ja cu sada da navijam.. Jerry, Jerry, Jerry*
Nemoj da se ljutis Kolja, nastavi da pises.. to su tvoji utisci i meni svakako poprave dan. Jako mi se svidjaju tvoji komentari. Bilo bi steta da prestanes.
* Jerry Springer, op. aut. ![]()
ja cu sada da navijam.. Jerry, Jerry, Jerry*
Nemoj da se ljutis Kolja, nastavi da pises.. to su tvoji utisci i meni svakako poprave dan. Jako mi se svidjaju tvoji komentari. Bilo bi steta da prestanes.
* Jerry Springer, op. aut. ![]()
A bre Lende, ti bi odma’ ferku da pravis :bravo::papa::==D:
Pa šta je ovo Žana,stvarno si ga malo preterala…pa nemožeš da budeš mirodjija u svakoj čorbi…ko god nešto loše kaže o USA,ti skačeš ko ošurena…pa ti si veća amerikanka i od Obame izgleda(sve čistokrvni ameri…šic),pusti čoveka da piše šta hoće i nemoj stalno držati predavanja i potencirati koliko si ti tu dugo a ostali kratko i td.Zamisli da ti ja kažem da sam prvi put bio u USA sa 15 godina a to je sada otprilike pre 35 god(mislim da tada jos nisi bila ni rodjena)i da sam od tada nebrojeno puta bio u USA,…i kakve to veze sad ima…DAKLE PUSTI LJUDE DA PIŠU.
Kolja čekam nove dogodovštine,poz
Biti ce da jesam
nije zabranjeno da se preteruje. Ne branim da covek pise (a kako i mogu to da uradim, nisam valjda nekom vezala ruke, niti je moje da bilo sta branim i brisem sve dok ne dodje do otvorenog vredjanja, klevete, rasne, nacionalne ili bilo kakve druge diskriminacije i mrznje) ali po mojim iskustvima vise od pola sto je covek napisao nije istina. Meni je fun da citam saljive postove i dogodovstene i to sam nekoliko puta i rekla i to Kolji licno, ali kad neko ode u krajnost i kaze… da svi lazu, kradu, mazu, i sve je prevara etc…etc… i to ne predstavi kao jednu stranu Amerike nego generalizuje onda i ja mogu isto tako da kazem da je sve lepo i da je sve ok. U cemu je razlika :)?
Zana
Super Mirodjija:1072:
LOVE IT :1081: Super-Dill hihihiihii
Odma’ zovi gazdu da menja:grin:
Sala mala:srbinosm:
ZANA+KOLJA,to su srca dva:grin:…voleli se:grin:…trala la la la:grin:![]()
![]()
:kap::ziveli2:
:wtf:
Mirodjija?
Zar se thread ne zove optimisti vs pesimisti? :argue:
Samo vi ljudi produzite da prezentirate svoje argumente. SUPER STE! :1072:
Gooooooooo…Žana !](http://i260.photobucket.com/albums/ii8/janlvtt/Smileys/cheer2.gif)
Sta cu kad skeniram prvo, pa sve moram po dvaput da citam (sto bi se reklo “na popravni”). Da izvines a gde ja to rekla/potencirala? Ja sam ovde 6 godina, 5 meseci i 28 dana
okruglo! Kad sad moram da racunam hihihi Znam da je dva meseca - nista, jer je premalo i da se covek opasulji, a kamoli da se uklopi. Recimo da se secam sebe posle dva meseca… po’ma blagog… Ono na cemu eventualno potenciram je da se preseljenju treba “dati godina” (ooo, koji izraz :)) da bi sve lepo leglo na svoje mesto i bolje se sve razumelo. Ne secam se da sam potencirala na svom boravku ovde… duze sam zivela u Srbiji od ovog ovde, pa sad kad se okrenem, nemam pojma sta se tamo zbiva…
Najsmesniji su mi ovde navijaci u ovim raspravama ![]()
Stvarno je svakom ovde drugacije…ali se nekako vidi da vecina ljudi koji su u americi na ovoj temi tezi ka pesimizmu. Realnost je da puno stvari ovde ne valja, ali nekako kada se to stavi na kantar…nesto mora da prevagne…pa sada kako kome.
Guraj, vuci, tegli…u Srbiju se vratiti ne bi. ![]()
U svakom slucaju, bitno je i sta tamo ostavljas. Ja sam imao bas puno prijatelja i moram priznati da mi to ovde najvise nedostaje. Ako sada malo skrenemo sa teme zaposljavanja i predjemo na ono drugo sto se desava van posla…iliti slobodno vreme. Ovde ga ubijam gledajuci veliki LCD TV ili igrajuci najnovije igrice na PS3, posto je zima ni ne izlazim u setnje i ponekad se vidim sa Srdjevicem i D$D. To je moj zivot ovde otkada sam stigao. Ne mogu da se zalim, jer mi je nekako malo to i trebalo. U Srbiji sam ja radio u centru grada i posle posla cesto isao nekud. Retko kada je mene kuca videla…ne znam…zurke i provodi su bili cesti. Ovde su izlasci krajnje izvestaceni…i ako mene pitas…totalno bezveze. Em su cene pica skupe, em bre ti ekrani po celoj kafani…ma j**o ih fudbal, ma cak i kada odes na svirke…sve to nekako…daj pare, neki muzicari izdrndaju nesto 2 sata…ajd sada kafana zatvorena, svi mars napolje. A masa tek, svi su u fazonu da pricaju pola veceri kako im je super…kako se provode, a od provoda ni traga. Jedino mi se svidja sto na putu od kafane do kafane, upoznajes tako ljude po ulici. Kaze zena da je Neshville npr skroz drugaciji sto se izlazaka tice, tako da ovo verovatno vazi samo za Chicago…ne citavu ameriku.
