Da li neko ima ovaj auto ili je razmišljao da ga kupi?
I da li vi koji ste tamo mislite, kada ste već upoznati sa vođenjem ličnih finansija, da je to dobra investicija dugoročno ako se uzme u obzir da se ne troši gorivo, da je punjenje besplatno, i da navodno postoje poreske olakšice na ove tipove automobila?
[QUOTE=“elefteros;45961”]Da li neko ima ovaj auto ili je razmišljao da ga kupi?
I da li vi koji ste tamo mislite, kada ste već upoznati sa vođenjem ličnih finansija, da je to dobra investicija dugoročno ako se uzme u obzir da se ne troši gorivo, da je punjenje besplatno, i da navodno postoje poreske olakšice na ove tipove automobila?
[/quote]
Ja razmišljam svaki dan da ga kupim, ali nikako
Da se uozbiljim - ako bih mogao da priuštim Teslu, uopšte me ne bi bilo briga da li mi se dugoročno isplati ili ne. Ja lično bih ga kupio zato što izgleda sjajno, sviđa mi se mnogo, a ne zato što ću da uštedim na gorivu. Naplate oni tebi lepo tu uštedu u startu. Dileme i razloge koje si naveo imaju kupci Priusa
Isto, da imam odakle, sutra bi ga kupila. Zato sto je strava. A da bi imao potpuno elektricni ili hibridni auto obicno ti treba kuca jel ti treba utikac blizu kola da ih punis. Ja zivim u stanu, nisam u prizemlju i nema sanse da bi imala ovde da ga punim. A vozila sam Prijus na jako veliku distancu, milina jedna, ides nizbrdo punis ga, potrosili smo jako malo goriva.
Kada mu stavis zmigavce, brisace i ogledala dodje do $100,000, ono startno sa 60,000 je sarena laza (kao kod svih proizvidjaca)
Ja zivim u philly-u i mogu reci da ih ima mnogo.
U mojoj firmi cak ima i punjaca, koji su cak blizi ulazu od invalidskog parkinga.