Pozdrav ekipa, evo sam neki dan sam poslao po prvi put ovu prijavnicu.
Muci me to da sam svoju sliku (koju sam se isti dan u foto radnji slikao) poslao prema navedenim specifikacijama, a sliku supruge i djeteta sam uploadao onakve kakve sam imao kuci (nisu bili u prilici ici se slikati) tj. cini mi se da slike ne zadovoljavaju uvjete za prijavu…
Njihova je bila skenirana manja slika (ona kao sa osobne karte) i nisu se vidila ramena nego krupnija lica… Tamo stoji naznaceno kako se takve slike nece priznavati pa me to brine.
Imam problem, posto su me moji prijatelji prijavili na zelenu lutriju u poslali moje podatke, malo su vise zurili i pogresili su u popunjavanju podataka. Nisu procitali uputstvo. Samo me zanima da li mogu da ponistim prijavu ili da je ispravim, ili da li postoji mogucnost da ugasim nalog sa zelene lutrije?
Kakve veze ima ponistavanje naloga sa sajta zelena lutrija sa prijavom?
Na kojoj stranici su te prijavili? I ne mozes da ponistis prijavu ako je poslata preko zvanicnog sajta.
sama, izvini, kasno sam videla da si zensko
proveri da li stvarno nisu imali losu nameru, mislim, bas je ruzno da ti umesto da učine, naprave situaciju gorom. kako sebi nepogrešiše
ali nisi nam rekla šta su pogrešili?
Pa culi su za lutriju i onda su me prijavili. Umesto da ostave prazno Middle name , napisali su ime oca, a nisu procitali uputstvo :). A sebe nisu ni prijavili. Da li ja mogu da se prijavim ponovo sledece godine ?
i ja isto mislim da to nije preveliki problem, posebno sto se moze lako objasniti zasto je doslo do greske. sad ne znam, ako neko zasigurno zna neka potvrdi ili nas demantuje.
Pozdrav drustvo!
Zna li neko sta je inital application ? Trazi mi odma na startu da unesem taj niz cifara ?
Confirmation Number:
In the space below, type the confirmation number that was given when you applied.
Format: 2015xxxxxxxxxxxx. Forgot Confirmation Number