Mladi dobitnici

Pozdrav svima, zanima me da li je neko dobio zelenu kartu na lutriji sa 19-20 godina i kolike su sanse za nekog u tim godinama da dobije to sa zavrsenom srednjom cetvorogodisnjom srednjom skolom ?

шансе су исте за све, нема преферирања било које старосне групе. исто је што се тиче образовања, образованији немају предност над оним мање образованим, и обрнуто.

jasno je to meni , ali ipak mislim da oni rade neku vrstu selekcije dobitnika iako to nazivaju random izvalcenjem.

Po meni sigurno da nije totalno random selekcija. I mislim da prednost generalno ima mladja populacija…

Samo razmislite malo, njima ne treba neko od 50-55 godina ko ce raditi par godina i biti nezaposlen nakon toga ili slicno, trebaju mladjih ljudi koji ce placati takse i raditi dugi niz godina…

Kako god to je neko moje razmisljanje…

Imali smo jednu viber grupu te godine kada sam ja izvucen i mislim da sam sa 22 god bio najmladji tamo, bilo je i ljudi 40+ ali mnogo vise mladjih od 30

Normalno je da nema mnogo izvučenih 50+ kada je % tih koji se prijavljuju mali…prosto :slight_smile: da je tako, stavili bi neku gornju granicu za prijavu i bole ih…

Samo aplicieaj druze I to svake godine … Sanse uvijek postoje , sa grean card sve ti je otvoreno … To ti je sve sto ce Amerika da ti da a sve ostalo ces morati da se boris i da sam steknea… Sretno I svako dobro

Hvala! Aplicirao sam sada za DV-2024 pa cemo da vidimo u maju , srecno svima !

Damagon totalno je Random sigurno. Ja sam u 40tim komsija mi izvucen pre 2 godine 65 covek ??? Nema pravila. Sreca je jedini faktor ??? Pooozdrav svima iz prolecnog Bostona ???