a i laz je da USA kladionice nisu dobre i da sam ti ja savetovao da budesh neposten…to nije fer soliterac
idem da spavam…
kad se sutra probudish da nam objasnish sta bi nam radio i kako bi nas zlostavljao da si samo jednom bio u USA kad si sad ovako napokovan a autobuse si video za zivota.Kako to jedan mladi Srbin prica o postenju a da ga za to niko ne pita
Evo dila
Da nam odash tajnu kako jedan ''posteni ''kladionicar ,namzan ,izmazan svim bojama po Beogradskim soliterinma tako divno i nasushno prica o USA a da tamo nije nikad bio…zar to nije vrhunac licemerstva i folirancije.
Da nam pojasnish kako to moze da bude fer i posteno.
Nisu ti ovo mediji pa da obmanjujesh ovo je sasvim obican forum u kojem ljudi zele da cuju iskustva drugih a ne tvoje polu istine,misljenje,i wiki-informacije.
Sve to objasni…zapravo samo reci jedno kako ti to sve znash a ustvari nisi siguran u to…ako u tome uspeh reci cu ti jedni anegdotu iz aviona
Interesantno. Ova tema moze da se iskoristi kao prilog analizi uticaja Mass Media na medjusobnu komunikaciju i nacin izrazavanja…
@dejancic: Kako sam imao zadovoljstvo da pročitam celu temu (doduše, nakon filtracije), imam utisak da treba da ostane… Zanimljiva do bola. :bravo:
@Žana: kontam da ovo mora da ostane na forumu… Ne fali ništa, a već su je isekli iz teme koju su uništili. :;D:
@united 777: čujem da su ti 3 posta editovana zbog psovki, na idućoj ti ide temp.ban od 2 nedelje… Mislim da je fer. Dobrodošao na forum. :pozz:
Prvo sam procitao post iznad mog, pa sam bas hteo da vidim sta je to toliko zanimljivo. Procitao sam sve od pocetka… Sada se pitam zasto… Sta je tu zanimljivo… Odavno nisam citao ispraznije prepucavanje…
Mogu da razumem da neko nekog kritikuje zato sto pise i iznosi misljenje o necemu o cemu nema saznanje iz prve ruke, ali da na to potrosi 6 strana??? Uostalom, zar nije krenulo od medija ovde i tamo i njihovog kvaliteta? Da li moramo da odemo u USA da bi pogledali njihove serije, show programe i sl., da bi mogli kompetentno da pisemo o njima?
Mozda ja imam iskrivljeno shvatanje sta je forum, ali kad vidim da se dvojica prepucavaju iz posta u post, meni to vishe lici na chat nego na forumsko postovanje…
Konacno, ako neko vec ima silno iskustvo o zivotu u USA, neka ga radije podeli sa nama koji ga tek sticemo, umesto sto dokazuje drugima da nemaju pojma i pisu napamet… to je mnogo korisnije, svrsishodnije, a i stedi vreme uludo potroseno na citanje ispraznih postova…
Ajde da se obrazložim, kratko…
Krenuli su u teški offtopic obojica, i morali su biti pomereni iz one teme. To što su obojica odlučili da se javno prepucavaju - to je njihova stvar. Ja nemam razloga da ijednom od njih brišem postove, kada nikad ne znaš za šta ovo može da posluži, a (od sad) je najlakše zaključati temu kad “presuši”.
Prebačeni su u forum Vaša strana, koji je upravo to… ovo je jedini forum koji služi za pisanje o sebi. Obojica se ovde predstavljaju u svetlu kakvom sami žele, pred celom zajednicom. Zašto bih ja to njima dvojici uskratio?
To što se tako slatko prepucavaju, svaki na svoj fazon, i ni jedan ne odstupa, evo već koja stranica, to je meni bilo zanimljivo… Ja to gledam sa jedne totalno druge strane, valjda. Tipa, javno se cimati tako bez razloga, a ni teme nema, koliko vidim… :blink: ali evo idu stranice, jedna po jedna… Možda do kraja bude ovde i bitnih informacija nekih… ![]()
Izvinjavam se svim ljudima na forumu ako su imali problem bilo kakve vrste citajuci ‘‘moja’’ ,‘‘prepucavanja’’ sa onim decko.
