Mediji u USA i ex-YU: slicnosti, razlike i njihov uticaj na opstu kulturu

brate,burazeru sad se ves znamo pa mozemo opusteno da caskamo Jack Dehlome

Nisam hteo da te uvredim…za ono JBT vec si pominja azijate i oni ne valjaju pa sam stavio na betwin.com 20 evra i gubim…bem ti ameriku

Nemoj se izvinjavati, nema zasto, bolje nam napisi neku dogodovstinu iz aviona, sigurno ih je bilo mnogo…
Bio do NS-a i prosli vikend, neki rodjendan, bilo je lepo, video drage ljude.
E, sad mi nije jasno na koga si mislio sebe ili mene. Ja jesam izuzetno strog prema sebi, a ti… ne bas, sudeci po pravopisnim greskama
PS: imas i opciju edit, pa se slobodno posluzi, zbot takvih kao ti je Srdjevic i ostavio tu mogucnost…
Ne postavljas ti losa pitanja, ti ne postavljas pitanja uopste.
A kakvi su tvoji utisci o pomenutim kategorijama ljudi? To me interesuje, matorac si, a imao bliski susret sa afroamerikancem/homoseksualcem. Objedinio si sve tri kategorije, a cutis o tome…

Znas me znam te… :bigkiss:

Betwin.com je u vreme kada si ti spominjao ovu utakmicu drasticno oborio kvotu tako da iako si nam vec napomenuo stupanj tvoje gluposti toliko sigurno nisi bio da pored pinnacle-a uplatis na betwin-u :wink:

Mnogo te zanima afro-seks,soliterac,nemoj to, do sad si pricao o zenicama a sad bi o crnackim kitama…i pusti taj NS .Koga zanimaju tvoji dragi prijatelji.pricaj ti nama ‘‘soliterac’’ o USA …
I nije strasno odgovarati na pitanja nekog ko te drzi budnog do 4 am
1.odakle ti to strasno iskustvo o medijama,prifitima,serija,aamerika..
2.podeli sa nama koji su to likovi i zenice kojima si ti toliko bitan
3.o grimasama ljudi
4.tata i mama,postenje i okle su stigli

pa zar to nisu laka pitanja…lake note

kod ‘‘profita’’ ne treba ‘‘i’’ i kod serija fali ‘‘a’’ izvini ameru

''stupanj tvoje gluposti ‘’.to cesh isto nekom Ameru reci ali u LIVE verziji…ljutnji nikad kraja…ajd ja cu ti poslati garantno i da zavrshimo pricu…samo pod jednim uslovom da se klones NS i tate i :woohoo:mame

Budnog i nasmejanog, i za to hvala.

Radim u medijima, ali nemoj nikome da kazes.

Tata, mama, devojcica, sef, kolege, dekan, profesor…

Pravim ih gde god da se pojavim, sta ces kad sam smesan…

Toliko puta sam spomenuo Novi Sad, a ti i dalje nikako da shvatis…

Laksa nikad imao, kad bi sledece nedelje to izvukao na ispitu gde bi mi kraj bio. Razumes se i u muziku, svetski covek od glave do pete… A i sirokih shvatanja sudeci po cariniku, za kojeg nam jos uvek nisi rekao detalje…
Ajd’ sad ti…

Nisi kliknuo na pravo polje, umesto na edit ti si otisao skroz desno :no:

A znaci ovo je sve bio test, i ja polozio :grin:

Kako si me samo navukao, sreca da ti nisam direktno rekao sta mislim o tebi, vec sam se krio iza ironicnih citata.

