Srecan Put

Zelim nasem Dreamerns-u da pozelim srecan put u USA i da mu pozelim srecan pocetak zivota preko i da Amerika ne propadne zbog njega nego da procveta sa njim:;D:
Nadam se da ces nam se brzo javiti i preneti prve utiske!
Jos jednom SRECNO!!!:clap::clap::clap:

!](http://i304.photobucket.com/albums/nn176/kerig1973/animations/good_luck_04.gif) Dreamer-u

I javi se cim pre mozes, da znamo da si O.K.

Ode dreamer u USA
!](http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/whoosh.gif)
Aj’ pa srecan put… i cekaj nas tamo:papa:

Sretno :pozdrav:

drimer nam je spreman k’o zapeta puška! :obrva:

!](http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1570/PreviewComp/SuperStock_1570R-118181.jpg)
čekamo ga sutra na O’Hare…

Hvala vam ljudi…divni ste :slight_smile:

Ja se u ovom momentu jos uvek pakujem, verovali ili ne (fali mi neki smajli sa koferom :slight_smile: )
Iduci post na forum bice iz USA…

go drimer, goooooo!!! :clap:

ajde polako, pamet u glavu, samo hrabro!
sretan put, mi svi mislimo na tebe i jedva cekamo prvi americki post!!!

:srbinprv:

dočekasmo drimera, odmah smo se našli, jedva smo se potrpali u auto… :grin:

odbacio sam ga do gajbe i nadam se da su otišli na spavanje, delovali su izmoreno… logično, je li… sad dolazi na red aklimatizacija. :obrva:

Dobro nam dosao Dreamer!!! :baloni:

Pa jel sam ti rekao da prodas tog Yugica:==D:

Bas mi je drago, a tebi Srdjevicu svaka cast:da:

Stvarno Srdjevicu svaka ti cast, bas lepo od tebe:bravo:
A tebi Dreamer srecan pocetak zivota preko!:clap::clap::clap:

jedva cekam vijesti od drimera!!!

a srdjevicu … bas svaka cast! trebali bismo slijediti tvoj primjer svi i stvarno za neke sljedece generacije organizovati pomoc pri dolasku … mislim da je to jako dobra ideja (naravno, dok ispunimo jedan detaljcic, a to je da i sami dodjemo u USA :D)

ma nije bio problem nikakav, a i dobro je da sam bio; dan je bio siv u nesvest, padala ona tmurna kiša ceo dan, bilo je baš gadno…

nego, šta smo rekli, ko pristiže sledeći? :grin:

P.S. Drimer je očigledno našao vrlo finu varijantu u odličnom delu grada još online odande, dok nije imao ni papire, je li… kako je to tačno uspeo, ne znam, ali ako nekoga zanima, neka ga pita. to je informacija/iskustvo koja može da pomogne ljudima koji dolaze ovamo na “neviđeno”. :;D:

Jeste, ali njemu je firma bila garant. Tesko da ce neko od nas tako naci stan.

Svaka cast Srdjevicu.:grin:
Puno srece nasem Dreamersns.:clap::clap::clap:

P.S. Ljudi nemojte da zaboravite sutra je nasem razrednom rodjendan.:pekarka: u ruke, pa neku tortu da napravimo.

hehehehe, ja pocinjem slavlje već u pet popodne, čim nekima otkuca ponoć… ma šta me briga kad sam rođen tamo a ne ovde, pa mogu malo da se izvlačim na tu foru i odugovlačim. :obrva:

Opa, ovo postalo ‘‘Big happy family’’! Ma divno!!! Pomoci nekom koga ne poznas je stvarno ‘‘ici ekstra milju’’. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Da pozelimo srecan put i nasoj Pence koja sutra sa svojom porodicom putuje u USA!:clap::clap::clap::harmonik:
Srecan novi pocetak i zelim ti puno uspeha u novom zivotu!:ziveli2:
Nemoj nas zaboraviti i prenesi nam svoje prve utiske obavezno:)
Pozdrav za tebe i tvoju porodicu:pozz:

Ajd’ u zdravlje:beer:

i ja se pridruzujem cestitkama..

Mada mrzim ovo da radim.. dodje mi kao spammm…
a opet ne mozes biti nekulturan i ne pozeljeti ljudima srecan put.. a opet je ovo spam.. a nisam nekulturan.. pa bolje i da je spam nego da si nekulturan…

P.S. Zasto su moji postovi sa ovim tackicama.. ko da telegram pisem.