Merodavan je sto se tice dimenzija, okolnih kontrasta, odredjene pixelizacije i sl. Sve ostalo mozete vizuelno odrediti sami po zahtevima i primerima Photo
E sada, verujem da bi validator pozitivno ocenio i sliku Paje Patka ako ispunjava sve zahteve:D
Jedan savet, ovaj application software je prvi put u upotrebi ove godine tako da je bolje da ne trcite u apliciranje prvih par dana dok sve to ne bude sigurno provereno i doterano.
Verujem da ste svi imali probleme sa prikazom raznih stranica koje ste ovde i naveli ali se to desavalo u raznim trenutcima. Znaci moguce je da je aplikacija malo nestabilna i da je “pritezu”.
Datum prijavljivanja ne daje nikakvu prednost u izboru.
hvala ti landlord.
koristio sam internet explorer pobrisao sam kolačiće i sada je pocetna stranica stvarna i u internet exploreru.
to je savet i jeleni24 da uradi.
takođe mislim da je nebitno u kom se periodu covek prijavi, ali iz nekih iskustava sa foruma i od ljudi koje licno poznajem, vise je ljudi dobilo koji su se pri kraju prijavljivali.
tako da cu se i ja prijaviti pred kraj onako za promenu, mada kazem mislim da to nije presudno.
pozdrav svima veliki!
beli.. vidio sam ti sliku i puno je veca od 62KB ..
tvoja slika je preko 170KB tako da to nije OK…
Moj savjet ti je da odes kod profi fotografa.. i da te on slika.. reci mu da ti treba slika za americku visu..dimenzija 5 puta 5 CM.. i onda je scanniraj.
Jos jedno pitanjce:), suprug i ja zivimo u vanbracnoj zajednici. Kako da definisem svoje bracno stanje:confused: jer bih i njega navela, normalno, kao clana porodice:rolleyes:.Sve je regularno samo nismo zvanicno vencani, dete je na suprugovom prezimenu.Mozda je malo komplikovano ali je tako:).
Pozdrav
Nakon što ste probali da ubijete:
-kukije
-cache (temporary internet files u Internet Exploreru)
Pokušajte još i sledeće: idite na adresu dvlottery.state.gov, ali sa malom izmenom: dodajte nešto na kraj URLa nakon upitnika, da bi browser poslao novi zahtev za drugom stranicom. Onda proxyji neće povući keširanu stranicu jer misle da tražite nešto drugo. Znači, onda biste išli na link:
Ne za apliciranje, eligibility se odnosi na to na osnovu koje zemlje apliciras za vizu, ti apliciras na osnovu zemlje u kojoj si rodjena i ovde stavis Yes a u polju ispod ne biras nista.
Nisu to adrese nego samo jedna, tvoja, ona na koju ce ti poslati NL (kovertu) ako te izvuku. U Address Line 1 pises adresu npr. Paje Patka 24/5 a u Address Line 2 nista ili n/a. Ako hoces mozes da upises u prvo polje Paje Patka a u drugo 24/5, kako god hoces. Zamisli samo to napisano na koverti, ako mislis da bi se postar snasao - to je to.
!](http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/welcome.gif)
Zorane, nemas samo ti ovaj problem. I kod mene se desava isto! Probao sam aplicirati za moju necaku ali ne ide, evo pokusavam dva-tri dana.Mislim da jedini problem je o prebukiranom sajtu, jer pretpostavljam da u svakom trenu ima bar po nekoliko stotina aplikanata celog sveta.!](http://www.websmileys.com/sm/comp/comp26.gif)
Mozes uspeti samo ako probas konstantno nekoliko puta u razlicitem vremenu u toku dana.!](http://www.websmileys.com/sm/country/flag47.gif)
Pozz