ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 10.09.2013, 20:01
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Neki od razloga za novu prijavu: Zbog znatizelje da li ce ponovo biti izvuceni, zbog sprdnje sa onima koji nisu dobitnici, zbog visokog dobitnog broja, zbog nesigurnosti da ce ce jedan od supruznika koji je dobio proci kao nosilac pa ce sledece godine dobiti drugi supruznik (trogodisnja srednja skola, osudjivanost, bolest...). Boli ih uvo, razmisljaju po sistemu posle nas potop, nije bitno sta ce i kako biti, mi smo dobitnici i idemo.
Kao sto covek rece, to vam je ko i sve u zivotu, nekom daj sve a nekom nista.
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 21:19
Маче Маче je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2013
US lokacija: Manhattan, NY
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik AllenJohnJohnson Prikaz poruke
Kolike su šanse da ako vas jednom odbiju, da vam sljedeći put izdaju vizu? Ako zbog nekog razloga ne prođete liječnički jednom, nećete ga proći ni sljedeći put. Ako ste počinili kazneno djelo i jednom vas odbiju, odbit će vas i drugi put. Ako vas na intervjuu odbiju zbog nečeg važnog, učinit će opet isto. Tako da po meni nema smisla opet se prijavljivat. Pogotovo jer svi kažu da je intervju samo formalnost. Ako ne prođete jednostavnu formalnost jednom, očito postoji nešto što će vas spriječavati i svaki sljedeći put. Ako vas i 10 puta izvuku, vi ćete platiti 10 puta sve troškove i svaki put biti odbijeni. Ako ste već izvučeni, koncentrirajte se sada, da uspješno prođete proceduru.
mislim da ne razumete. znaci mi smo bili selektovani samo za natamosne procedure nismo ni stigli do intervju kad smo ponovo aplicirali cak sto vise ja nisam ni znala da sam izvucena za 2013 kad sam aplicirala za 2014 zato sto izvucena sam 22 oktobru u vtor krug za 2013 a aplicirala za 2014 dvije nedelje prije 6og okrobru tako da stvarno malo pokusajte da razumete sta mi ovdje govorimo pred da dodgete do neki zaklucak, molim vas.
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 21:28
Маче Маче je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Neki od razloga za novu prijavu: Zbog znatizelje da li ce ponovo biti izvuceni, zbog sprdnje sa onima koji nisu dobitnici, zbog visokog dobitnog broja, zbog nesigurnosti da ce ce jedan od supruznika koji je dobio proci kao nosilac pa ce sledece godine dobiti drugi supruznik (trogodisnja srednja skola, osudjivanost, bolest...). Boli ih uvo, razmisljaju po sistemu posle nas potop, nije bitno sta ce i kako biti, mi smo dobitnici i idemo.
Kao sto covek rece, to vam je ko i sve u zivotu, nekom daj sve a nekom nista.
Wow. moze se prijaviti ko hoce ako treba da neko bude izvucen bice ako ne nista. ja mogu se prijavljati milion puta i ne buden izvucena ti samo jedan put i bices. nema ovde pravda i lutnja. OVO JE LUTRIJA ZA CEL SVET MANJE VISE I HOCE DA IGRA KO ZELI KOLIKO GOD PUTA ZELI I DOSTA VISE! ako ste vi razocarani tome sta ni ste izvuceni molim olabavite i pokusajte ponovo i ostavite i druge da urade isto zbog svoji razlozi. ja sam navedila svoje. drugi imaju drugi razlozi zasto zele nanovo aplicirati ali sumnjam da neko zeli cisto koliko da vide dali bi bi bili izvuceni drugi put ili zele videti koliko srece oni imaju bla bla bla. mnoge apliciraju i sto puta i oni koji ne ipunjuje uslovi i terorosti i zezalici i sve. hoces li se ljutiti na sve niv zato sto uzimaju vasi sansi? boze moj! ako zeli nekog ici pravednog puta onda eno vas drugi tip vize i placajte advokate i sve to i znate da je sansa samo vasa i niko je vas nece oduzmeti!
Reply With Quote
Staro 11.09.2013, 18:50
dd983 dd983 je offline
Član

