pa sretan rodendan Moni!!! nadam se da je sad dobar datum:1081::1081::1081:
i ja se pridruzujem cestitkama.:bravo::bravo:
Hvala puno. Sad je dobar datum. Nije to ni lose dva puta u godini rodjendan a samo se jednom menja cifra.![]()
Sve cestitke !!! :1081:
Puno, puno srece u buducim koracima:bravo:…pa jednom smo prve korake savladali:==D: tako da se samo ponavlja prica:obrva:, a mi sad uveliko trcimo,zar ne!!!:1081::bravo:
Zaista mi je drago zbog Vas:woohoo:,drzite palceve i nama koji cemo tek aplicirati…pozdrav:grin:
Srboljube, SRECAN RODJENDAN:grin:,pa nek poklon bude lutrija:obrva:
Hvala puno od srca!:;D:![]()
Dreameru i Kaneolopi sretna prva cikaska godina! Nadam se da ce ostale biti samo bolje i sretnije! Uzdravlje :ziveli2:
Hvala puno ![]()
Cestitke i od mene!:bravo:
Cestitam na kupovini auta dreamerns :ziveli2:
Ja sam bas o tom modelu razmisljao, ali sad cu odustati da ne bi ispalo da te kopiram :suure:
Dreamerns, cestitam na vozilu. Imao sam prilike da vozim Mazdu 6 karavan, glanc novu sa ful opremom i mogu reci da je za svako postovanje. ![]()
drimerns, sad mozes da korigujes potpis, vise nisi najomrazeniji u svim finansijskim institucijama. Cestitam na kupovini kola, u dobru da ga vozis, boljim da promenis.
dreamerns & kaneolopa čestitam! :bravo:
Nije džaba kaneolopa išla na časove ![]()
Nego, ako ste volji podelite malo one “nepristojne” informacije oko kupovine pošto verujem to zanima sve.
Cena auta, koliko ste dali odmah, kolika je rata, na koliko godina, osiguranje, koje osiguranje, kilometraža auta, itd …
Cestitke na kupovini auta! U zdravlju da ga vozite!
Asmiki - Srecan Rodjendan, sve najbolje :).
Zed, hvala ti puno! ![]()
@Žana
Hvala!!!
Srecno Dreadnot!
Nek Vam je sa srecom :1081:
Nek` vam je sa srećom.