Momcic je video dekana upisao fakultet i hodniku istog shapucumu devojke…vec je odlazio u toku noci i u Ameriku…ljudi…surovo vaspitan na postulatima 90-tih ,mudar,ostar Srbin koji ne da na sebe ,pritom je posten do bola.Zahvaljujuci nocnom-predanom radu u nekoj od kladionica Beograda dao je sebi za pravu da ljudima prica o GC,USA i svojim prijateljima iz okoline Novog Sada.I neka j sve to radio …neka je ‘‘predao’’ za GC neka ide u tu Ameriku samo nemoj da nam o tome prica.Mi zelimo iskustva i misljenja ljudi a ne mastarije nekog novo- Beogradskog fakultetlije kome su glavni problem u buducem Americkom zivotu gay-crnci..itd…ili ona ‘‘tata video sam Ameriku preko serija’’
pozdrav
Josh bih dodao za kraj,
Registrovao sam se na ovom forumu iz cistog osecaja i gradjanske svesti-savesti.Pokushao sam da shvatim i ne znam dali sam uspeo.Ovaj FORUM je nasusna potreba ljudi da se iskreno informishu o programu GC.Iskustvima ljudi koji su to proziveli.A registrovani forumashi prosto imaju potrebu da ''progutaju sve ono sto misle da je vazno i sto ce da im pomogne u daljem usavrsavanju u vezi programa pa i same Amerike…iskustva,cinjenice,egzaktnosti..
Mislim da moje prepucavanje od sinoc nije imalo tezinu neke knjizevne vrednosti-daleko od toga..cak je bilo izpreplitano pravopisnim greskama zbog mog nocnog-adrenalinskog ‘‘kuckanja’’ i shvatanja problematike na taj nacin.
ne bih nista vishe rekao o liku koji mi se '‘suprostavio’‘vec cu samo reci..pusti da pricaju-kuckaju ljudi koji imaju sta da nam kazu ,koji su to prosli,bili,videli,razocarali se,odusevili…a tvoje frustrirano ‘‘vazno’’ ‘pre-napucano’’ tatino i mamino ‘‘znanje’’ ostavi za sebe i svoje drustvo.Mnogo bi bilo postenije da nesto PITASH.Veruj mi bilo bi ti mnogo lakshe u zivotu…
Kakav crni kraj, sad kad mi je Srdjevic dao odresene prste da pisem sta hoce iskoristio bih priliku da citiram savremenog ‘‘Edmund-a’’: And get ready, 'cause this shit’s about to get heavy… :;D:
Jel to onog soliterskog?
Nisi, niti ces, samo ces se razocarati kada shvatis da tvoj koeficijent inteligencije nazalost pored svih muka koje si nam vec naveo ima i problem sa potencijom.
Prepucavanje nije tvoje, nego nase… Jos ces naterati ljude da pomisle da si se sam sa sobom grudvao. Nije da te branim, nego ne bih da posle po forumu pricaju da sam se raspravljao sa ludakom.
Tebi je proradio adrenalin od kuckanja u tastaturu?!?!?! Ja zaista pokusavam da te, zarad svoje reputacije, predstavim ljudima kao normalnog, a ti se zakopavas sve dublje i dublje.
Pise se suprotstavio, i ispravno napisano zvuci nekako surovo. Ja sam napisao post upucen osobi koja se krije iza profila sa slikom tvog nick-a. On je za razliku od tebe bar pokusavao da pise pravilno, ako ne i pisao, ali nije hteo da mi objasni to sto pise, pa si se pojavio ti. Tako da sukoba nema, samo razmena misljenjana. Da li ce se to nekome svideti ili ne, Boze moj. Nadam se da sam bar jednu osobu nasmejao, jer na kraju krajeva pored ubijanja vremena, to mi je i bio cilj. Morao sam nekako da se iskupim za salve smeha koji si ti u meni izazivao.
Sad kad smo dobili Srdjevicev pristanak da nastavimo, brisem ti dva zuta kartona, a i zanemaricu pretpostavku da si patoloski lazov temeljenu na tvojim postovima u kojima, izmedju ostalog, konstantno ignorises moje pitanje da nam napises nesto iz svog bogatog zivotnog iskustva…
Ajd’ sad ti…
Slazem se sa svim navedenim. I posto sam se vec izvinuo Srdjevicu, javno se izvinjavam svim clanovima foruma za ovakvu nepotrebnu raspravu oko banalne stvari.
Bitno je da si se ti izvinuo Srdjevicu,sefu,dekanu. A preterano pokusavash da okvalifikujesh,izmerish,dokucish moju inteligenciju to je suvishe za…vredjash i svoju pamet.Sad si se ‘‘uhvatio’’ da proverish i moju potenciju,to necesh moci…
Ja ti nisam nishta loshe napisao samo sam te zamolio da se batalish pojasnjavanja kako je u las vegasu i kako je u Americi.Meni je savrseno jasno da si ti previshe uzbudjen i zanesen svojim poslom…famoznim medijima ,pa si pokusaho da nam formulishesh sve o profitu i shou biznisu…a da krocio nigde nisi ,osim sto si bio u NS-lep grad.Pusti se Amerike i ovog foruma.Ovde ljudi samo zele da prikupe informacije od ljudi koji su nesto doziveli koji imaju odredjena iskustva i nista vishe.Uopste ih ne zanima tvoja filozofija.Tvoje nagadjanje,predpostavke,tumacenja…ovo bi treba da skapirash.Ja nemam nikakve pretenzije niti bilo kakve probleme i frustracije u vezi GC i Amerike.Ameriku volim a pomalo sam je i sit…ako ti imash problem,kreni da ga resavash.Napravi nesto u zivotu..otputuj negde pa nam to referishi.Eto,podji od vrlo jednostavne i iskrene stvari.Pusti crnece i njihove…pishe.dekane,kladionice…
Ja se ne slazem sa svim navedenim,posto ovde ljudi zele informacije o GC,ucescu u tom zanimljivom programu,prvim danima u USA a ne price i anegdote likova koji su tamo ziveli ili zive 30 godina.A najmanje likova kao sto je Dejance[ili kako vec]-Soliterac koji nigde nije bio ,odbishe ga za GC-ispod crte-maler.Sad bi on da se dokazuje filozofijom i pricom koje slusha od straijih cika…to je dosadno…
Koji deo mog pitanja nisi razumeo? Rekao si da si 60 puta u USA, ja te pitao da napises nesto o tome. Rekao si da si pola zivota proveo u inostranstvu, ja te pitao da napises nesto o tome? Rekao si da si bio u LA-u, ja te pitao da napises nesto o tome.