Datum prijave: 21.05.2013
US lokacija: NY
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче Prikaz poruke
Wow. moze se prijaviti ko hoce ako treba da neko bude izvucen bice ako ne nista. ja mogu se prijavljati milion puta i ne buden izvucena ti samo jedan put i bices. nema ovde pravda i lutnja. OVO JE LUTRIJA ZA CEL SVET MANJE VISE I HOCE DA IGRA KO ZELI KOLIKO GOD PUTA ZELI I DOSTA VISE! ako ste vi razocarani tome sta ni ste izvuceni molim olabavite i pokusajte ponovo i ostavite i druge da urade isto zbog svoji razlozi. ja sam navedila svoje. drugi imaju drugi razlozi zasto zele nanovo aplicirati ali sumnjam da neko zeli cisto koliko da vide dali bi bi bili izvuceni drugi put ili zele videti koliko srece oni imaju bla bla bla. mnoge apliciraju i sto puta i oni koji ne ipunjuje uslovi i terorosti i zezalici i sve. hoces li se ljutiti na sve niv zato sto uzimaju vasi sansi? boze moj! ako zeli nekog ici pravednog puta onda eno vas drugi tip vize i placajte advokate i sve to i znate da je sansa samo vasa i niko je vas nece oduzmeti!
Tvoj komentar je toliko neracionalan da prosto nemam komentara.. NARAVNO da moze da se prijavi ko hoce i koliko puta hoce, cak i poznajem par ljudi koji se najverovatnije prijavljuju samo da bi dokazali nesto drugima(ne sebi) i da bi mogli da "pokazu" kako to nije velika stvar.. Takvi ljudi nikad ni ne iskoriste tu priliku koja im se pruzi i za koju su sa druge strane sami "odgovorni". E sad sto se neki malogradjani(koji su pored svega bojim se vecina) vode i dalje onom starom "da komsiji crkne krava" iliti u prevodu na "zelenolutrijski" - da JA dobijem GC koji necu/ne mogu ni iskoristiti a komsija(koji za isti aplicira godinama) da crkne od muke, je vec druga problematika koja tebi ocigledno nije jasna.. ili se mozda ubrajas u pomenutu grupu..??
Reply With Quote
Staro 11.09.2013, 19:36
Маче Маче je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dd983 Prikaz poruke
Tvoj komentar je toliko neracionalan da prosto nemam komentara.. NARAVNO da moze da se prijavi ko hoce i koliko puta hoce, cak i poznajem par ljudi koji se najverovatnije prijavljuju samo da bi dokazali nesto drugima(ne sebi) i da bi mogli da "pokazu" kako to nije velika stvar.. Takvi ljudi nikad ni ne iskoriste tu priliku koja im se pruzi i za koju su sa druge strane sami "odgovorni". E sad sto se neki malogradjani(koji su pored svega bojim se vecina) vode i dalje onom starom "da komsiji crkne krava" iliti u prevodu na "zelenolutrijski" - da JA dobijem GC koji necu/ne mogu ni iskoristiti a komsija(koji za isti aplicira godinama) da crkne od muke, je vec druga problematika koja tebi ocigledno nije jasna.. ili se mozda ubrajas u pomenutu grupu..??
ne. nisam u tom grupu ne ni zelim da budem jedna od tih ljudi i mozda sam po malo i naivna da vjerujem da ne postoje takvi ljudi zasto ja licno ne poznajem neko ko je toliki kreten da kad dobije aplicira ponovo samo da bi dokazao komsijama da je on sretnik a oni nisu. to je tako bedno ali eto ako ti kazes da znas takvi ljudi onda ok. poor them. sta da kazem
Reply With Quote
Staro 11.09.2013, 23:17
Cosmo's Avatar
Cosmo Cosmo je offline
Drug član

Datum prijave: 07.10.2012
US lokacija: Gdje god je bolje nego ovdje
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Ova tema je zapoceta kako bi pisali nove informacije o odrzavanju DV-2015,
kako bi svima bilo lakse otvoriti ovu temu i vidjeti ima li sta novo u vezi DV-2015, a ne otvarati 30 tema trazeci bilo kakvu novu informaciju u vezi toga.

