Ajde gazda M. da se ovako dogovorimo: Ako ova tema skupi 100 poruka da i ja dobijem onaj nevidljivi nalog, pa da budem online, a da me nema na spisku u donjem delu ekrana ![]()
Molim sve forumase da me podrze, jedna poruka vama nista ne znaci, a meni mlllooogo :1072:
Dajem doprinos : )!
1, ako cje te to usrecjiti ![]()
Nije mi jasno sta ce ti to?
Ni meni nije jasno sta ce ti taj nalog…
Da dises zenama za vrat ??! ![]()
dajem glas iako mi nije jasno za sta ces to da koristis…?
![]()
Dosadjivanje svima je jedna od osnovnih svrha mog postojanja i ja se samo trudim da dam svoj skromni doprinos ![]()
Jos samo nekoliko postova i onda cu zamoliti da mi moderatori dodele sat koji ce da odbrojava do 100 :blink:
Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svima koji ucestvuju i svima koji ce tek ucestvovati u ovom revolucionarnom threadu :1072:
what’s the point?
hoće čovek da bude po ceo dan na forumu, pa da mi to ne primetimo ![]()
!](http://www.ninjasecretsrevealed.com/Ninja-Secrets-Revealed.jpg)
Sve za drugare sa foruma!
To vooolim, spekulacije, nagadjanja, pretpostavke, pa makar bile i pogresne :bravo: Sve to vodi ka vise nego uspesnoj trac partiji.
Dva bambija za Dareta :bravo:
Ajmo ko ce sledeci da pokusa…
Svakako od mene glas, uvek sam za akciju, pa ma kakva bila…
U stvari, kad malo razmislim, ova tema je sama sebi svrha. Malo razbibirige, doista je lupanja glave sta cemo i kako cemo. Sad malo mozgamo sta to hoce dejancic…
Napokon!!! Nisam ni sumnjao da ce neko poput tebe doci do zakljucka. Moj drug saborac 2010 :bravo:
Ovo je bio moj nacin da bar na momenat pobegnem od sebe i razmisljanja, da li cu imati dovoljno para za intervjuu, da li ce mi na poslu reci smrade izneverio si nas i da li ce me se odreci za ceo zivot kad im saopstim da odlazim, da li ce me rodbina sacekati na aerodromu, da li cu naci stan, da li cu spavati u motelu, da li cu naci posao, kako dalje bez svih voljenih i onih malo manje voljenih koje znas ceo zivot…
Nadam se da je jos neko bar na momenat zaboravio na svoje brige citajuci moje budalastine, a izvinjenje onima koje je pokretanje ove teme duboko uznemirilo i iznerviralo.
PS: Ako ti gazda mislis da mi svejedno das taj nevidljivi status ja se necu ljutiti ![]()
dobar si ti dečko gari, vratiću ti kapu, keve mi ![]()
Ako dejancic postane nevidljiv ja hocu da mi nick bude animiran! :woohoo:
Ja hocu stan i kola… ali preko bare… Pa ipak sam se pokazao i dokucio sta mu je tajni plan unutar plana unutar plana…
Eto i glasa od mene, pa bash da vidim o cemu se radi ![]()
Evo i ja se pridruzujem, ali da nam posle kazes sta ce ti.
E ovo je i mene zaintrigiralo…ja sam još jedna od 100!