Nadam se da ste svi zivi i zdravi i da pravite milione.
Svi smo ovde zauzeti svakakvim poslovima i obavezama, ali kad dodje onih sat-dva u toku dana da moze da se sedne na kafu kod kuce u miru, potrebna je neka razonoda. Da li neko moze da preporuci nekog provajdera ili nazovi kako god, preko koga se mogu gledati domaci kanali na tv?
Da pojasnim, znam za sve one balkaniyum, net tv plus, i te munje preko aplikacija, sajtova itd.. A da li postoji nesto kao sto je Total Tv u evropi da se dobije uredjaj, zakacis na svoj net u kuci i na tv i to je to? Jos da zakomplikujem stvari da ima Arenu Sport (pivo mi se ladi u frizideru). Ja googlao nesto, arena ispade samo preko MTS TV koji se kaci na telefonsku liniju (?!) pa to nesto ne verujem da bi radilo van Srb. Imaju i onu (opet aplikaciju) MTS TV GO, koja moze da se gleda samo u srb ( mada to bih preveslao preko VPN-a) ali nije mi to resenje.
Ajd neki brainstorming il nek se javi neki mudrac tipa gandalf :dedica1:
Ja sam tastu dao pristum mom EON nalogu (portal SBBa gde imas sve kanale uzivo i da vracas u nazad) i gleda preko kompa. Neki kanali su skremblovani non stop, neki samo kad je odredjeni dogadjaj zbog prava prenosa.
Vlasnik Arene je Telekom i u Srbiji je problem za mnoge jer je nemaju uopste u paketu ili se doplacuje. Jedino za sada da uzmes ono sto si vec naveo, mts tv go.
1
Net tv plus je preko set top boxa, tj. klasičan iptv preko interneta, ne treba kompjuter, samo box i internet. A ima i aplikacija za smart tv, tako da može i bez boxa.
Postoji jos nesto sto ima set top box, ali sam zaboravio kako se zove. Mozda je pomenuti balkanium. Kolko se secam, bilo je arena na njemu. Ima ga prijatelj kod koga sam bio prvih nekoliko dana u USA, pa cu da saznam tacno sta je. @veruovic
Jesi 100% siguran za Eon? Mi smo doneli android box koji smo koristili u Srbiji, i Eon je prestao da radi. Tj. kaze da ne moze da radi na mojoj mrezi.
100% ja na safari na imac im ubacio i gleda. Neki kanali su skremblovani ali dosta njih radi. I na tabletu ima isto i na telefonu. Na sva tri uredjaja radi. Evo sad bas proverio u moj sbb kad je poslednji put koriscena usluga i pre neki dan je gledao.
Moracu da probam opet, mozda sam ja probao samo sport klub pa je skremblovan. Doduse, ako sport klub ne radi, onda ne znam ni sta ce mi.
Sto se vesti tice, mao sam N1 aplikaciju na telefonu, deinstalirao sam je u avionu pred poletanje. Dovoljan mi je twitter da ne zaboravim zasto sam otisao.
Ej da taj NetTV plus imam trenutno, najbolji je od svih tih, i cena mu je $20 po mesecu (osnovni paket, ono ne mozes da gledas na vise uredjaja istovremeno), slika je top, lepo izgleda, ima SK ali arene bez… Balkaniyum slika 0, jedino sto su nekada znali da ubace arenu kad je neki bitan sport u pitanju (dal na kvarno ili ne).
Pokusavao sam i KODI, ono je nekad radilo, sad ocigledno ne funkcionise bas najbolje, svaki 5ti kanal radi, ponekad. Plus VPN treba kako sam i ja cuo.
Iskreno, sve ovo mi treba zbog SK-ova i pogotovo Arene Sport. Eventualno Rts (zbog LS, kad padne sredom da prenose neku dobru tekmu). Ovo ostalo tipa sarenice i dnevnici me ne zanimaju.
Izgleda da smo osudjeni na jurnjavu strima arene preko kojekakvih sajtova. A mislio sam da ima ono total tv pa lepo prikopcas box na Tv, satelitska na terasi, a fuca pici svaki dan.
Neko je predlozio EON gore u postu. Sad sam testirao od drugara nalog. Ulogujem se na account, dobijem listu kanala ali kad pokusam da pustim bilo koji kanal kaze da ne moze jer sam zakacen na internet provajdera koji oni ne podrzavaju.
E sad dolazi moja geek strana, pa jedan mali, glup i od skora ne siguran pllugin za Chrome, mini VPN, Hola, resava stvari. Izaberem Srbiju kao zemlju odakle posecujem EON sajt, i kanali ponovo rade. Tako da je to laganica za PC.
Sutra cu videti sta moze na TV da se uradi. Ako nista, HDMI kablic ili Chrome Cast i to je to.. arenu cu da hvatam kao i do sada, duplo v duplo v duplo v .livetv.sx
Jesi proverio sport klub? Neki kanali ne rade ni u Srbiji, zavisno od toga ciji internet koristis.
Nisam nesto mnogo testirao, ali cini mi se da exyu iptv na kodiju zavrsava posao sto se tice arena. Sport klub je vec problematican. Jednom sam nesto pokusavao da gledam na rts-u i nisam uspeo.
Zar nisu dovoljni americki kanali za fudbal? Juce sam gledao PSG-Zvezda na TNT-u. Nije bilo mnogo strasno:nene:
Sad krenuo da pisem da SK i jos neki kanali i preko VPN nece da rade i vidim tvoj post. Nista moracu da vidim da upgrade kablovsku, umirem bez sporta ( evropskog)…
Ocigledno da su me/nas culi ovi iz telekoma, napravili su pricu za Ameriku za tv i telefone.
Ja cu verovatno uzeti ovo na test, pa vam javljam sta i kako radi…
ja sam uplatio balkanyum 5,8$ mislim da je pretplata. gledam preko roku uredjaja, kupio ga u walmartu za 29$. slika je osrednja, zavisi od knala. Imaju sve arene i dva eurosporta
Kako je već i napisano gore većina kanala sa EON radi sa IP adresama iz Srbije. Ja koristim HMA VPN, 70-tak EUR je godišnja pretplata i radi mi sve super.
E sada, što se tiče SportClub-a, probajte sa hrvatskim IP adresama
A za Arenu nisam ukapirao kako mogu da je gledam ako nemam mtsTVGO. Može li mala pomoć?