Propušteni jubilej

Tek danas bacih pogled na izvod iz banke i vidim da je domain registrar opalio auto-renew ovog domena sad nedavno… bacim pogled na analytics, i ima se šta videti: 26. aprila nam bio prvi rođendan (forumu, tj.):bravo:

Ladno sam u tolikoj gužvi oko posla da sam omašio to… uh… :twitch:

Svako dobro svim članovima (kao i slučajnim prolaznicima).
Keep up the good work!
:ludak:

Cestitke jubilejom! Drago mi je sto sam deo ovog lepog foruma i sto sam prosao lepe trenutke kraj racunaru sa svim forumasima.

Ako treba nekome da cestitamo (a i da zahvalimo) onda si to ti, Srdjevicu. Sto bi rekli ti tvoji Ameri:naughty: Keep up the good work!

Cestitke za 1 Rodjendan!::kiss:bravo: Drago mi je sto sam clan ovog Divnog Foruma sto nam je pomagao i sto nam jos pomaze oko pripreme za novi i bolji zivot na svoji nacin i dopunski sto smo dobili nove divne prijatelje!:suure: Pozdrav Srdjevicu, Zani i svim ostalima koji su dali doprinos formu:)

Pridruzujem se cestitkama.

:domacica:

srecan nam rodjendan,

tebi milose sve cestitke sta si sve prosao sa nama i cime smo te sve smarali…
hvala svim forumasima, drago mi je da ucestvujem u tako dobrom forumu…
poruka : ne napustajte forum, na pravoj ste strani…

Cestitke od Jelene i mene takodje. Nije mala stvar postojati godinu dana. Posebno ako je sajt (forum) ovako koristan.
Srecan rodjendan!!!

Dogodine moramo napraviti proslavu kako dolikuje, live. Las Vegas ili nešto slično mora da padne, pa kud puklo da puklo! :grin:

Ma samo da smo mi svi živi i zdravi, i biće foruma…forum je ništa bez vas, aktivnih članova. :ziveli2:

PRESVETLI SRDJEVIĆU, HVALA!!!

Svako dobro i daće Bog da svi pozelenimo!

:1097:

Bravo za najdrazi forum!
Jako sam sretna sto sam od samog pocetka prisutna. Srdjevicu, hvala ti, bez tebe bi ovo sve bilo neopisivo teze.
Ostalima zelim puno srece i da sto prije pozelene!

A sljedece godine … ludilo :smiley:

Sve cestitke i od mene…ziveo nas forum 105 pa opet :slight_smile:

Cestitke na jubileju… pa sta je vec prosla godina… :slight_smile: Sretno i da se jos udesetorostrucimo do iduce godine :slight_smile:

Na danasnji dan prije 10 godina, nastao je ovaj forum/sajt :grin:.
Iako sam tek manje od godinu dana aktivna na forumu, pratim ga vec godinama.
Zelim da se zahvalim Srdjevic-u i cestitam mu na uspjehu koji je ovaj forum ostvario, a i moderatorima koji i dalje cuvaju ovaj forum.
Sada malo statistike, koja je aktuelna na danasnji dan, broj: tema 1 497, poruka 68 278, clanova: 15 357, aktivni korisnicika: 267.

Moje skromno misljenje je, da je ovo najbolji izvor informacija sto se tice same lutrije, mogu reci i da je pomogla velikom broju ljudi, sto prijavljenih na samom forumu, sto posjetiocima.

Cestitam i da trajete jos puno, puno godina. :bravo: :1081:

Cestitam na Postojanju ovog DIVNOG Foruma :1072::1072::1072: Iskreno,nekako sam se srodila sa svima vama,i jako mi je drago da sam ovde upoznala i Prijatelje :slight_smile: Svima Zelim od Srca sve najlepse,i Administratoru ovog Foruma zelim da se zahvalim na osnivanju :1072:
Jako mi je drago da sam deo ove porodice :1072::bravo:
Jos jednom VELIKA ZAHVALNOST :1072:

Čestitam vam jubilej. Hvala vam što nam pomažete. Hvala svim članovima na lepom druženju i divnim savetima.:1072::1072::1072:

Čestitke i sa moje strane. Da nije bilo ovog foruma, ne bi se verovatno nikada prijavio za lutriju.

Divan forum, prava riznica za novopecene “Zelenase”.
Hvala svi divnim ljudima koji su odvojili svoje vreme da podele sva svoja iskustva i korinse savete. Hvala i osnivacu sajta na genijalnoj ideji da pokrene sajt i za sve vreme koje je ulozio da sajt opstane.
Cestitam na Jubileju i da potraje dokle god bude interneta !!!

Forum je sjajan ne samo po riznici informacija koje pruza. Meni je bio najznacajniji sto sam mogla da podelim/ potrazim iskustva sa ljudima koji dele slicnu sudbinu u trenutku kad u mojoj bliskoj okolini takvih nema.
Ziveli! Steta samo sto starih clanova vise nema ali i to je razumljivo da su oni nastavili dalje…