Cestitam od sveg srca, i zelim Vam lijep zivot u USA.:bravo::bravo::bravo:
Cestitamo! :1081:
Hvala! Hvala!
Cestitamo! :woohoo:
tamacharly, visestruko si nas obradovala: dobili ste vizu, svidja nam se kako je bilo na razgovoru, saznali smo da vas je cetvoro
brojniji ste od nas :)))
Mislim da cemo ipak da odemo na razgovor bez potvrde iz banke (sta ce nam, pisalo bi 0
), ali sa nekim pisamcetom od nekog (nacicemo ga vec) amera, i mozda kupoprodajnim ugovorom za stan…Videcmo…mozda se javi jos neko nakon razgovora u ambasadi, 19xxx po svemu sudeci nece skoro da dodje na red.
Jos jedna cestitka, pa da svi nastave vasim stopama…
Ovo je toliko lepa vest da i ja moram da se pridruzim cestitkama!!!
Led je probijen, nas prvi brucos iz generacije 2010 je polozio ispit i sada je “Zelembac”
Tamacharly, puno srece i daj Boze da se sretnemo u Chicagu :-)))))
Čestitke i od mene!
Želim svim ostalim izvučenim dobitnicima da lako prođu na razgovoru.
Treba uzeti u obzir da ne idu svi na isto mjesto na razgovor.
To ne znači da će te svi tako lako proći i u BGD i Sarajevu itd…
Vjerovatno postoji i faktor trenutnih okolnosti. Može neko i da bude nervozan tamo, pa izmišlja ovaj pa onaj papir, ne idu na razgovor svi kao četvoročlana porodica, sa istim diplomama, istim stanjem na računu u banci, istim pismom iz SAD itd…
U svakom slučaju, svima puno sreće!
hvala jos jednom! da ne idu svi na isto mjesto ali ako izvucena osoba ima min 12 god skole i sve papire sa spiska, mislim da ce proci bez problema. ako nama 4 niko nije nista trazio od novca ,itd. onda vjerovatno nece ni drugima. kao sto neko prije rece znaju oni da mi zelimo da odemo svim srcem i ako smo imali srecu da nas izvuku na lutriji nece nam otezavati. samo ono minimum mora da se ispuni.
ja iskreno zelim svima da produ kao mi!!!:papa:
bravo!!!čestitke i od mene!kad krećeš i znaš li gde ćeš?
mart , chicago
Čestitam i puno sreće dalje!!!:bravo:
tamacharly cestitam!!!
Posle koliko vremena najkasnije mozete da udjete u USA kad vam odobre vizu?
I jos jednu stvar, jel ova dokumenta izvod iz maticne knjige rodjenih i to iz policije i suda ima neki rok vazenja tipa nesme biti starije od mesec dana ili ne?
Viza mora da se aktivira najkasnije 6 meseci od dana izdavanja. Za dokumenta ne znam, ali verovatno je i za njih dovoljno ono cuveno “ne starije od 6 meseci”…
POSKUPEO FEE, NIJE VIŠE 775$ VEĆ JE 819$.INFORMACIJA OD DANAS IZ AMBASADE.I JOŠ JEDNA NOVINA, NE RADI SE TESTIRANJE NA HIV JER JE OBAMINA ADMINISTRACIJA PROGLASILA TO ZA DISKRIMINACIJU.RADI SE TEST KRVI SAMO NA SIFILIS.(OVA INFORMACIJA JE OD 13.7.)
Pozdrav za sve forumaše i svima puno sreće!
Dread IN GOD WE TRUST! Želim ti da mnogo puta pročitaš prethodnu rečenicu i da te onda ne brine da li ćeš kuću kupiti ili iznajmit ili ćeš voziti japanca ili amerikanca…ili šta već.
Sto se mene tice mogli su ostaviti test za HIV a da FEE takodje ostane po starom.
Ma ustvari samo da me izvuku…
Interesuje me da li je obavezno doneti izvod iz banke (devizni) i vlasnicki list o nekoj nekretnini, i da li ukoliko se to ne donese a oni traze (iako nigde nisam videla da pise da se to mora doneti na intervju) da li se to moze doneti naknadno ili…? Automatski te odbuju?
Mislim da previse brines. Ukoliko nisu “narucili” neki dokumenat da ga doneses, onda ne mogu, niti ce ocekivati da ga imas na interview-u.
Jedan moj prijatelj, takodje dobio GC preko lutrije, Beogradjanin, je bio pre neki dan na interview-u, i nisu mu trazili ni diplomu, samo doktorski i policijski izvestaj?! I prosao, glatko… Ma nema nikakve frke…
Ja sam ti worrying kind…
Srecom te ima ljudi poput tebe Score koji su tu da unesu optimizam i positive attitude! Thanx!
PS kako se kod tebe stvari razvijaju?
Pa sta da ti kazem… meni su problem bile jedino vakcine, sve ostalo je vise nego perfektno - obezbedjen executive position u jednoj od najboljih US kompanija, dobar smestaj na super lokaciji, svi cetvoro smo super sa engleskim… pa sam na kraju prihvatio i to:smrc:…sad sta bude bice…
Imam odlozen intervju za kraj novembra…ajd’ nek nam je sa srecom!
celestine, brines bez razloga. Samo ponesi ono sto traze i po 2 slike za svakog clana. Razgovor je opusten i brzo se zavrsava.
Samo polako i smireno i bice sve u redu.