![]() |
|
|
|||||||
| Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
| Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
| Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
| Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pozz |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
hehehehe, a ti se ubi da objasnis sve
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Teska profesionalna deformacija - zubar - sve do u sitnicu
|
|
|
|||
|
|||
|
hehe
![]() Mislio sam da bi bilo najbolje da se javi neki vlasnik pa da iznese sta ima... Hehe bas si me nasmejao ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ovde govorim o vecini - polupismeni (polu)svet kakav ja licno nisam sretao u Srbiji. Manje vise, sve mu dodje na onu "avioni, kamioni, milioni" Gazde zaboga ![]() Ima ok likova, ali to je manjina... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
proveo sam dosta vremena sa ljudima koji tamo zive i koji se time bave, tako da znam o cemu pricas. Koja je to nelogicnost, da ti se vise isplati da vozis sam nego da neko vozi za tebe,,,ustvari to se isplati onom ko ima nekoliko kamiona, ako kontam dobro?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vrlo cest slucaj. Sto vise kamiona, vise se novca i vrti, veca je i globalna zarada, mada tu bas treba da imas dobre kontakte u brokeraju i uigran dispatch, pouzdane vozace, iole citave kamione i zivce "k'o konopce"... |
![]() |
| Tags |
| voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|