Jel dobio tko drugu kuvertu?

Ne

Molim:;D:

otkud sada ti formulari?
niko ih do sada nije pominjao od ljudi koji su prosli intervju…
Jel to uopste neko nosio od ovih sveze viziranih (Sloba KG, Xeg..)?:wtf:

MA meni doslo u drugoj koverti kao da treba to popuniti i donijeti na razgovor, pa sam se zbunio. Ali kao sto kolege vec rekose ne treba to nositi..

Poz.

Mi jesmo nisili nove jer smo se vencali. Tj.sad se vise i ne secam ali mislim da smo samo za jelenu nosili jer se ona ukljucuje u proces a moj je ostao stari koji su imali, verovatno su samo promenili “single” u “married”.

Pozovi ambasadu i pitaj da li ti treba.

Mi smo popunili za oboje nove DS-230 ali su uzeli samo moj jer se ja ukljucujem u proces (vencali smo se malo pre intervjua) a njen su imali original koji smo slali u KCC pa su na njemu olovkom prepravili prezime koje je promenila i status, kao i moje podatke u ona polja za spouse info.

Znaci novi DS-230 popunjava samo onaj koji ga nije slao u KCC tj. tek sada se ukljucuje u proces, sve novonastale izmene se upisuju olovkom kod njih, na intervjuu.

Vrlo jasno precizno objasnjeno i receno.:;D:
Hvala xeg!

Ja sam dobio drugu kovertu , i strasno sam se “usro” , :eek:

jeR od uzbudjenja nisam lepo citao , a slabo znam engleski…i umalo nisam pao u nesvest…da da ,

ali moj veliki prijatelj XEG , inace Niski , mi je pomogao i objasnio sve…

JAVNA ZAHVALNICA OVOM COVEKU ! ! ! ! ! ! ! !:bravo:

Ja sam dobio sa prevodom papire.. tj. jedan papir u kojem sve pise od doktora do papira koje trebaju sve na nasem..

gde li je moja koverta zalutala?
…cekam…

stigla druga koverta.
poslata 20.01.

odakle si ti Paul Garet?

Stze druze moj , ne brini nista… moja poslata 15.01. pa stigla danas 05.02., a citam par posta ispred , neko isto dobio danas a poslato 20.01. , sto znaci 5 dana kasnije u odnosu na mene !!!

U ostalom nista posebno nema u koverti… :slight_smile: 4 papira.

Stigla i nama druga koverta…

E pa cestitam svima na 2. koverti, srecno na intervjuima:beer:

Tako je 4 papira ali jedan (onaj pozivni sa datumom intervjua) jako vazan.
To nosite na intervju.

Hvala druze..

Evo i mene da se javim, ali ne vise kao momak :grin:

U medjuvremenu sam (u stvari, sad vec “smo”) dobili i drugu kovertu u kojoj se nalazi sve ono sto je Land vec naveo u jednom ranijem postu. Intervju je zakazan za petak, 27. mart u 14.00h i osim toga nemam nista novo da podijelim s forumasima- samo da cestitam svima koji su vec dobili i svima (nama) koji ce tek dobiti vize!

…Evo i mene da se javim, ali ne vise kao momak…

Dobrodosao u klub…sve najlepse zelimo! :ziveli2:

Cao
Dobio sam 2. kovertu juce 6.2.2009.
Intervju zakazan za 18.3.2009.
broj je 2009EU000174xx
i spremam se da idem da predajem za pasos :slight_smile:

Cestitam, jos jedan nislija u igri :bravo:
Zana, koliko ih je sada? :smiley: