RSS problemi, email obaveštenja o privatnim porukama

Moji predlog je da RSS bude azurniji posto je update RSSa vrlo traljav i kao da ima neki filter. Takodje da se u rss prikazuju sve poruke a ne samo pocetna kada se otvori nova tema.

Drugo, mozdo to i postoji samo neznam da ukljucim, je da moze da se uradi notifikacija na email kada stigne privatna poruka ili nekako da kada ima neprocitanih poruka u inboxu bude uocljivije.

Pogledah u podešenija, i videh da je RSS namešten (by default) da bude keširan na 1h… što znači da ako je generisan pre manje od čuke vremena, ta zadnja generisana verzija se isporučuje…
s obzirom da ja u 95% slučajeva forum upravo tako čitam ( :=V:), vidim da ovo nije baš najsretnije, tako da sam spustio na 10 minuta… ako ne skoči load servera previše, možda smanjim još malo…

Default link za RSS ovog foruma je: ZELENA KARTA - LUTRIJA
Međutim, on prikazuje nove teme.
(Pomenuh negde ranije u nekom postu) ako hoćete nove poruke, onda usmerite čitače na:
http://www.zelenalutrija.com/forum/external.php?type=RSS2&lastpost=1

Kako smo u fazi izrade naslovne stranice sajta (ne foruma, sajta), ajde da “najavim” da će naslovna stranica definitvno povlačiti i prikazivati oba gorenavedena feed-a. :;D: Takođe, prikazivaće i koliko privatnih poruka imate, slično kako forum prikazuje… Videću da stavim taj tekst crven, pa da bude uočljiviji.

Da podesiš da primaš email kada ti stigne privatna poruka, idi 'vamo](ZELENA KARTA - LUTRIJA).