Nema potrebe da ispitujemo tvoju inteligenciju, vec si sam napisao u jednom postu kolika je.
Od kada sam ti postavio pitanje tj. od kada smo poceli diskusiju ja sam prestao da pricam i samo odgovaram na tvoja pitanja, a ti neces na jedno jedino… Sam si rekao da je takvima sa bogatim americkim iskustvom mesto ovde, da bi nam preneli svoje iskustvo… Pa, ajde, napisi nesto…
Onda smo ovde nepotrebni i ti i ja. Razumem da mene teras, ali da samog sebe zakopavas i dalje mi nisi jasan…
Pa kako ta di kazem, kad ne mogu da dodjem do reci od tebe.I kako da te ubedim da u Las vegasu nisu najbolju ‘‘pravljaci knjiga’’ kad ti sve znash…i kako da ti objasnim jednostavnu stvar da se ne izleces i da je iskustvo jako bitno u zivotu.Da..hmmm, ako si vec orator,besednik ,filozof onda imash i odgovornost za ono sto napishes i pomislish…a ti nemash ni odgovor na jedno jedino pitanje.Pitanje svih pitanje.Odakle ti to sve znahs i koti je to rekao…ako je iz knjiga i Wiki onda OK nije strasho ,ali ako je iz glave onda bi bilo bolje da nesto pitash-ali hladne glave
Lako, reci mi gde su najbolji, ja ti onda kazem gde ja mislim i tako u krug… I mozda ti i ja i ne dodjemo do zajednickog resenja, ali neko ko cita mozda i dodje. To barem vazi za sve bitne teme, a ova nasa to sigurno nije…
Ali ti neces nista da kazes, a zasto? Jel sam te necim naljutio? ![]()
necu vishe da polemishem.nisi losh decko ,po tvom sudu i pametniji od mene…ako sam te uvredio ,nisam imao nameru.Kada budesh’’ otfurao’’ u USA sa B777 mozda i dibijesh neki od odgovora za koje sad smatrash da su baljezganja.A da ti pricam o mojim Amerikama ,nemam pojma,mislim da je to pretenciozno i hvalisavo.Mogu da ti dam 1 savet kad se pojavish na JFk Airportu sve ostalo cesh ti resiti…
Ovu gresku u potpunosti razumem. Koliko sam cuo, a ti me slobodno ispravi ako gresim, vecina ljudi posle duzeg boravka u inostranstvu tesko nalazi prevod necega sto nije toliko zastupljeno. Pa si ti tako iz ‘bookie’ izveo da prave knjige. Medjutim u Srbiji je odomacen izraz pravljenje kvota, a ne knjiga. Evo vidis, kako mozemo da dopunjujemo jedan drugog, malo vise ja tebe nego ti mene, ali polako, cim se otvoris i krenes da pises malo o sebi sve ce to doci na svoje i pokazace se jos jednom da je Srdjevic bio u pravu kada je napisao da se mozda iz ove nase diskusije i izvuku neke korisne informacije…
Nisi ukapirao ova’’ nasha’’ tema uopste nije losha ali je mi sad zavrsavamo posto nismo moroni…nista nisi slagao,tu si miran,nisi vredjao-super.Bicesh u USA i prevazici cesh nas sve…ako bog da…tada vishe necesh biti Dejancic koji nagadja vec Dejan koji zna sta hoce i zna sta prica…evo iskreno bez imalo cinizma…Ja uopste i ne znam kako sam se neiskusno upleo u sve ovo, mesto da sam ti napisao samo jednu recenicu…NISI SIGURAN U TO…pozz
Niko ovde nije los, pa ni ti ni ja. I vidis imas razloga da budes ljut, izvinuo sam se svima, a tebi ne. Evo ovom prilikom i to da ispravim.
Ajde bar jedan, da ne bude da smo uzalud pricali…