Prijava za lutriju DV-2014

Eto da na vreme otvorimo ovu temu mada se jos nista ne zna ni za ove ovogodisnje dobitnike a kamoli za nesto u buducnosti. Za pocetak, bar da se ovde prijavimo svi koji mislimo u oktobru ove (2012) godine, se prijaviti za DV-2014 lutriju. Koliko nas momentalno ima na forumu ili koji budu novi clanovi foruma. Svako ko je dobio “odbijenicu” moze se prijaviti ali kao i onaj sto ce se prvi put prijaviti, neka napise koji put ce mu biti prijava. S ovim postom nadam se da ce se na forum registrovati i oni koji samo prate teme bez da su se registrovali. Da vidimo koja “nova sila” kandidata se priprema. :slight_smile: P.S. Zaboravih dodati…meni i supruzi i maleckoj (4god) ce biti 1. put.

Ja cu se prijaviti po drugi put, a nadam se da cu to izvlacenja vec na neku foru biti u SAD-u :slight_smile:

I mi cemo se prijaviti ove godine po prvi put, kasno smo saznali za ovo. Hoce prijavljivanje opet biti od oktobra?

Ha, ha, ha…dobar ti je nik. :slight_smile: Nemoj probati…kako kazu jedan probao pa se… nego uradi. A koliko je to vas “mi”? :slight_smile: A trebalo bi da bude ko i do sada a ko ce ih znati…videcemo.

Pa jbg, mora se probati da se vidi hoce li se uspjeti, nemamo srece sa lutrijama al ko ne ucestvuje nema cemu ni da se nada :slight_smile:
pored mene “mi” obuhvata i moju zenu i bebicu, eto toliko nas je :slight_smile:

I ja planiram prijavu ove godine!Na forumu sam od septembra prosle god,ali sam bio takav baksuz da sam propustio prijavu za DV 2013:nene:!!Ali jbg,probacu sad!

Prosle godine propustili, ovaj put necemo. Zena, cerkica 3 god. i ja.

He, he…bice nas porodica “surnajst” do oktobra. Ovi nasi stari drugovi sa foruma ce reci: Eto jos jedna generacija “gustera” koja misli da ce biti izvucena iz prve". Ja se ne opterecujem sa tim. Zivim zivot svakako kako bih i ziveo, s tim sto se moram potruditi da skupim dovoljno para za odlazak “ako ubodemo”…jer, sta vredi mogucnost odlaska kad ne mozes stvoriti pare za svoju porodicu i {sebe) da platis vize, troskove, avio karte. Pogotovo kad nemas sta ni prodati ni dobiti od ikoga. E pa, dragi moji “stariji” forumasi i igraci ove lutrije, to vam je i odgovor sa moje strane da li se i koliko zaludjujem ovom “lutrijom”. Ne moze skoditi da se potrudis i zaradis pare jer bez njih…ne mozes nigde. Pa ako i omane dogodine, nece pare propasti. A kad ih bude na gromili, lakse ce se “nakototi” da bude vise. :slight_smile:

Prijatelju, ja sam pare sakupio pre par godina i nista :no:

Zelim ti da pokrenes revoluciju, dobijes iz prve, pa se mozda i nama posreci :==D:

Prijavicu se prvi put, takodje i moj decko, pa… nikad se ne zna mozda me i izvuku.. Treba biti uporan :))) Nada poslednja umire ahahaha

Zeljo! Koliko znas ljudi koji u 51.toj godini zavrsavaju fax od 4 godine u roku???..Eto sad mene “poznas”!..zakljucak…SVE JE MOGUCE AKO TO ZAISTA ZELIS!!! :)…pa i da “utices” na lutriju! Samo biti uporan i isplatice se kad tad.

Imam pitanje: Da li kada vrsim prijavu za lutriju mogu da navedem da sam udata, pritom da nisam, i da se udam kasnije, ako me izvuku? :slight_smile: sve je to sta bi bilo kad bi bilo, ali bih ipak da znam…

Unapred hvala na odgovoru.

Mi cemo se prijaviti drugi put, suprug i ja sa bebom.

Pa mislim da nas se velika vecina prijavi da proba i ne vjeruje previse u mogucnost da bas odmah bude izvucen, ali igra je da se igra, a ko igra ima pravo i da se nada :obrva:

Nema potrebe za tim. Prijavis se kao single, a nakon izvlacenja se udas (ili te on ozeni) i oboje (ukoliko nije providno i namesteno) dobijate vize i sansu preko okeana :1081:

Citaj forum do oktobra, sve ce ti se razjasniti :book:

Hvala puno na odgovoru :slight_smile: Citacu naravno, do oktobra cu saznati sve :slight_smile: hehe :book:

DV 2013 prvi put. Prijevit ću se i za 2014. Mada još s nadom čekam jesen.

Ma prijavicu se po cetvrti put, mada nemam srece sa bilo kakvom igrom na srecu.

Ali koliko vidim , bice kao neko bonus izvlacenje pocetkom oktobra za DV2013 ??
ili sam ja sve pogresno shvatio ?

Rekli su da je moguće, ali ne i da će sigurno biti. A s obzirom kako je nešto malo ljudi izvučeno s ovih prostora nego prijašnjih godina, možda nam se i posreći.

Evo da se i ja javim, suprug i ja smo se prvi put zajedno prijavili prosle godine, NOT BEEN SELECTED :frowning: ali idemo dalje dok nam se ne posreci… njemu treci put da ucestvuje a meni prvi…