Tata, mama, devojcica, sef, kolege, dekan, profesor…OVIM SI KUPUO SVE FORUMASHE.
Nisi ti uopste nasmejan…soliterac moj
pored ovih ‘‘dragih’’ dekana,sefova,zena…GC je suvisna.Soliterac nisi ti za USA ti si za forum.Nemoj da se ljutish.Pusti mo sad edit,pravopis,tvoje uspehe.Nisam imao odgovor na tvoja ‘‘pitanja’’ o avionima …cak i ne znam sta da te pitam kad neces sa nama da podelish nista… …sta sad treba da napishem …Ajde ti

ja o tebi to ne mislim…ja samo mislim da si ti jedan obican decko roditelja dosljaka koji vredno uci i misli da sve zna o USA.Ovim zavrasvam ovu malu pricicu …znash sta nas sutra ceka mediji,zenice…LN

Eto vidis, sticem utisak da si malo nezahvalan, ja odgovorio na sva tvoja pitanja (koja su izmedju ostalog vec napisana po forumu), a ti kazes da necu da podelim nista. Ti napisi malo o tome gde si boravio u inostranstvu?
PS: Za kladjenje znam da si lagao i to bez da sam ti gledao u zenice, imam nalog na betwin-u i da ga takodje imas znao bi kojim sve podacima obican klijent moze da pristupi. To ti je zuti karton kod mene buraz, ako slazes jos nesto, na moje veliko razocarenje prekinucemo diskusiju…

jel su to fore iz medija…znam ja ,da imam kod tebe sve same minuse.Ti sad imash pored zenica i naloge …a insistirash na crnjama.Totalno si nelogican

Gde sam bio u USA …kada,koliko godina ,sta sam proziveo nikad necesh saznati .ne zato sto sam ljut na tebe nego zato sto ti cinim uslugu.Sve ces to sam saznati pa ces nam ‘‘kuckati’’.

Ali ako bash zelish da cujesh nesto o LA mozes da me kontaktirah na mail i sve cesh znati o popularnij ‘‘bilijar sali’’ najvecem kladzackom mestu amerike …to nemsh na netu ,wiju a i zenice ti nece reci

a i sumnljiv si sa onim ‘‘stupanj’’ i ‘‘buraz’’:1072::;D:

I na kraju ,sad cu tek da se angazujem na ovom forumu da ti izvadim mast do kraja dok nam ne saopstish transparentno u kojim medijima radish i zasto si svoje profesionalno znanje upotrebio protiv nas nejakih forumasha…ima da ti ovaj forum bude crna karta a ne zelena Soliterac.josh si nam spominja dekana i neke devojke sram te bilo…:bigkiss:

E, sad si me totalno ubedio u istinitost poredjenja tvog koeficijenta inteligencije sa muskim polnim organom. Bilo ko ko je ikada uplatio neki tiket preko bilo koje online kladionice zna da vajde od americkih kladionica, a pogotovo ilegalnih na koje me ti dobronamerno upucujes, nema. Pored svih povoljnosti koje kao korisnik evropskih online kladionica covek moze imati ne bi mu palo na pamet da se kladi u Americi. Da si mi rekao Vegas, kao grad sa jednim od najjacih kvotera na svetu pa da ti verujem, ovako da se nisam smejao celo vece bilo bi ovo totalno propalo vece… Ja sam se i u Srbiji trudio da igram posteno, valjda zbog mojih roditelja dosljaka, a u USA cu tek biti posten. Ovo je ujedno bio i drugi zuti karton, opet si slagao, ali ovog puta zestoko, iskreno se nadam da ce do jutra cela nasa diskusija biti obrisana.
Sve najbolje ubuduce, Dejan

Ti si bio i u vegasu…izbacio si ono Las pa mislish da si prosao kod mene.Soliterac kakav si folirant.Josh ona prica o postenju i kladionicama.

Nasha diskusija nece biti obrisan bez obzira na tvoje dodvoravanje adminu.sustina ove raspravice da si ti lik koji prica o LA,NYC,VEGASU a nikada nisi bio u USA i to je jako neposteno.ti si ovde pricao o dekanima,devojkama,postenju,kockanju koje je u biti neposteno.insistirao si na kitama,crnjama…idi brate u USA samo nemoj da pricas o onome sto ne znas i sto nisi video.ti samo nagadjas,prepricavash tudje price i pretrazujes net…TO JE NAJNEPOSTENIJE…