Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL)

moze da se otvri racun u jednoj us banci i da se dobije automatski kredit od 4000 dolara iako se nema SSN - moze da se prijavi bilo ko iz inostranstva cak nemora i da bude fizicki prisutan u US a adresa moze da bude i u Srbiji na primer - pa posle ko hoce moze da doda SSN kad emigrira
cudi me da niko na forumu to nije spomenuo - gomila ljudi koje znam ima americki racun i kartice - narocito francuzi koje sam upoznao po americi su svi to izvadili PRE NEGO STO SU DOSLI UOPSTE U AMERIKU
vidim ovde se ljudi smaraju sa nekim secure karticama itd i nesto jure -nema potrebe uopste za tim ako ste zaposleni u srbiji na primer mozete da dobijete sve unapred
ko hoce neka mi posalje pp za vise info

Bora pa napisi na javno u grubo o kojoj je banci rijec i kako se to otvara, vjerujem da sve to interesira i nas sto smo se tek prijavili i sve koji cekaju da ih pozovu na razgovor. Zvuci ok. To bi onda kartica bila vezana uz posao ovaj doma? Dali bi isto nesto morala kupovati ovdje da mi ju ne zatvore posto ju ne koristim? Kako placam racune kreditne i kolika je provizija dok se placa odavde? Dali to automatski gledaju nakon sta dodas ssn kao kreditnu povijest dok dodjes tamo?

Kod nas nije da traze osobnu, hrpu puta sam dala sestri i mami da koriste moju bez pina i nista ih nisu trazili, dobro to su bile sitne cifre. Kolegica s posla je dala muzu american da ode do trgovine i jos nam prepricava em nije zensko em je celav (dakle ni ne podsjeca na zensko) i bez beda prosao u trgovini. Nitko ga nista nije pitao. Vjerojatno na velike cifre traze. Ja se nadam.

Ne nasedajte ljudi na prevare i gluposti, a pogotovo se ne upustajte u privatne varijante sa nekim za koga ne znate ni ko je ni sta je, a na ovom forumu prodaje maglu vec mesecima (sto ako se ovako nastavi, nece jos dugo da potraje na dobrobit svih na ovom forumu).

Z

Ne placa se nikakva provizija, dobijes 4k$ kao dzeparac, a imas kreditnu liniju koliko hoces. U slucaju da predjes 10k$ kredita, banka ti oprasta dug, izvini ti se sto je samo 10k$ i onda mozes ponovo da trosis. Ovi ovde sto uzimaju secured i slicno da bi napravili neki kreditni score, to su sve debili i budale…pare se u americi dele sakom i kapom (cak ne moras da budes ni prisutan).

haha, ako je samo oprost na 10k$ onda ipak necu uzimati. Ne isplati mi se nikako… Nadam se da mogu odmah dve da uzmem odjednom.

No, salu na stranu, jedina kartica koja moze da se dobije, jeste prepaid credit card. Ne znam, verovatno je vec neko cuo za nju, u pitanju je Payoneer Master card, ali prepaid varijanta. Originalno ja sam je dobio preko elance-a, ali ljudi kazu da moze da se dopunjuje kako zelis. I ako to sve posmartas to nije ni kreditna kartica, nego debitna(mada je na sajtu nazivaju credit). Sto mi je opet dobra varijanta ako ne zelis da nosis kes sa sobom.

i na sve to kad dodjes, prostru ti crveni tepih :;D:

Ma kakav kredit i kreditna kartica bez SSN?!

Sto rece Zana, manite se tih prica po fazonu “sve sto leti - jede se”.

Izvini gazda Jezdo, nisam te odmah prepoznao… :ohman:

A isto tako ti unapred obezbede posao, stan i automobil, a koga mrzi da ceka pet godina da aplicira za drzavljanstvo njemu obezbede lepu, mladu i situiranu Amerikanku da se uda za njega i tako ubrza proces naturalizacije.

vrhunski saljem ti podatke na PP-ime racuna / programa i kako se zove banka koja izdaje bakovne racune i kreditne kartice bez SSN-a -ti si meni poslao link za poslove u US pa da ti se oduzim ..
a onima koji neveruju u to da moze da se dobije kreditna kartica i americki bankovni racun bez ssn-a - sta da vam kazem …?!..cemu ta negativnost ako kazem da ima i da desetine hiljade turista ,studenata i poslovnih ljudi iz EU koji to koriste i tovaraju americke racune bez ssn-a

mislim dosta vise tog sindroma ‘‘ako ja neznam to nepostoji’’ itd na ovom forumu..dozvolite da ima nesto i van sfere vaseg znanja i iskustva -mnoge stvari su na ovom sajtu postavljene nakaradno i daju izvitoperenu sliku kojecega u americi
..ko hoce neka mi posalje privatnu poruku za ime banke ako hoce da to odradi a ostali slusajte sta zana kaze ona zna najbolje hehehe
..:no:

au druze i ti si 4 godine u americi?- bolje se vrati kuci ako ni semu za otvranje racuna bez ssna- nisi provalio…sramota!-da nije zalosno bilo bi smesno :nene:

koja tebe muka naterala rodjace da se javljas ?..hvalis se sopstvenom nesposobnoscu?:drool:

izlupa se ti druze ..a cinilo mi se da si pametan covek po nekim postovima ..:no:..STETA..bolje se vrati za NS