Ko sto rekoh…odmor od svega mi je trebao, za sada me jos jako drzi taj wow osecaj sto sam u americi, sto mogu sebi neke stvari da priustim i sto je sva nova tehnologija pristupacna. Sta ce biti kada to sve prodje…ne znam. Nadam se samo da kada se zena zaposli, da cemo cesce imati neki weekend get away. Upravo zato mi ovaj forum mnogo znaci, tu sam upoznao i skoro pa jedine prijatelje koje ovde imam.
A sta bi drugo nego da navijamo? :nene::naughty:
Sad se ti nama pravis vazan sto si vec u sitacii da polemiziras, a mi ne. A?
:bravo:
Samo se zavalim u fotelju i, kao i svaki verni navijac, vicem :party:
Svako ima svoje misljenje… u nekoliko tvojih postova sam citao o prenosu svih mogucih utakmica po kaficima. Meni je to ne ok, nego super OK. Ne znam ni sam koliko bih bio sretan da sam uzivo gledao ovogodisnji super bowl, a o snu da ga radim ne smem ni da pricam. To je cisto moje misljenje, bez namere da menjam tvoje, samo razmena misljenja:;D:
Ali, zar ne idu svi u druge zemlje radi dopune zivotnih iskustava i naravno primene istih na poboljsanje sopstvenih zivota. Neko zapazi mnogobrojnost kafica sa istim sadrzajima, a neko zapazi manjak kafica sa originalnim i do tada nevidjenim sadrzajima. Ja to vidim kao tvoju ili bilo ciju sansu da ponudi ono sto je, ma koliko suludo zvucalo, vec susreo u svojoj ili nekoj drugoj zemlji.
Mozda je ovo za pokretanje nove teme, po pitanju prava dobitnika GC za pokretanje sopstvenog biznisa, ali ako jednog dana dodjem u Cikago i vidim da si otvorio kafic sa svirkama od jutra do mraka, placas mi pivo:punk:
I jos nisi postala Pravi ‘Amer’ kao XEG ![]()
Shala mala br.2:grin:
Obecavam od mene nema vise… ![]()
Vecina stvari na ovom forumu ide obicno u krajnosti koje nicem ne sluze.
Moje skromno misljanje,jeste da niko od vas dvoje nije u pravu.
Zana -slazem se sa tim da ne treba da komentarises svaki post(nista licno)
Sto je nekom belo ne mora da znaci da je i za drugog.
Stvarno ti u svim postovima branis ovaj sistem i mislis da je savrsen,bar sam ja stekao takav utisak,ovo je ovde je anglo-saksonski kapitalizam tj.najokrutniji oblik kapitalizma i dalekooo je ovo od neke pravde, ravnopravnosti,slobode govora itd.to je samo marketinski trik,ja tebe sada stvarno pitam jel ti stvarno u to verujes ili nas farbas.
Npr.sloboda govora na koju se pozivas,probaj da je koristis pa ces da vidis sta znaci(imamo mi jedno iskustvo ovde sa tim) ali da ne duzim to je to.
Kolja -stvarno uz sve duzno postovanje prema tebi i stvarima koje iznosis
(nekada stvarno pomislim da si magnet za budalastine i nije sve tako crno pobogu, nadji nesto i lepo pa napisi),tvoj boravak ovde je jako kratak da bi se mogle bilo kakve informacije davati,ja sam ovde skoro godinu dana i jos ne mogu da osetim kako sistem dise i kako se uklopiti(verovatno ni oni koji su ovde po 5-10 godina to ne mogu da razumeju potpuno)
jedan nauk ovde znas nesto onoliko puta koliko puta se nasadis( da ne upotrebim drugi izraz),jedno je istina u tvojim postovima a to je da je ovde dosta prisutna laz i prevara i svi lazu to je stvarno tako
Rezime: Oboje ste otisli u krajnosti sa svojim pisanjima i jako je tesko izvuci neki koristan zakljucak iz vaseg pisanja na ovu temu.
Pa ja taman kokice napravio, a on nama tako..
Sta bre XEG!? Koji XEG!? :blink: Sad cu na kraju jos i ja da ispadnem kriv!
Ja vas drugari sve mnogo volim i jedva cekam da dodjem kod Srdjevica, Dreamera i D$D u Chicago, Zane i ASMIkija u LA, Kolje i Pepeljuga u NYC, Ljeta u Colorado, Veke u Indianu, Luckya, Tiberija i Siberiana na Floridu…:1072::1072::1072:
(jel mi bar nogice vire?
)
Apsolutno se slazem, a i inace nista nije crno ili belo vec…sivo?!