ja se prijavljujem po prvi put, nek na je svima sa srecom :ziveli2:
I ja se prvi put prijavljujem, pa ce da vidimo sta ce biti.. :1081:
Pozdrav svim novim clanovima…dobro nam dosli ![]()
DV-2014 ce biti 9. prijava za mene i 9. za suprugu, (9+9=18).
Tjesim se jedino time da smo rano poceli igrati pa jos uvijek ima smisla jer imamo tek po 31 godinu, i to sto sam vidio da su dreadnot i vrhunski izvuceni iz 10+ pokusaja. Sva ostala prica o regularnosti i sansama za dobitak je samo bezvezna prica koja nije vrijedna zamaranja, jer od toga nema nikakve koristi. Oni lutriju odradjuju kako oni hoce, sta god ja mislio o regularnosti i sansama.
Jedna molba. Prebacite ovu temu u sekciju tamo gdje i pripada, tamo gdje su prijave za lutriju i iz prethodnih godina.
Puno srece Jovke, sada kada ste dostigli zbirno punoletstvo :-)))
Slazem se, ova tema je na pogresnom mestu…
Pozdrav svima,
Prosle godine smo propustili priliku, ali ove godine se sigurno prijavljujemo za DV - 2014, decko i ja :bigkiss: , pa cemo videti sta ce biti…
Srecno svima koji planiraju prijavu u oktobru :==D:
Pa svakako posle oktobra niko se nece prijavljivati sa: Ja i moj…cemo 1, 2 ili koji put…Od oktobra ova tema postaje ono sto i treba a ovo je zagrevanje… ![]()
Puno srece svima,verujte u to od onog momenta kad stisnete enter i posaljete aplikaciju.Ja sam bio uveren,kao da me je neko pitao koliko je 1+1=?..
Srecno svima!
Hahaha, tako sam se i ja osjećao, ali kod mene 1+1 nije bio ni 2, pa ni 3, već velika NULA…
Ja se već pakujem
ubeđena sam da će nas izvući!!!
Primenjujte SECRET ljudi, dovoljno je samo da poželite i čvrsto verujete i uspeva 100% ![]()
Pozdrav drustvo, i ja se vise smorih ovde pa ove godine rodjeni brat i ja apliciramo za DV-2014. Konkurs bese pocinje u Septembru???
Točno to i ja radim, Secret teorija
Prijavljujem se prvi put, s dečkom, i mi smo već u mislima tamo i jedva čekam rok otvaranja prijava! Sretno nam svima ![]()
Vec duze vrijeme pratim lutriju i pojma nemam zasto se do sad nisam prijavila.Bila sam vise puta u USA (i zadnjih 4 mjeseca sam takodje u USA),probala sam da ostanem za stalno…Prijaviljujem se ove godine definitivno :1072:
Ja cu se ove godine prijaviti sa suprugom(ako bog da ako se ozenim do oktobra/novembra :)) ) po prvi put,imao sam neke solucije o e2 vizi,al ipak cu pokusati prvo ovo. ![]()
Pozdrav za sve! Suprug i ja cemo ove godine prvi put ucestvovati. Sretno!
Svima puno srece! Za one koji zele da odu i razmisljaju o nacinu, citiracu prijatelje koje sam ovde upoznao. Situirani su, dobro zaradjuju, posebno on kao anesteziolog, od jedne mesecne plate moze bez problema da kupi dobra, nova kola, ali jos uvek nemaju zelene karte i tresu se dok im to ne bude reseno: “Nemas pojma u kakvoj si prednosti zato sto imas GC i sto mozes da radis gde hoces i sta hoces, sto ne zavisis od poslodavca i njegove dobre volje.”
Niko vam nista ne daje kada stignete, ali imate pravo i mogucnost da sve sto vam treba sami stvorite i da pri tome ne brinete da li ce vam sledeceg dana neko reci da se pakujete i idete kuci.
Sa srecom!
Upravo to. Pravo da budes koliko hoces…
Bas tako,ali ljudi ne znaju koje je to bogatstvo…Da mlad covek ode sam,i da ne mora da se zeni da bi dobio GC.Da moze da se ponasa opusteno,i da zapocne nov zivot…
Ja ove godine prvi put apliciram! Bio sam 4 meseca u USA! I daće bog da me izvuku! Završio saobraćajni faks! Zaposlio se u nekoj špediciji al neće da me prijave, i kada me prijave biču prijavljen da radim sa srednjom školom u kozmetičkoj kući (majko božija)i!!! Bez mogućnosti da bilo šta uradim u Srbiji igraću lutriju! To mi je jedina nada!!! I nekako mnogo verujem da će me izvući!!! :skviz:
ps. Znam još par ljudi koji će isto igrati!!!
kako bi bilo lepo da svi budemo izvučeni…
Pozdrav svima. I ja čekam oktobar da vidim šta će biti sa rezultatima za 2013. DV 2014 će biti treća prijava za supruga, djevojčicu od 12 god i mene. Nadam se najboljem.