Nisam ja za Vas nikakav “rodjak”, hvala Bogu!
U ovoj rečenici ste bar pravilno upotrebili rečcu “ne”, spojeno, u reči “nesposobnost”. Inače, da Vas naučim da se u “neznam” i “nepostoji” piše odvojeno. Primer rečenice: NE ZNAM zašto nam član Bora ne napiše javno lak način za dobijanje kredita. Verovatno zato što isti NE POSTOJI.

izvini ja sam se rodio i skolovao u francuskoj pa mi pisanje srpskog neide bas najbolje ponekad
asto se tice reci rodjak mi tako na francuskom zovemo klosare na ulici-u a i sve one koji su izasli iz sikare oko juzne pruge
a da nacin postoji -postoji
ali moraces rodjace da me okrenes na PP da ti kazem …cisto onako das e zezam malo sa vama sto ste tamo toliko godina a veze nemate sa zivotom nego prodajete ovde maglu na forumu ljidima koji cetek da idu tamo preko bare …ti ako budu slusali vase savete bolje dase odmah obese nego da dolaze
PS ako je tvoj francuski ovako dobar slobodno napisi odgovor na tom jeziku
i dobro si odabrao homera simpsona - to ti je uzor?- meni su braca karabatic

U tom slučaju, challenge accepted, RODJAČE (koristim ovu reč, jer sad kad ste mi je pojasnili, čini mi se da je prikladna za Vas).

Eh bien, juste pour dire que je ne suis pas encore en Amérique, et j’espère que quand je y arriver un jour, je ne voudrais pas vous rencontrer, parce que j’ai peur que certains de votre stupidité pourrait transférer lors du contact initial.
Je ne comprends toujours pas pourquoi tu ne donner les détails de crédit en public, peut-être vous êtes juste un troll, ou devrais-je dire un trou du cul.

A Homera sam izabrao zato što mozak definitivno mora da se isključi da bi se istolerisali trolovi poput Vas.
Još neko pitanje? Ali, molim Vas da bude javno, jer PP prepiskama pomažemo samo sebi, a ovaj forum je ipak napravljen da se više ljudi informiše pre odlaska u nepoznato.

Ah, obozavam srpski jezik a i nedostaje mi toliko puta bas ta strana - nema teorije to na engleskom (ali moj Google kaze da ocitito moze na francuskom :grin:). Nece biti odgovora, covek je “otisao” - nema potrebe da bude zezanja, trolovanja ili nerviranja, jer ljudi ljudi koji su ovde nisu ilegalci koji ne pricaju engleski i rade na crno po kafanama i prodavnicama, seleci se iz grada u grad dok umisljaju da su nesto sto nisu. Nema potrebe da prelazis granicu krijuci se u gepeku kad imas pasos, tako da nema ni potrebe da otvaras racun bez SSN. Ne? Perspektiva je drugacija.

Ništa ja ovde ne bih ni dodao ni oduzeo. Sve je tako lepo rečeno. :smiley:

mala ispravka
CITI BANKA ima bankovne racune za strance ,turiste itd koji se otvaraju bez SSN
I zove se CITIGLOBAL postoje i kreditne kartice koje se takodje izdaju bez SSN-a
ja radim za CITI (pre toga za WELLS FARGO za njihove merchant servise(first data )
bez problema gradjani Srbije mogu da otvore racun bez broja socialnog
i dobiju odobrenu kreditnu karticu u periodu 3-6 meseci (obicno se credit line odobri na 4000 dolara - 1200 cash advance )
mi se dosta reklamiramo pa me cudi da ljudi koji zive u americi nisu culi za nase usluge
slobodno se obratite bilo kom business bankaru u bilo kojoj ekspozituri CITI BANK i pitajte za CITI GLOBAL racune
ti racuni mogu da se otvore i putem poste -ne on line za sada
nije nikakva prevara ali ima odredjenih uslova - na primer neka minimalna suma mora da stoji kao balance dok se ne odobri kreditna kartica -to je obicno iznos od oko 1000 dolara( moze da bude i 500 dolara - zavisi od bankara koji ce vam otvoriti racun )-ali ako se otvara putem poste bice zahtev za 1000 (wire transfer iz srbije )
cak i za klijente koji nisu u americi - tu ima par uslova koje ce vam bankar reci
poz svima na forumu -dosta korisnih informacija imate ali neke stvari morate malo vise da pratite - narocito promene u bankarskom poslovanju- na primer nije zakon u americi da je potrebno imati SSN za otvaranje racuna -to su nasa interna pravila -bankarska ali da sad ne pricamo o tome - kad me neko pita za uslove emigracije (za US )ja ih obicno posaljem na ovaj forum!

nadam se da ce pomoci informacija koju sam vam poslao