On May 1, 2014, the Entrance Status Check (ESC) website experienced a brief technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their Diversity Visa 2015 (DV-2015) entries were shown the wrong information. Applicants who logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include their name, or saw a notice that they were not selected, must re-check their status. Applicants must see a notice addressed to them by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Ja sam ponovo proverio. I sada piše HAS NOT BEEN SELECTED. Šokirao se, ponovo ušao na net ovaj put sa drugog pretraživača ukucao sve podatke i pojavi mi se obaveštenje isto kao i ono prvi put da sam izvučen i isti broj. Naravno u oba puta je obaveštenje išlo sa imenom i prezimenom, adresom i CN.
I sta sad, jesi ili nisi? Mene strah da proverim ponovo :nene:
Sa jednog linka pokusavam i ne mogu pristupiti, a sa drugog (sa kojeg sam i prvi put proverila) ulazim normalno i pokazuje sve isto izvuceni sa imenom,brojem…pomalo nema logike, ali ajde.
Pa valjda jesam. Imam potvrdu sa imenom i prezimenom, tacnom adresom i CN. Sa Safari pretrazivacem sam izvucen, sa Chromom nisam, sa Internet Explorerom opet jesam. Meni ovo deluje jako smesno i neozbiljno. Ali ok… Videcemo 19. maja kako stvari stoje…
Ja kad sam 1maja provjerila niko od mojih nije bio izvucen jucer vidim ponovo i mamu su izabrali provjerila sam par puta samo je ona izabrna sve uredu pise nj ime broj.OBAVEZNO SVI PONOVO PROVJERITE!!!
Opet im je sistem busan kao sito, sve neki poremecaji u sistemu svake godine, a mi igraci treba samo da mekecemo kao ovce i regularno igramo lutriju, beee beee
Na tri pretrazivaca sam ponovo pogledao i naravno opet duplo nista… Sve cestitke onima koji su potvrdili svoj status po drugi put, kao i onima koji su izvuceni nakon ove naknadne provere. A svima nama koji nismo izvuceni u oba slucaja vise srece sledece godine.