-230 part 1 i 2 smo trebali da isfotokopiramo i da njih ponesemo na intervju tako pise u onim papirima iz prve koverte medjutim u toj potpunoj frci ja ih nisam iskopirala :wacko: ranije sam postavila temu vezano za te formulare i odgovorili su mi da mi u sustini nece ni trebati da te kopije sluze vise radi nase licne dokumentacije evo linka:
/t/pitanje-u-vezi-kopija-formulara/92/1