Srdjevicu:grin: (ipak ti pristaje jer ovde sredjujes stvari:grin:… iako smesno zvuci:grin:) imam jedan predlog, cesto me zanima koliko je sati kod nekog od vas koji ste preko u trenutku komunikacije. Znam napamet par vremenskih razlika ali ipak moram da preracunavam… pa proveravam…
Sto se mene tice bilo bi fino kad bi negde u vrhu stajalo par satica sa nekim vremenima, 4 kom. bi bila sasvim dovoljna, nesto kao:
Da znas da ti je to pametna ideja, i ja sama se pitam ponekad kad razgovaram s ljudima, bilo po US ili negde drugde, koliko bese tamo sati…doduse imam i one gadgets na kompu, gde je cela desna strana kompa kao da radim na aerodromu…lol…ali nema veze…
Mislim da bi najbolje bilo da se stavi minimum 5 casovnika, jedan za Balkan kako si ti naveo (premda i tu moras da znas o kojim se zemljama radi, tj. Srbija i sve nase bivse republike su na istoj zoni, ali vec Bugarska i Grcka su jedan sat unapred etc), te onda da se ubace i 4 vremenske zone u US (Eastern, Central, Mountain, Pacific) i tada ce biti lakse…naravno da ne mora da bude recima Eastern itd. ali opet moralo bi da se stave onda i vise gradova koji reprezentuju doticnu zonu (npr. kod mene u Indiani, jedan deo pripada - veci, Eastern zoni, jedan manji ide na Centralnu, no to je izuzetak).
Zašto, pa ovi su baš fini… :bravo:
sad već komplikuješ… čim mi je trebalo više od 30 sekundi da ih sve vidim, odma’ mi pozlilo… :twitch:
na ovom novom linku ih stvarno ima svetskih, ali puko sam već čuku na ovo, tako da mi mrsko da gledam više u kazaljke… samo me podsećaju da treba da sovim.
Hajde jos po jedno :ziveli2: i nema spavanja dok ne zavrsis:trouble:
Meni visoke rezolucije pa mi ovo 24-casovno mnogo nejasno :blink: bas moram da se udubim :twitch:
Vazno da smo konstruktivni a i kvantitativno sve jaci:grin:
Vidiš, ja sa mobilnog kad odem na stranicu koja detektuje rezoluciju, kaže 320x240, a vidim da ima i drugačijih, mora da su drugi telefoni… evo snapa svih rezolucija? stvarno ima bizarnih… :obrva:
Znas da sada po najnovijim regulativama bice pilot i kopilot koji mora da bude vucjak.
Vucjak sluzi da ako pilot pokrene ruku da uhvati nesto na kontrolnoj tabli, ovaj ce da ga ugrize za ruku. ODMAH! :RRofl:
pa slomih se kontajuci otkud to da je gore na satu 11 i 20 a kod mene fino 8:20 p.m.??? :blink:
i tek onda skontah da su 24h … uzas. srdjevicu, molim te mjenjaj ovo na normalan analogni ili digitalni satic … pliiiiiiz :skviz: