Prijava za lutriju DV-2014

prijavicu se i ove godine,po cetvrti put uzastopno.

Tamo gde je Visa bulletin za Jun 2012. gde su objavili rezultate dobitnika pojedinacno po drzavama za ovu godinu stoji sledeca recenica

Dates for the DV-2014 program registration period will be widely publicized in the coming months. Those interested in entering the DV-2014 program should check the Department of State’s Visa web page for more details in September.

Znaci sve standardno kao i do sada. U Septembru ce objaviti period za prijavljivanje a u Oktobru je prijava. Od placanja 99% nema nista. To znaci novo povecanje igraca za sledecu godinu zbog sve tezeg stanja na nasim prostorima i novog reklamiranja lutrije. Ima da smanje dobitnike sa foruma da se na prste jedne ruke izbrojimo…

Mislim da ne moramo svi da govorimo: “prijavljujem se, prijavljujem se” jer vjerovatno svi koji su izvuceni za DV 2013 ce dobiti imigrantsku vizu pa se nece prijaviti za DV-2014, svi oni koji nisu ce se prijaviti za DV-2014.
Mozda je bolje da ostavimo ovu temu za neke nove stvari, i posebnosti vezane za DV-2014.

**Novi na forumu **i novi na lutrjiji, molim vas procesljajte malo po forumu i nadjite odgovore na pitanja vezana za:
-sliku
-rokove
-objasnjenja pojmova

Nije naodmet (a vidimo da pali), da se prijave na ovu temu oni koji planiraju da se na jesen prvi put ili ponovo prijave. Taj cilj se i postigao s obzirom da ima ljudi kojima je bio prvi post post to da napisu da ce i sa kim ce se prijaviti za DVD-2014. Ne vidim nesto lose u tome…bolje tako nego kao neki sto budu izvuceni a tek onda napisu prvi post gde objave da su dobitnici. Naravno, kad prodje oktobar ili kad vec bude (i prodje) vreme za prijavu, nece se niko vise prijavljivati u ovom stilu nego ce se voditi drugi razgovori u vezi DV 2014.
Za nove na forumu se slazem da ga dobro iscitaju i da ne pitaju osnovne stvari jer su negde napisane a ko nema zivaca citati…i nije ozbiljan kandidat. Potrazite temu u kojoj odgovara vase pitanje a svakako ko jos nije odabran i nema sta puno da pita. Najbolje sto moze je da prati sve dodgadjaje na forumu pa kad bude selektovan nek pita do mile volje (ako sta nema). :slight_smile:

Muz, beba od 16 meseci ja cemo se prijaviti peti put.

Pozdrav svima.. Mi se prijavljujemo drugi put, s obzirom da sam prošle god zakasnila samo jedan dan :frowning: ko zna zašto je to dobro. Pare ćemo skupljati kad nas izvuku, hahaha, ionako svaki štek ode na nešto ne planirano. A da, ima nas troje :slight_smile: Držimo palčeve svi, da nas što više izvuku!!!

Supug, dvoje dece i ja, prijavit ćemo se drugi put u oktobru 2012 za DV2014.

Prijavicu se drugi put.
Prvi put 2013 nisam izvucen u maju, videcemo u oktobru sta ce biti. Uglavnom ne odustajem.

Evo i ja da se javim, ja cu se prijaviti po prvi put… :slight_smile: sto kaze IvanaNis “Nada poslednja umire”, pa eto i ja da pokusam :slight_smile:

Srecno svima,verujte u to…Ja sam za docek 2012 god,u 00:00 razmisljao kada ce konacno rezultati.I bas sam bio ubedjen u sve to.A inace sam veciti pesimista,bakuz,luzer…

Sretno svima. Mene su od prvi put izvukli nisam vjerovao da je to moguce skeptik ka svim lutrijama. Zaista treba se potruditi, sreca nece sama. Ovo bar ne kosta nista.

Za početak sačekaću drugo izvlačenje u oktobru pa ako me ni tad ne izvuku sigurno ću se prijaviti po drugi put…
01.05.2012 NOT BEEN SELECTED :frowning:

jesam li ja nesto opasno prevideo, jesu li se stvari promenile??? Kakvo izvlacenje u oktobru???

Jesi opasno previdio, i to vijest staru mjesec dana! :grin:
A stvari se očito mijenjaju iz godine u godinu.

