Jel dobio tko drugu kuvertu?

99… and counting:grin:

Gringo ima zakazan intervju kada i mi - u isti dan. Naravno razliciti gradovi i tajming…
Cestitam svima koji su dobili 2. kovertu..
Valjda cemo i mi uskoro…:obrva:

Cestitke svima, a pogotovo covjeku koji vise nije momak..:slight_smile:
sve naj..

A jel to neko skinuo mrak?!](http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/frenchkiss.gif)
!](http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/flag_of_truce.gif)

Naravno, XEZE, podrazumijeva se. Ne treba grijesiti prije braka da se ne bi gorilo u paklu :book:

Hvala svima na cestitkama, a za Amer2009: meni su 20. januara odgovorili na moje oitanje mailom da mi je intervju zakazan za 27. mart a da ce mi druga koverta biti poslata 7 do 10 radnih dana od tada. Stigla je 6.2. (kao sto vidis u potpisu).

Hehehe… pa cestitam hombre, neka vam je sa srecom!
Sad i ti i ja imamo jedan siguran posao u USA… pranje sudova:grin:
Drzim vam palceve i za intervju, znam da vam je frka ali sve ce biti OK:;D:

Veliki pozdrav za Postu Srbije! Konacno resili da me obraduju…
Postar sigurnim korakom stigao i do mog stana i doneo miDRUGU KOVERTU!!!
Javili mi moji malopre, s obzirom da sam na privremenom i nadam se jos vrlo kratkom radu U BiH, Bijeljina…

Cestitam, od srca Amerikanac2009 - koje olaksanje (mogu samo da zamislim)
:bravo:

Hvala puno!!
Dobio sam potvrdu mailom od KCC-a pre 20 dana o datumu intervjua, mada je prava stvar kada se to dobije zvanicno - starim dobrim PTT-om..:woohoo:

Pozdrav svima i od mene:grin:
Danas sam poslala email u KCC da pitam da li se vec zna kad je datum mog intervjua pa eto, sad cekam odgovor:obrva:

Ma pozovi ih ako nemas strpljenja da cekas odgovor mailom… Oni su bas ljubazni.. Sa srecom!

Hvala Amerikanac2009, valjda ce da bude sa srecom:grin

Nije mi problem nazvati ali bih htjela dobiti nesto napismeno da mogu da trazim godisnji odmor bas u to vrijeme i da stignem kuci sve obaviti, ako Bog da :;D:

Jucer mi stigla druga koverta:grin:

Cestitamo, Taji!

Danas stigla druga koverta!

bas se radujem kad cujem ovako lepe vesti, cestitke za obe :bravo:

Bravo, sad znate sta vam je ciniti :;D:

Danas stigla.:grin:

Srecno svima koji su dobili drugu kovertu… Lagano pripremajte dokumenta. Sa ok dokumentima intervju je cista formalnost!!! Verujte!

Stigla druga koverta. God bless America and Macedonia!