Pobjednici iz Crne Gore

Interesuje me da li na forumu ima pobjednika iz Crne Gore?

Po excel tabelu izvucenih za Dv2019 vidi se da ima samo jedan iz Crne Gore. Mene cudi gde su i ovi moji iz Makedonije :slight_smile: mudro shute rekla bih cudno ili mnogi neznaju za ovaj forum ko zna :obrva: Znam za lansku godinu Makedonci su imali svoju viber grupu i ne mi se dopala ta ideja, zasto bi postojao tad ovaj forum znam da se i Makica bas pobunila za to.

Cao svima!
I ja sam izvucena… Pise da je 18 ljudi iz CG izvuceno za vizu.
:beer:

Cestitam zemljaci :wink:

Odakle si ? Kakvi su planovi za dalje ?

18 od preko 1000 prijavljenih sigurno… premalo nego ajde…

Pozdrav l djudi. Evo da se javim i ja kao ovogodišnji dobitnik lutrije. U junu 2020. sam izvučen. Mada sam tek 16. jula popunio ds260. Koliko ću čekati na odgovor? cn mi je 19hiljada i neki. Ima li još neko iz C. G?

Pozdrav svima!
Koju foto radnju mi preporucujete za slikanje u Podgorici, vezano za sliku za lutriju ?
I da li postoji neki sigurni sajt za provjeru fotografije ?

Ja sam se slikao u Foto Boni. Samo kažeš da je za američku vizu. Na mejl ti pošalju sliku.

Zdravo,htjela bih da pitam je linkome zakazan inerviju (izvuceni u junu 2020 godine) da li je to sve obustavljeno do januara 2021?

Ja sam izvučen u junu, poslao DS u julu. Intervju neće zakazati dok KCC ne pregleda tvoj DS i zatrazi ti supporting documents.
Jesi li ti dobila odgovor od KCC u vezi tvog DS?

Da dobila sam,to su ona dokumenta izvod i slicne stvati? Da to sam poslala i odgovorili su da je sledece da zakatu interviju. Isto sam izvucena u jun,popunila ds u jul,stiglo da mi traze ostala dokumenta,to poslala u avgust i krajem avgusta su mi odg da ce sledece biti razgovor. Ali da je to obustavljeno do kraja godine ???

Jedno piranje ako nije problem… Posle koliko su odgovorili da ce sledece biti razgovor (ne mislim na onaj automatski odgovor) ?

Pa ti si imala srece. tako brzo su ti tražili dokumenta. Super. a koji si broj?

Dobar sam broj ispod 2000 hiljade,tako da se nadam i brzom razgovoru. Tj odmah po novoj godini..

posle mjesec tako nesto… bas brzo… nadam se da sam ja to dobro shvatila ???

Broj ti je superrrrr… Kazi mi jesi li prevodila dokumneta ( uvjerenja da nijesi osudjivana… itd) zelim ti brz datum za intervju

Na to sam mislio, hvala na odgovoru :slight_smile: .
Mi smo poslali pre 3 nedelje, tako da ocekujemo uskoro mail :slight_smile: .

Srecnooo,mislim da bas brzo to ide. Mada sam ja nizak broj,drugarica veci broj jos nije dobila povratnu posle ds260(nisu joj trazili jos uvijek dokumenta)

Ja jesam,evo vidim ovdje pisu da nema potrebe ali ja nisam htjela da razmisljam o tome da nesto ne bude ok i prevela sam do 50e to kosta. Hvalaa,takodje

Instrukcije koje dobijete u emailu su sasvim jasne i više puta je rečeno da se dokumenti šalju na engleskom ili na jeziku države u kojoj se aplicira… Dakle, nema potrebe za prevođenjem dokumenata i dodatnim nepotrebnim troškovima.