Nazalost, tema se pretvorila se u prepucavanje ko treba ili ima moralno pravo da aplicira a ko ne. Imam i ja svoj stav i misljenje po tom pitanju, ali samom cinjenicom da nikome ne mozete zabraniti da aplicira (pa cak i iz zezanja), mislim da je svaka dalja diskusija besmislena. Oni koji su selektovani nece odustati od ponovnog apliciranja zato sto se to nekome ne svidja, a mislim da ne bi odustao bilo ko od nas neselektovanih da je na njihovom mjestu. I koliko nam to uopste moze naskoditi s obzirom na broj aplikanata? Zanemariv procenat...

Umjesto toga, dajte nesto pozitivno, mozda neki novi info s drugih immi foruma, zanimljiv clanak, predvidjanja oko lutrije, trenutno stanje javnog mijenja i politicara u USA po tom pitanju, itd, itd...bilo sta konstruktivno ili korisno.
Staro 13.09.2013, 20:43
aspirin aspirin je offline
Drug član

Datum prijave: 15.03.2012
Nepromenjeno

Konacno objavljeno na zvanicnoj stranici. Navali narode!
Ovde oko mene u kraju vec se pripremaju za kolektivne prijave i ljudi koji veze nemaju ni sta je to. Kazu, sto je dzaba i Bogu je drago!

http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1322.html

DV 2015 Program: Online registration for the DV 2015 Program will begin on Tuesday, October 1, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 2, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). Instructions for the DV 2015 Program will be available soon, so please check back later.

Last edited by aspirin; 13.09.2013 at 20:50.
Reply With Quote
Staro 14.09.2013, 01:35
AllenJohnJohnson AllenJohnJohnson je offline
Drug član

Datum prijave: 14.01.2012
Nepromenjeno

Important Notice – Same-sex spouses of U.S. citizens and Lawful Permanent Residents (LPRs), along with their minor children, are now eligible for the same immigration benefits as opposite-sex spouses. Consular officers at U.S. embassies and consulates will adjudicate their immigrant visa applications upon receipt of an approved I-130 or I-140 petition from USCIS. Diversity Visa applicants may include same-sex spouses in their initial entries or add spouses acquired after their initial registration. Those spouses who will follow-to-join DV 2013 applicants must make application on or before September 30, 2013. Spouses of DV 2014 applicants, even those not included in the initial entry, must apply before September 30, 2014. For further information, please see our FAQ’s.

Ahahaha ljudi, idemo se ženit!
Reply With Quote
Staro 14.09.2013, 08:07
NightSky's Avatar
NightSky NightSky je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.01.2012
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik aspirin Prikaz poruke
Konacno objavljeno na zvanicnoj stranici. Navali narode!
Ovde oko mene u kraju vec se pripremaju za kolektivne prijave i ljudi koji veze nemaju ni sta je to. Kazu, sto je dzaba i Bogu je drago!

http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1322.html

DV 2015 Program: Online registration for the DV 2015 Program will begin on Tuesday, October 1, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 2, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). Instructions for the DV 2015 Program will be available soon, so please check back later.
Sjajna vijest za dobro subotnje jutro! Hvala, aspirin!

DV 2020
Reply With Quote
Staro 14.09.2013, 22:15
cape011 cape011 je offline
Drug član

Datum prijave: 01.11.2012
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Znaci prvog oktobra proveravamo prvo da li smo mozda izvuceni u eventualnom drugom krugu, i ako nismo sledi nova prijava.
Odgovori

Pravila pisanja