Prijavio sam se vec xx puta i nista...

Odavno sam postovao da smo supruga i ja izvuceni iz 12. puta. Nada uvek postoji, nekome se zalomi od prve, nekome posle puno godina. Ako ti se ide, igraj, ako ne zelis da se nadas, nemoj. Sigurno neces otici.

Mislim da te ovakvi primjeri najviše “osvjeste” kad razmišljaš da li ići. Nije jednostavno dići sidro i upustiti se u “avanturu” pogotovo ako imaš porodicu, posao, mjesto za stanovanje, ali sa druge strane pitanje je DO KADA će to sve trajati? Ne želim da dođemo u situaciju da lupamo glavom u zid zbog šanse koju smo imali, a nismo iskoristili. Ovih dana izučavam svakave moguće statistike pros and cons, healthcare system, crime rates, USA vs. Canada itd. i znam da neće sve biti med i mlijeko, ali vjerujem da će doći dan kad ćemo moći reći this is it, sad nam je ok. Mislim da ljudi na našim prostorima neće još dugo biti u prilici reći tako nešto. U stvari, kod nas je sistem vrijednosti uveliko poremećen, mnogim ljudima je super “samo dok ih ne tuku” kako bi rekli.

btw. zverica, čestitam i sretno :slight_smile: keep us posted

C B ovoj -ova priča o ljubavi sa Amerikankom je jako tužna. Nisu htjeli Amerikanku negdje gdje nema nade za budućnost. Kao što su njoj lagali, tako bi i meni moja rođena mater bila u stanju složiti priču da samo što ne umre ona ili neko bliži, samo da ne odem. Treba prestati izmišljati opravdanja kao što su želje roditelja i slično i dići sidro

U 15 minuta procitah 2 strasna naslova u dnevnim novinama.

Roditelji: Budućnost dece je u inostranstvu
- 75 odsto studenata želi da ode iz zemlje, a još dramatičniji je poslednji podatak koji kaže da isto toliko roditelja bolju budućnost za svoje dete vidi u inostranstvu!

Srbiji prijeti bankrot - sledi smanjene plata i penzija do kraja godine

Umesto da se desava nesto na bolje, dolazim na razmisljanje kako cemo mi svi uoste otici iz ove zemlje. Svi govorimo o zelji za odlaskom ali sve je teze pronaci nacin za odlazak. Vise se o tome prica nego sto realno ljudi odlaze. Ako nam jos ukinu i lutriju bas bezveze, jer Srbija tone li tone.

Ha, ha :slight_smile: Novost!!!

Evo posle 10 + godina, izgleda da ipak nisam bas toliki baksuz!!! :slight_smile:

/t/izgleda-da-ipak-nisam-toliki-baksuz-izvucena-osoba-koju-sam-prijavio/1114/1

Setih se nocas da nisam proverio jednu devojku koju sam slucajno prijavio, tj. jedva je naterao da se slika i posalje mi sliku… i sokirao se kad sam video…

Ladno je izvuku… :slight_smile:

Ne shvata koliko je tim jednim odlaskom kod lokalnog fotografa u svom mestu, na jugu srbije, sebi izmenila zivot! Inace se radi o devojci jednog mog drugara… A sto je najgore, prvo je otisla kod jednog fotografa, poslala decku sliku da je prosledi meni, a ono fotka veze nema sa propozicijama za GC. Ja reko, ne valja, idi ponovo… jedva je decko naterao da ode kod drugog fotografa… a kad ono :slight_smile:

:slight_smile: Eto… lepa vest!

Mislim da prelazis granice zdravog razuma u neku vrstu fanatizma.
OK je biti dobrodusan i pomoci ali ti bukvalno teras ljude da se prijavljuju i ako nemaju jaku zelju za tim?! Time smanjujes sanse drugima koji imaju ozbiljne namere i ti tvoji polu-igraci samo prenose dalje nedovoljnu informisanost drugima o lutriji te imamo sve veci broj neozbiljnih igraca. I ja prijavim 3-4 osobe ali ih sigurno ne molim i ne podsecam na prijavu. Ti ljudi su ozbiljni igraci, sami se jave u Oktobru i donesu slike za prijavu na vreme i potrebne podatke. Svako ima pravo da se prijavi i nemam nista protiv da se prijatelji pomazu i prijavljuju, ali ti masovno prijavljujes skoro protiv njihove volje igrace, i to u jednom vecem broju, pravis hiperprodukciju prijava. Uz to time se hvalis na forumu vec danima na ovoj temi. Sve je to u fazonu cega se pametan stidi…

U je’ote, al’ me ocrni…

Nisi u pravu, uopste!
Svi koje prijavljujem su ljudi koji i te kako zele da odu u USA.

A sto se te devojke tice, prvo, nije ona sama, vec ide sa deckom, tj. uskoro muzem. Dakle, nije sama, a radi se o izuzetno vrednom i preduzimljivom momku, koji ce se sigurno vrlo lepo snaci u USA!

Tako da njihovo mesto svakako nije baceno, nju sam prijavio zbog njega, jer znam da ce on znati kako da iskoristi to sto su dobili!

Eto!