DV 2013 Entrants: Please keep your confirmation number until at least September 2013, even if you are not selected on May 1, 2012. The Department of State may select more DV 2013 entries on October 1, 2012.

On topic:
I mi naravno čekamo s nestrpljenjem novu šansu u oktobru, a ako nas opet fuli, prijavljujemo se ponovo.

The Department of State may select more DV 2013 entries on October 1, 2012.
DV-2013 entrants should keep their confirmation number as it is possible that more entries may be selected on October 1, 2012 at noon (EDT).
To je samo may be izvlacenje. Ubedjen sam da niko sa foruma nece biti izvucen u drugom krugu! Izvlacenje u drugom krugu ce biti atraktivno za jako siromasne zemlje gde mnogo dobitnika odustane od procedure zbog novca pa im trebaju novi dobitnici za proceduru. Na Balkanu nema odustajanja zbog novca pa im novi ljudi i nece trebati sa nasih prostora. :;D:

Umesto koga da uskocimo kao novi dobitnici kada su broj dobitnika recimo iz Bosne ili Hrvatske srozali na svega 50 ljudi godisnje?!
Od tih 50 dobitnika po mom misljenju mozda najvise 5 ljudi da odustane. Takva prilika se jednostavno ne propusta.

Evo i ja koju da prozborim :slight_smile: Više ništa mi nije jasno i ništa ne može da me iznenadi :wtf: A evo o čemu se radi… Malo sam istraživao po rumunskom sajtu za green card http://www.google.rs/aclk?sa=L&ai=C3S3-_nDOT6-cNcv-sgaH2fnwDsy_mIUCxKj--SKUns2-VggAEAFQtZ_Nwf______AWD8BsgBAaoEIU_QYKAapkrFrleLNNI7PEuRFiM1tzdpRAhH6mvKXGp83g&sig=AOD64_0zlT-WcIgCGIl7CN1zlfvHgVcvSQ&ved=0CAcQ0Qw&adurl=https://www.migrationexpert.com/green_card_visa/online_assessment/%3Ffid%3D100036%26utm_term%3D%252Bgreencard%26creative%3D9288873148%26network%3D0%26pl%3D%26adgroup%3D966205018%26match%3Db&rct=j&q=rumunski+sajt+za+green+card i tamo sam naišao na zanimljive podatke… navodno mnogi koji su prošle godine bili izvučeni 1. Maja a u ponovljenom krugu nisu sad su izvučeni ove godine… Navodno čak pominje se da je 60 % njih izvučeno… To su potvrdili i Kinezi i još neke zemlje (ovo prenosim kako sam pročitao) … E sad da li je to jedna vrsta izvinjenja za prošlogodinji propust a da tek sad u drugom krugu mi možemo nečem da se nadamo… videćemo… Voleo bih da znam koliko je ljudi sa ovog foruma u prvom krugu prošle godine izvučeno pa posle nije ali je sad 1. Maja ponovo izvučen… Ja se ipak nadam da i ako bude drugo izvlačenje u Oktobru, da neće biti samo formalno… do tad čekam :slight_smile:

Tačno je da se takva prilika ne propušta ali verovao ili ne ima popriličan broj ljudi koji su izvučeni a koji neće ići… Eto ja sam upoznao jednu devojku iz Banja Luke pre dve nedelje koja je izvučena i koja neće ići sigurno jer se samo “zafrkavala” i poslala je onako… Iz prve je izvučena… Moj drugar iz Skoplja ima rođaku koja je izvučena i koja takođe neće ići… i ona je iz prve izvučena… Žalosno je da se neki igraju sa takvim stvarima i samim tim u neku ruku onemogućavaju nas koji smo ozbiljni da odemo… Zbog takvih ja bih ipak naplaćivao igranje lutrije pa makar sa nekom minimalnom cifrom recimo 50 evra… Mnogi ne bi igrali iz zezanja…

Kako to da devojke ne zele ici?! Daj mi njihove podatke mozda zele ici ali cekaju najbolju ponudu da prodaju vizu za brak! :w00t:

E vidiš i meni je totalno čudno … Ajde ova devojka iz Skoplja ona ima koliko sam ja shvatio siguran i odličan posao i super platu tako da je zadovoljna ali ova iz Banja Luke mi u opšte nije jasna… Što je najgore iima i solidnu ušteđevinu i opet se nećka a bukvalno ništa je ne veže za Banja Luku … Pa nemam njihove adrese :frowning: