Ja jesam (upravo malo pre) i otisla je posiljka ![]()
https://iship.com/priceit/track.aspx?t=1&Track=MMA6T6VXGH4XX&src=_e
Ja jesam (upravo malo pre) i otisla je posiljka ![]()
Ja, jos u ponedeljak. Ali Fedexom, i stici ce u petak 16h.
Samo bez veze sam dao 3200 din a morao sam 250 u posti kad svakako nece ni otvoriti prvu kovertu do 31. septembra dok ne zavrse sa ovogodisnjim aplikacijama; a moju ce tek u maju sledece godine. :ohman:
Koliko je bitno brzo poslati formulare?
Supruga i ja imamo nedoumica kako ih popunitiā¦
Postoji li neki deadline za slanje āprve koverteā?
Ja sam poslo u ponedeljak (18.07.2011) postom preporuceno za 270 din.:ohman:
Mislim da je ostalo bacanje para.
Kupio sam onu jednu bucmastu tapaciranu kovertu ābubble wrapā 47 din i naguro u nju tih nekoliko papira i dve slike, otiso u postu i poslo.
Dobio sam potvrdu sa brojem i to je valjda to.
Cak sam proverio i staus moje poslilje preko Redirect to the USPS.com® - USPS Tracking⢠Application
i kaze mi:
Label/Receipt Number: RR15 5XXX XXXRS
Service(s): Registered Mailā¢
Status: Origin Post is Preparing Shipment
We have received notice that the originating post is preparing to dispatch this mail piece.
Ima mi smisla da najpre obradjuju proslogodisnje zahtjeve
a pise
Last day online status checking is available for previous lottery
April 30, 2012
http://www.mygreencard.com/index.php#deadlines
To je odprilike kada cu ja sa svojim astronomskim brojem doci na red, pa valjda ako neko tek tada provjeri, tada ce i da posalje
Vjerujem da je bitno da posaljes rano ako si mali broj pa da na vrijeme dodjes na red, ali meni je svejedno, imam vremena da probam jos jednom sa svojom bivsom, pa mozda i nju povedem ako vidimo da ide :inlove: (Ne znam za vas ostale, ali ja imam motivaciju za sve zivo u posljednjih par dana, imam osjecaj da bih fakultet zavrsio u sljedecih godinu dana ako ovaj osjecaj potraje)
ŠŠ° ŠæŃŃŃŠø нек ŃŃŠ°ŃŠµā¦ ŃŠ²Šµ Гок ŃŃŠ°Ńе, Š“Š¾Š±ŃŠ¾ ŃŠµā¦
:naughty::naughty::naughty:
heheh stigla mi koverta u San Diego ![]()
otkud znam valjda je tuda najblize ![]()
evo sada na putu za finalno odrediste!!
7/20/2011 7:26:00 PM IN TRANSIT TO LOUISVILLE, KY US
Evo moj je iz LOUISVILLE, TN je dosao u LONDON, KY
tj, prosao je kroz WILLIAMSBURG, KY
pa ce ga sad valjda vracati⦠eto skoro je stigao.
Pobedio sam
ali koliko vidim samo ce Jakov posle mene doci na red
heh, kao sam sam trcao na voz koji krece tek za nekoliko dana
Poslao joÅ” u ponedeljak, poÅ”tom preporuÄeno, 105g koverta,a ona na Å”alteru samo Å”to nije u nesvest pala i pita Å”ta ima u ovoj koverti zar samo papiri ovoliko teÅ”ki reko da gospoÄo mnogo papira,formulara i tako toā¦Da Bog dragi da, da stigne kako treba da se to zavrÅ”i i sve bude ok i Å”tura,i naravno svu sreÄu želim svima.
Covece na kakvom si ti kartonu to stampao? Koliko znam ima 7 papira + 2 slike,
pa ako koristis standardni 80g papir treba da je teska 35g.
Osim ako si slike slao zajedno sa drvenim ramom
Salim se
ā¦ili da pretpostavim da vas ima troje
?
Da upravo tako,stranica sa mojim izvuÄenim imenom i bar code,ds-122 dva papira za mene, i ds-230 po Äetiri papira za mene,ženu i sina i naravno po 2 fotografije stvaljene u one kesice za slike kada ti odrade i uruÄe slike.
Ja imam jedno pitanjeā¦verovatno je bilo price,ali nisam zaista pronasla temu o tomeā¦Suprug je nosilac zelene karte,i mene zanima da li u formularima treba popuniti adresu gde da vam stigne greencardā¦mi smo stavili N/Aā¦jer je malo bzv i rano da razmisljamo o tomeā¦nije greska? Vidim da na intervju svi pominju da pitaju ko su ljudi kod kojih ideteā¦pa me to malo zbunilo..
I da imam jedno jos ātupavijeā pitanje :==D: da li ima neko da je izvucen a da mu druga koverta nije stigla odnosno da nije stigao do intervjuaā¦
Mi smo 26xxx razumedoh da se iz Evrope prima 33 000? znaci realno sanse imamo,zar ne? Postavljam ovakva pitanja jer sam u velikoj nevericiā¦hvala unapred
Za adresu moze N/A, ali na intervjuu moracete reci neku adresu.
Za drugo pitanje ne znam, mada nisam ni video neke vece brojeve do sad kao sto je vas ili jos gore ovaj moj.
Ne, ne primaju 33.000 vec 20.000. Ovo 33.000 je redni broj do kog su trenutno dosli za proslu godinu, a ima jos da raste do 30.septembra ako ne popune pre. Ovo samo znaci da je neadekvatno 13.000 evropljana do sad (teze osudjivani / odustali / nemaju srednju skolu / imaju sifilis⦠)
Evo na Wikipediji pise 50.83% sanse da se prodje dalje (Diversity Immigrant Visa - Wikipedia)
ali ja koliko vidim svi prolaze, pa se nadam da ce i moj broj do septembra 2012 doci na redā¦
Hvala Milosx :bigkiss:
Ocekujes tek septembar,ja se nadam april-majā¦mozda i mart,uvek sam bila optimista :==D:
Da li znate da li se desavalo nekome da posalje prvu kovertu, a da mu intervju nikada ne bude zakazan, tj da KCC napravi denial?
Otkako pratim ovaj forum (a precesljala sam ga kvalitetno od samog pocetka) jos nisam vidjela primjer da neko ko je poslao prvu kovertu nije pozvan na interviewā¦
Hvala spectra.
.
Pozdrav svima!
Prvi put sam na ovom forumu.. i ja sam isto izvuÄena za DV-2012 :bravo: i sad imam milijun pitanja!!!
Btw.. joÅ” nisam ispunila formulare
Ima li netko iz Hrvatske da je izvuÄen i voljan pomoÄ barem u informacijama ili podijeliti iskustvo?