kako da zapocnem prijavu

pozdrav svima,evo ja pokusavam vec skoro 1h da se se prijavim za green card na sajtu www.dvlottery.state.gov
ali mi izlaze samo instrukcije i da idem na sajt travel.state.gov i neke bulletine…
kazite mi ljudi kako da otvorim aplikaciju da popunim!!!
hvala unapred…

Pa kad otvoris link koji si navela, nemoj ici na DV2010 Instructions ni Photo validator, vec klikni Begin standard entry i kreni! Sretno!

Predlažem da se koristi SSL Entry link…sigurniji je protok podataka.

Ja kad sam se prijavljivao isto sam imao dosta problema.. u vecrnjim satima da pristupim siteu jer je bio prezauzet…

pokusaj u neka nebulozna vremena da se prijavljujes.. ili rano ujutro.. ili u podne..

poz

ljudi kako ne shvatate niko nije slep da pokrene aplikaciju za prijavu, jovana24 vam fino kaze jos nisu otvorili opciju da se pokrene aplikacija i zanima je zastzo nije kad je danas evo vec 3.oktobar.
vodite šuplju raspravu.
NEMA OPCIJE DA SE POKRENE APLIKACIJA ZASTO?

Jel da!?
A sta je onda OVO:
!](http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Avatar/DV2010.jpg)

Bas kao sto je Stefica rekla.

Laki je malo nervozan.. jel to do pantelije?

Ljudi meni ne radi ovaj photo validator sta cu sad??’

hehehe…
A nekada je bilo prosto prijaviti se:rolleyes:
Probaj kasnije, ako ne - jos malo kasnije, moze i sutra:D

Ne znam sta je problem.. ja sam sada pokusao da se prijavim i sve je proslo OK

a joj…ma ja cu postaviti ove slike pa me valjda nece radi njih diskvalifikovati!sta vi preporucujete??

Ne, mislim u biti nece ti ni proci aplikacija ako slike nisu ok
ali svakako probaj sa validatorom..

Ako ne budes mogao ako oces posalji meni slike pa cu da ja probam da ti validiram sa svog kompa

Zdravo svima,
Interesuje me da li je photo validator sasvim merodavan.Fotografije koje bih postavila su 2x2 inches, wideth 600 pixels height 600 pixels, resolutions 600 pixels.Photo validator je pokazao da su te fotke ok ali ja opet nisam sigurna …
Pozdrav svima, i izvinjavam se ukoliko je ovo pitanje postavljeno bar 1000 puta…
Srecno!!!

hajde mi daj svoj msn ili nesto mail adresu!posalji mi na pm

Naravno da nije mjerodavan.. imas jos fore oko oosvjetljenja.. fokusa..
ako imas naocale kapu ako je grupna slika i sl..
foto validator to n emoze da otkrije..

ja nisam nervozan, i nisam lupao bezveze kada sam rekao da nema aplikacije za pokretanje na sajtu dvlottery.state.gov.
na mom kompjuteru jos uvek stoji da prijava pocinje uskoro “start soon”, a to je verovatrno problem i kod jelene24.
ja pratim milosev forum godinama,i ranije su ljudi imali taj problem gde im ostane da kazem “zaleđen” sajt sa pricom da pocinje uskoro a prijava pocela odavno.
molim ljude koji su upuceni u to da pojasne zbog cega se to desava.
da li je to do podesavanja na kompjuteru ili sta?
pozdrav svima

Probaj pobrisati kolacice, probati otvoriti drugim browserom.. ili nesto sl.
Prvi put cujem za ovaj problem..

pretpostavljam da koristis internet explorer probaj sa nekim drugim npr sa mozilomili operom jer taj problem sam vec negdje procitao i to bas na ovom forumu!znaci ima neka opcija ali probaj sa drugim poretrazivacem!

landlord daj mi svoj mail da ti posaljem sliku

poslao sam ti PP