Eto da na vreme otvorimo ovu temu mada se jos nista ne zna ni za ove ovogodisnje dobitnike a kamoli za nesto u buducnosti. Za pocetak, bar da se ovde prijavimo svi koji mislimo u oktobru ove (2012) godine, se prijaviti za DV-2014 lutriju. Koliko nas momentalno ima na forumu ili koji budu novi clanovi foruma. Svako ko je dobio “odbijenicu” moze se prijaviti ali kao i onaj sto ce se prvi put prijaviti, neka napise koji put ce mu biti prijava. S ovim postom nadam se da ce se na forum registrovati i oni koji samo prate teme bez da su se registrovali. Da vidimo koja “nova sila” kandidata se priprema.
P.S. Zaboravih dodati…meni i supruzi i maleckoj (4god) ce biti 1. put.
Ja cu se prijaviti po drugi put, a nadam se da cu to izvlacenja vec na neku foru biti u SAD-u ![]()
I mi cemo se prijaviti ove godine po prvi put, kasno smo saznali za ovo. Hoce prijavljivanje opet biti od oktobra?
Ha, ha, ha…dobar ti je nik.
Nemoj probati…kako kazu jedan probao pa se… nego uradi. A koliko je to vas “mi”?
A trebalo bi da bude ko i do sada a ko ce ih znati…videcemo.
Pa jbg, mora se probati da se vidi hoce li se uspjeti, nemamo srece sa lutrijama al ko ne ucestvuje nema cemu ni da se nada ![]()
pored mene “mi” obuhvata i moju zenu i bebicu, eto toliko nas je ![]()
I ja planiram prijavu ove godine!Na forumu sam od septembra prosle god,ali sam bio takav baksuz da sam propustio prijavu za DV 2013:nene:!!Ali jbg,probacu sad!
Prosle godine propustili, ovaj put necemo. Zena, cerkica 3 god. i ja.
He, he…bice nas porodica “surnajst” do oktobra. Ovi nasi stari drugovi sa foruma ce reci: Eto jos jedna generacija “gustera” koja misli da ce biti izvucena iz prve". Ja se ne opterecujem sa tim. Zivim zivot svakako kako bih i ziveo, s tim sto se moram potruditi da skupim dovoljno para za odlazak “ako ubodemo”…jer, sta vredi mogucnost odlaska kad ne mozes stvoriti pare za svoju porodicu i {sebe) da platis vize, troskove, avio karte. Pogotovo kad nemas sta ni prodati ni dobiti od ikoga. E pa, dragi moji “stariji” forumasi i igraci ove lutrije, to vam je i odgovor sa moje strane da li se i koliko zaludjujem ovom “lutrijom”. Ne moze skoditi da se potrudis i zaradis pare jer bez njih…ne mozes nigde. Pa ako i omane dogodine, nece pare propasti. A kad ih bude na gromili, lakse ce se “nakototi” da bude vise. ![]()
Prijatelju, ja sam pare sakupio pre par godina i nista :no:
Zelim ti da pokrenes revoluciju, dobijes iz prve, pa se mozda i nama posreci :==D:
Prijavicu se prvi put, takodje i moj decko, pa… nikad se ne zna mozda me i izvuku.. Treba biti uporan :))) Nada poslednja umire ahahaha
Zeljo! Koliko znas ljudi koji u 51.toj godini zavrsavaju fax od 4 godine u roku???..Eto sad mene “poznas”!..zakljucak…SVE JE MOGUCE AKO TO ZAISTA ZELIS!!! :)…pa i da “utices” na lutriju! Samo biti uporan i isplatice se kad tad.
Imam pitanje: Da li kada vrsim prijavu za lutriju mogu da navedem da sam udata, pritom da nisam, i da se udam kasnije, ako me izvuku?
sve je to sta bi bilo kad bi bilo, ali bih ipak da znam…
Unapred hvala na odgovoru.
Mi cemo se prijaviti drugi put, suprug i ja sa bebom.
Pa mislim da nas se velika vecina prijavi da proba i ne vjeruje previse u mogucnost da bas odmah bude izvucen, ali igra je da se igra, a ko igra ima pravo i da se nada :obrva:
Nema potrebe za tim. Prijavis se kao single, a nakon izvlacenja se udas (ili te on ozeni) i oboje (ukoliko nije providno i namesteno) dobijate vize i sansu preko okeana :1081:
Citaj forum do oktobra, sve ce ti se razjasniti ![]()
Hvala puno na odgovoru
Citacu naravno, do oktobra cu saznati sve
hehe ![]()
DV 2013 prvi put. Prijevit ću se i za 2014. Mada još s nadom čekam jesen.
Ma prijavicu se po cetvrti put, mada nemam srece sa bilo kakvom igrom na srecu.
Ali koliko vidim , bice kao neko bonus izvlacenje pocetkom oktobra za DV2013 ??
ili sam ja sve pogresno shvatio ?
Rekli su da je moguće, ali ne i da će sigurno biti. A s obzirom kako je nešto malo ljudi izvučeno s ovih prostora nego prijašnjih godina, možda nam se i posreći.
Evo da se i ja javim, suprug i ja smo se prvi put zajedno prijavili prosle godine, NOT BEEN SELECTED
ali idemo dalje dok nam se ne posreci… njemu treci put da ucestvuje a meni prvi…