USCIS Immigrant Fee

I ja imam isti problem. platio sam 30.jula… i nikakva podvrda do sada..

Ono sto ste mogli da uradite pre nego sto ste zavrsili, da upisete mail adresu pa da vam posalju potvrdu na vas mail. Tako je bilo kada sam ja pacao. Plus je bila opcija da se stampa, sto sam ja i uradio samo sto sam ja odstampao u pdf format. :obrva:

A druga stvar je da vam to ovde uospte nece traziti. I ja sam se brinuo da imam sav dokaz da je placen, umnozio sam u par primeraka ali niko to ne trazi ovde. Eventualno mozda, MOZDA ako izadje neki konkretan problem oko toga, ali to verujem da neko treba biti baksuz

Pozdrav svima.da li mozda neko ima informaciju na koji nacin je moguce platiti ovaj fee jer evo danima ne mogu da pristupim sajtu.ako neko ima slicno iskustvo neka pise cisto da znam da li ja pravim neku gresku.hvala

Evo ove se napravi novi account.
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISControllerAction.do?TAM_OP=login&ERROR_CODE=0x00000000&URL=%2F&AUTHNLEVEL=&OLDSESSION=

Meni sajt radi. Jeste malo glupav al takav je…

prijavio sam se ali opet kada dodjem do placanja izbacuje da postoji neka greska.zvao sam ambasadu i kazu da postoji sansa da im sajt bude blokiran i da se to desava vrlo cesto.

Ima li jos ko ovakav problem.pokusavam danima I nista.stalno izbacuje error.da li postoji mogucnost placanja money orderom ili cekom, ili je on line iskljucivi metod?

Ne znam je li netko ovo predložio, ali možda je greška u tvom računalu. Pokušaj ocistiti privremenu memoriju internet explorera pritiskom na ctrl+shift+delete. Onda nanovo otvoriti internet pretraživač i probati ponovno. Ne znam da li možda ja to nekom IT-ovcu pametujem, eto, samo pokušavam pomoći.

Probao sam preko mobilnog I kompa I nikako ne ide.za mene sam platio bez ikakvih problema pre 4mes a sad za suprugu I cerkicu nikako.

Uplatila ali nisam dobila nikakvu potvrdu o plaćanju, tj dobila sam samo “USCIS has taken action on your application/petition and updated your account”. U dnu mail-a piše da se ovaj mail ne može iskoristiti kao dokaz o plaćanju. Novac su mi skinuli sa računa. Jel zna neko kako se može doći do ovog dokaza?

ako ne možeš doći do potvrde plaćanja sigurno na netbankingu možeš izvući dokaz da su sredstva skinuta sa računa (pod uvjetom da koristiš netbanking), ako ne možda kakva potvrda od banke.

Imao je skoro neko problem sa placanju? meni kaze da mi je kartica odbijena a ne znam zasto. kartica je u redu pare ima na nju ali kaze da je odbijena i da ne mogu platiti :nene:

Ja ne mogu ni pristupiti sajtu.mozes li mi pustiti link na kome je izvrsena uplata? Definitivno nesto ne funkcionise

Evo ja da prijavim da sam taksu uspesno platila u petak i juce su skinute pare sa racuna. Nije bilo nikakvih problema. Otvorila sam nalog preko elis-a i platila ocevom karticom.

ja sam uplatila 2-og septembar ne znam sta je bio problem ali kad sam pokusala naredni dan sve je bilo u redu sa karticom. a sad je problem sa sajtom i ja ne mogu pristupiti ali ne brini to je njihovi problem resit ce ga oni tokom ovih dana. ne mogu ti pustiti link posto ne funkcionise ali probacu ovako mozda kad proraboti ce da ti ga otvori: https://elis.uscis.dhs.gov/

Najbezobraznija stvar koju sam doziveo u Americi USCIS FEE.
Zasto?
Pre dolaska u U.S zamolio sam druga da mi uplati tu taxu koji zive ovde u iznosu 165 dolara.Sve je odradjeno kako treba,dobio sam confirmation number kompletne podatke o transkaciji.
Znaci dosao ovde 23 maja 2013,drugar koji mi je platio taxu odselio se u drugi stan i sasvim slucajno otisao da proveri postu.
Nasao je pisma sa opomenama od strane USCIS-a,sa naznakom da sto pre platim taxu plus taxe.Iznos je skocio na 218 dolara.
Istog dana sam pozvao taj department i otisao do banke da uzmem izvod da sam platio.Sve u svemu zakljucak je bio,posaljite dokaz da ste platili i nece biti problema.Poslao sam pismo,dokaz o uplati iz banke gde se jasno vidi da je svrha placanja fee za imigracionu vizu,kopiju kartice,notice i objasnjenje da je sve placeno na vreme.
Sta se dalje desava,ja sam njih posle nedelju dana poceo da zovem da vidims ta se desava.Njihov komentar dobili smo pismo i prosledili smo department of threasury… Budite strpljivi.
Za to vreme dok sam cekao odgvor,podilgi su mi penale na iznos od 283 dolara.
Uzeo sam karticu i platio sam im iznos.Kao mislio sam se da se opet zalim,ali skontao da se radi o cistoj otimacini.

Ja sam taj fee platio iz Srbije, pre puta u USA. Posle tacno dva meseca mi je stigla zelena karta. Ali zvao sam ih u medjuvremenu nekoliko puta da vidim sta se desava, plasio sam se da nije prosla uplata ili ko zna sta jos.

I ja sam platio prr ulaska u zemlju I zelenu dobio 3 nedelje nakon ulaska.

I ja sam platio prr ulaska u zemlju I zelenu dobio 3 nedelje nakon ulaska.

Ako smem da pitam sta je konkretno bio problem: ja koliko znam oni (USCIS) nemaju nikakve penalties za kad ne platis ono sto si duzan, osim kad se bounce check ili kartica declined. Pise na njihovom sajtu da immigrant mora da otvori nalog i plati sa svog racuna, nije dozvoljeno da placa advokat ili zastupnici. Stvarno bih volela da znam sta se desilo, jer za sve sto smo mi placali njima (a ima toga), ne postoji nikakav penalty ni za sta (ako ne platis jednostavno ti ne processuju slucaj i to je to), osim za insufficient funds. Pogledacu im ponovo FAQ, mozda su prikrili informaciju negde.

Ja nisam mogao da platim iz Srbije nikako, pa su mi platili iz US, naravno pre puta istigle GC tacno 4 nedelje od ulaska.