Evo da se prijavim i ja, izvucena sam 15.jula, 1.5.2011. nisam imala srece…iz Srbije sam, broj 18XXX…poslala sam dokumente nazad 20.jula, stigli su 2.avgusta u Kentaki, prvi put sam igrala, “samo jednom i jeste dovoljno”![]()
vidite na sledniot link Visa Bulletin za septemvri e izlezen http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_5542.html
2xxx Mia Hrvatska
5xxx MrDax
7xxx todorovskimkd Makedonija
8xxx highvoltage84 Srbija
8xxx BILJANA68
znaci ovie korisnici ke bidat na intervju vo oktomvri
EUROPE 8,500
:wacko: Dear God,osećam se iskreno baš čudno, jer se bliži intervju i sve to ostalo,kako sam shvatio znači za par nedelja će već početi da stižu koverte sa zakazanim intervjuima itd?
a cekaj jel ovo sad ispade brze ili sporije nego ranije???
Isto je. Uvek su isto vreme pocinjali obradjivati rezultate - 1. Oktobar;
Pogledaj bulletin za prosllu godinu; slicni su.
Nisam stigao ranije da pisem, mi smo broj 4xxx, Srbija. Moja zena je izvucena.
Cestitke VDJ: ocekuj pismo ovih dana, brojevi do 8500 su CURRENT u septembru.
**Brojevi do 8500 su CURRENT u Septembru! **Cestitam svima!
ja se ivinjavam stya znaci to sa ovom poslednih Visa Bulletin koi je izadjio u Septembri da ce mog intervju biti u septembar ili otobar moi broj je 7xxx ke ve molam jas mislamdeka intervjuto treba da mi bide vo oktomvri pozzz
Trebalo bi uskoro da dobijes kovertu na kucnu adresu.
U Oktobru.
“C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER”
al ovo znaci da ce manje njih da ode na interviju nego prosle godine jer “Bulletin for September 2010”](404 - Page Not Found) otislo je 9600 njih na razgovor u oktobru. :(.
Jel moguce da je ovo kasnjenje zbog one greske u sistemu?
pozdrav svima ![]()
ja sam broj 27xxx, Srbija
prvi put sam se prijavila i jos uvek sam potpuno pogubljena, nadam se da cu sutra konacno poslati prvu kovertu, stalno proveravam da nesto ne pogresim… :blink:
Ne bih rekao. Pogledaj odmah za oktobar 2010: isto 9.600
u jednom od papira pise da se taj broj gleda po dinamici razgovora prethodne godine, pa posto ni prosle godine nisu dosli u prvom mesecu do tog broja, ostavili su isti cutoff za sledeci.
poslednite dve godini e Bulletin for September odnosno za oktomvri su bili do 9600 mdzutim za ostali godinama posle ovih dve su bile brojevi i manje za oktobar
Ako sam lepo video, imam najmanji broj u Srbiji: 10xxx
Upiši na ovoj temi dobitak /t/dv-2013-izvuceni-maj-oktobar/923/1
ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prva koverta > Dv 2013 izvuceni maj-oktobar
Pozdrav
Ja sam dobio jedan broj ima 15 cifara i kada pokusam da se ulogujem da vidim da li sam izvucen kaze da ima 16 brojeva??? :-((( 8613x-xxxxxxxxxx
Gde si dobio broj i od koga? Jesi se sam prijavio…
Nisi lepo video; proveri još koji put :suure: ima i manjih brojeva, mada ne mnogo
Registrovao sam se ovdje! Broj sam dobio na e mail ! Ja sam popunio aplikaciju! Sta da radim??