Uspesno prijavljeni za DV-14

Ajde da se ovde prijavimo svi koji smo se uspesno prijavili za DV-14. Dakle, bez pitanja i objasnjenja, samo da se svako “upise” ko se prijavio (bilo da su stari “igraci” bilo da su “novi”) i (naravno) sacuvao conf. number.
Bila je tema da se upise ko ce se prijaviti, sada da na jednom mestu imamo prijavljene. Da bar sa foruma imamo podatak koliko nas ima.

Prisutan. :slight_smile:
Nov sam igrač, prvi put sam se sad prijavio.

I ja sam tu, uspesno prijavljena (prvi put). Puno srece svima! :1072:

Također, nov igrač, 1. put sam se prijavio, sretno svima pa da nas što više izvuku! :slight_smile:

Prijavljeni pre 10-ak dana!!! Prvi put!!! Eh, kad bi bila pocetnicka sreca, bilo bi super :;D: U svakom slucaju, mnogo srece i vama i nama!!! I vidimo se na aerodromu 2014.

Uspješno prijavljeni prije dva dana moj suprug i ja :skviz:, oboje treći put, i treća sreća nadamo se :1072:

uspješno prijavljen 2.10. i cura će se prijaviti…znači dvije prijave

Uspešno prijavljen … ponovo posle nekoliko godina pauze :slight_smile:

Drugarica i ja smo se uspjesno prijavile po drugi put,a iscekujemo i 22 oktobar Good Luck yalll :grin:

Prijavise se i moji roditelji prije nekoliko dana … valjda ce biti srece i na njihovoj strani :wink: .. pozz … Abd da nas sto vise pozeleni … pogotovo forumasa :drool:

Evo i ovdje da se prijavimo. Prva nam je prijava (zena, beba i ja) jedna prijava na zenu i jedna na mene da nam se uvecaju sanse :grin:

Prijavio se prvo put za DV2014, 11.10.2012. Srecno svima na izvlacenju do godine!

Nova, jucer prva prijava.. Spremljen onaj broj na nekoliko mjesta da se ne zagubi :wink:

Ja sam se prijavio 2. oktobra inace sam “nov igrac” :smiley:

Prijavljeni i suprug i ja po 3.put!!! Nadam se treca sreca!!!:slight_smile:

Prijavio sam se juce po prvi put… CN sam sacuvao na nekoliko lokacija, i u fizickom i u digitalnom obliku… Za svaki slucaj… :smiley:

Muž, ćerka i ja (dve prijave) + od muža sestra.. i idemo svi :wink:

Prijavili se po prvi put, momak i ja :slight_smile: Srecno svima :==D:

Evo i ja se prijavio po prvi put, 18.10.2012..i sada cekamo.. :bravo:

Drugi put i dalje u ne znanju sta se desava sa 22.10, al nema veze, zaokupiracu se do 1. maja :smiley: