Nick-ovi!

Hmmm… znao sam da ima spijuna medju nama:ohman:

kidding:;D:

:==d:
:1081:

Ajde i ja da se objasnim… dreadnot mi je nick na svim mogucim sajtovima, forumima, pricaonicama i gde vec ne, a predstavlja slobodan prevod mog imena - Nebojsa

Siberian?

Tesko ga je objasniti. Uvek sam se osecao kao siberian…i sad da me pitate neznam zasto ni kako. :smrc:

saskaraz je akronim mog nadimka i imena članova moje porodice:baloni:

Zeljko pa dubokoumno skraceno zex

Nemanja Ilic - nemili (postoji i istoimeno mesto u Indiji, ali nije zbog njega).

KanyeWest je zapravo sigil magic za: ‘I wish someone finally helped our poor nemili pull his head out of his butt’.

Interesantan si ti mladic, kao i tvoji idoli… :woohoo:

Prvi natpis koji sam ugledao kada sam bio u procesu prijavljivanja na forum bio je Fujitsu Siemens Amilio.

miki=Milan
s= prvo slovo prezimena
1986= godina rodjenja

ko ima FB http://www.facebook.com/miki1986 da se druzimo i tamo…

Nick “Nenad” je već bio zauzet, pa sam ubacio engleski prefiks kako bih bio the one and only :slight_smile:

Sta da vam kazem … kako da vam objasnim …
Ja sam samo na rodjenju bio Branimir. :udri::udri:

uf. opako :==D:

Pa evo da vas pozdravim i na ovom zaista zanimljivom topicu, i sta da kazem, mislim da svi vi koji zivite tamo odlicno znate sta predstavlja moj nick. Mada je navijam za Ravense :wtf: Medjutim kad sam poceo da pratim NFL Steelersi su bili popularni i tako sam ja na svim mogucim i nemogucim forumima, online igrama ostao Steelers.

E lepo da ima ljubitelja NFL! Inace ja sam poceo aktivno da pratim uz Ramse, ali sam veliki navijac Tampa Bay Bucs-a.

Eh da i pozdrav za sve iz Nisa, vidim da vas ima.

Naidjoh na ovu interesantnu i saljivu temu pa ajde da je malo obnovimo kako kaze Stevica na pocetku - da se malo upoznamo po nikovima.
Moj nik curlika imam vec od 1994 godine. To mi je nadenuo Zika harmonikas iz Sida kad smo zajedno svirali - posto ja sviram izmedju ostalog klarinet (kao glavni istrument) pa ono - …ćurlika.
Po informacijama nadjenim na Netu, to je narodni duvacki istrument koji je karakteristican za hrvatsko mesto Žegar, gde se proizvodio. Engleski bi se moglo prevesti kao “warble”.
Prva primena tog nika na kompj. je bila prilikom registracije na Sezam Internet, kad je trebalo putem dial-up nazvati br. u Beogradu pa pokusavati cesto i po pola sata da se nakacim. Pa placas medjugradski poziv + internet. Eeee, sta se i koliko toga promenulo za skoro 20god. A sta je tad bilo na Internetu…mislim da bi me trebalo hipnotisati pa bih se valjda setio! :slight_smile:

Veko, to je moj nadimak od kako znam za sebe, od imena Velibor

Veliki sam ljubitelj Japana i njihove kulture, pa mi je drugarica (tada student japanskog, u medjuvremenu diplomirala) jednom prilikom uradila moje ime na jpn, sastavljeno od tri njihova karaktera: MA-RU-KO.