Zelje, Cestitke, Pozdravi...

Jedan VELIKI POSLEDNJI pozdrav iz Srbije od mene. Doslo vreme da se krene na aerodrom. Budite mi svi lepo i dobro, a mi se cujemo preko bare.

p.s. Cestitam sebi 500-ti post(sad sam postao pravi amer) :grin:

Oskare, zelim ti srecan put i srecan novi pocetak :grin:

Sretan put i sve najbolje…javi kako je kad stignes i ne zaboravi blog…sa slikama naravno :slight_smile:

Puno sreće,zdravlja,i životnog uspeha ti želim.Bog ti je dao sansu,pametno je iskoristi.!
SRECNO!

Srecan put i sve najbolje u novom pocetku, brzo privikavanje i dobar posao!

Puno sreće i uspeha u novom početku oskark …samo napred čvrstim i sigurnim korakom!

Go to west bre :smiley: . Ajde lepo putuj, snadji se i pisi, a za nas ne brini eto i nas za tobom :smiley:

Oskar, sretan ti put i novi pocetak u USA, sve najbolje od nas!

E i ja ti cestitam i zelim brzo prilagodjavanje i sve po redu! Docekao si i iskoristio svoj zivotni trenutak. Cestitke i u to ime. :slight_smile:

To je taj trenutak koji se pamti kad prodjes sve procedure, putujes ka avionu i kazes danasnjoj Srbiji zbogom. Uz to znas da ce sledeca tvoja poruka na forumu biti napisana iz Amerike, a to i jeste po meni najveci vrhunac kada nas forumas doceka da nesto napise iz Amerike, i kada postanes svestan da si stigao i da te balkanski politicari mogu samo za onu stvar povuci. Hvala ti za sve sto si napisao korisno na forumu kao sto ces nadam se ciniti i ubuduce.

Cestitam Ti,zelim srecan put,srecan novi pocetak,hvala na svemu sto si napisao,javi se,pisi nam i dalje,ostali su vec sve napisali…sta dodati! Uzivaj u uspesima za koje si se borio,koji su te snasli (GC) i bori se tako i dalje!

Srecno Oskare:)
Nemoj da zabusavas sa blogom tek ces sad imati sta da nam pises :slight_smile:

Sve najbolje u novom zivotu, da se brzo snadjes/uklopis

Hvala svima vama na lepim cestitkama :slight_smile:

Za sada jedino sto mogu da vam kazem, jeste da sam pun utisaka, i glava mi je puna svega i svacega. Prvi utisak je bolje i vise nego ocekivan, ne mogu da se naviknem da svi pricaju engleski i da ljudi staju kada prelazis ulicu.:grin:

Necu da zapostavim blog. Pisacu danas kako je prosao ceo put, samo sam mislio da sacekam malo, da pisem neki post sa slikama, ali sam danas zaboravio ponesem mobilni da mogu da slikam. Mada narucio sam novi telefon pa cu sa njime da pravim “master pieces”.

Evo,
Da se javim i ja… Stigao sam u Chicago pre nedelju dana! Obzirom da sam vec bio pre 2 i po godine, utisak je isti tj. sve je super! Sutra pocinjem da sljakam pa cu videti kako izgleda iz tog ugla! Nisam jos aplicirao za SSN, u cetvrtak cu!
Nisam video gde je tema u kojoj bi smo mogli da se javimo pa sam pisao ovde!

I tebi srecno Milose sa novim pocetkom :slight_smile:

Nego zelim puno srece onima koji jos nisu proverili, a bas mi je zao nekih clanova koji nisu dobili. Drzim vam finege da i vi prodjete ono sto sam i ja najmanje :grin:

Cestitam Bozic svima koji ga slave i zelim uspjesnu novu 2015.godinu.Obilje mira ,zdravlja i blagostanja.I naravno da slijedecu godinu docekaju tamo negdje u obecanoj zelji preko oceana…:xmas1:

Pridruzujem se cestikama povodom Bozica i cim uspijesniju 2015 godinu, sa puno izvucenih dobitnika u maju…sretno vam svima…

хоће ли неко да пожели успешну 2014. или морамо да сачекамо до 2015. године?

Hahahahaha…Sad sam tek skuzila!:bravo:Ja se ispricavam…valjda su mi misli vec u 2015.godini…Ok ispocetka…Sretan Bozic svima koji ga slave i uspjesnu novu 2014.godinu svima na forumu a i sire…Hvala Bockyman na ispravku…