Ajd kad sam krenuo ,
MVP = most valuable player (obozavam sport , pogotovo kosarku) , a MV su i moji inicijali ; 977 god. rodjenja , i voila
Ajd kad sam krenuo ,
MVP = most valuable player (obozavam sport , pogotovo kosarku) , a MV su i moji inicijali ; 977 god. rodjenja , i voila
Evo i ja da se ukljucim.
Moj nick je nadimak i lokacija (Kragujevac).
P.S. neko negde spomenu 72 sata svadbu a ja sam veceras verio devojku :):bravo:
Veridba? To se jos uvek radi tamo?
A ja mislila da je sada normalno da se k’o ja vencas za vreme pauze za rucak hahahah
Pa kao da, da ispunimo sve formalnosti, dobila je prsten, rekli smo njenom ocu, sestrama i bratu, dobili blagoslov, sutra cemo mojima i to je veridba.
Posto joj je majka out of town moracemo da cekamo 7.12. i kasnije ali nije u frci.
Mi smo bili za to da se samo pojavimo u opstini sa dva svedoka ali ipak, nisu ni moji ni njeni roditelji tako mladi, pa smo se plasili da ih ne strefi nesto ![]()
Ah da tu ce biti i neizostavno upoznavanje nasih roditelja
to ce da bude veselo hahah
A vasara naaravno da nece biti, to veridba ja podrazumevam ozvanicenje, a i posto je ona cerka mog prof. iz srednje moram malo da ispostujem coveka hahaha
Inace, danas sve lepe vesti, drugu zena trudna, friend diplomirao i tako…
Valjda ce tako i da se nastavi.
Uh s obzirom da ovde na forumu imamo dosta vjeridbi, zenidbi itd..
predlaztem da otvorimo posebnu temu.. zelje i pozdravi sa nekim muzickim podlogama i sl.
Eto nek je i tebi slobo srecna vjeridba..
Slobo cestitam ![]()
Ali znas kakav je feeling kad u utorak zakazes vencanje za cetvrtak! Neopisivo!!!
Koliko imate godina?
Hvala,
ja imam 30 a Jelena 28.
Sinoc smo rekli njenom ocu, veceras cemo mojima, ok su ali mi necemo tako brzo jer ovde mora da se zakaze 10 dana unapred.
Najveci stos je sto mi druga koverta nije jos stigla ![]()
Necemo sigurno pre 10.12. jer joj majka nije tu.
Definitivno je da cemo biti samo moji i injeni to je vec dogovoreno.
A taj feeling znam, sestra mi se tako udala.
Cestitam i ja vama. Koliko vi godina imate?
P.S.mogli bi da otvorimo temu “vencanja” ili tako nesto ![]()
wrath king, slicno je bilo i kod mene. dragi trebao da dodje i i vec smo sve dogovorili bili. niko od prijatelja i rodbine nas nije shvatio ozbiljno, a sve je bilo spremno. nazalost, dogodila se nesreca koja nas je sprjecila u tom naumu, ali otprilike stoji zakazano vjencanje 2 dana nakon sto se vidimo ![]()
meni su bas super ta iznenadna vjencanja i odluke. nema nista gore nego planiranja od 2 godine … bljak!
Au! Ja sad, citajuci sve ovo skontah da s njenima nisam nikad ni rijeci progovorio o nasem vjencanju. Kod nas je to nesto sto se podrazumijeva, a ona im je to sama zvanicno saopstila…valjda :=V:
A ovo za nick: u obzir je dolazila i verzija Greengo. Svako ko je u ranom djetinjstvu (ili kasnije) citao Zlatnu seriju ili Lunov magnus strip zna sta taj pojam oznacava. A i dobar prijatelj koji je sad u SAD mi je moju na poruku o prvoj koverti odgovorio mailom ciji je subject bio Gringo Bingo.
Eh…meni moja draga ne moze da oprosti sto je nisam verio..ali sad se to ne da popraviti
Sad svaki put kad prodjemo pored Robbins Brothers ona se rastuzi :udri:
Nick…
Brat i ja smo nekada imali softversku firmu koja se zvala AkroSoft. E posto moj nadimak Miki uglavnom nije nigde slobodan po forumima, samo sam dodao AS ispred.
Moj (nas) nick je naprosto kovanica nasih nasih internih nick-ova, tako da nista mnogo zanimljivo
Nije feng shui definitivno..
Nice to meet you Chicky & Dzicky:papa:
GOTCHAAA:grin:
Jel’te… a da ja nesto priupitam (odavno nisam)… koja je sad pa ova Žana i gde nestade Zana:a014:
Pa kako bi bilo da se Srdjevic sada preimenuje u Šrdjevic, a!?:lovac:
Tu su obe, nego nešto su u zavadi od jutros :w00t: ovoj prvoj sve nešto smeta pa veli dosta joj je što je ameri zovu Cana, Janna, Yana, Zhanna i ostalo joj po spisku, nego su i iz otadžbine počeli da je Nimani-šu…:1060: jutros je pitam “aman Zano šta ti je” ona kaze “Kvit”! I nema više! :ludak:
P.S.
Misliš da se preimenuje u Sređević? hihihihi
Pa ja više volem da sam na spisku… hihihihi :nananana:
Jao sunce mu žarkovo :argue: pa kako će sad cicani da me nađu??? Turi tamo neki link za Ž pleaseeeeeeee
'Ćem ti pošaljem najveću Milka čokoladu za Božić!!!
Ja download-ujem 24/7. Koristim za registraciju na torrent site-ove likove iz BBC serija Spooks, Hustle
Paul Garrett je lik iz prve epizode 4tog serijala serije Hustle. U trenutku kada sam pronasao site zelenalutrija.com koristio sam za registraciju ovaj nick.
p.s. Koristim i sledece nick-ove: Brian Hill, Duncan Ross, Gordon Bennett, John Doe…
A ja sam imao razne nickove Nobody i sl…i onda sam sebi nadenuo ovaj, kao sanjar…medjutim imao sam problema, posto dreamer nema pol, gomila idijota me kontaktiralo po raznim kanalima, a i dreamer je uvek jos neko koristio…tako sam nabio napred ns, kao Novi Sad…eto
Ovaj nick koristim vec oko 10 godina.
Nekada davno koristio sam John Doe za mail account, razne prijave i registraciju Windows-a i to je bilo sve dok nisam naisao na neki site koji mi je bas trebao a u startu me je zablokirao rekavsi mi da pristupam sa PC-ja koji je vlasnistvo John Doe-a a u USA je to ime kao sto znamo rezervisano za NN lica te mi je iz tog razloga zabranjen pristup:blink:
Zalila mi se Jane Doe da joj se isto desilo:grin:
Trenutno radim u ovoj vojnoj bazi i bilo mi je nekako logicno dati sebi nik sa tim imenom:
**Taji or Al Taji **(Arabic: التاجي) is a rural region approximately 60 miles north of the city of Baghdad in the Baghdad Governorate, and the site of a large U.S.-controlled military base.