![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pozdrava... |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna kako se moze doci do ID i vozacke dozvole CDL .u USA sam sa H2B vizom i SSN brojem.
U Cikagu su od januara doneli zakon da imigranti ne mogu dobiti ID samo privremeni. Ali postoji mogucnost da me neka kompanija sponzorise i produze vizu i tako dodjem do dozvole.Naravno ja bi za tu kompaniju i vozio posle kao po ugovoru Molim Vas ako neko moze da pomogne ovo je moj kontakt tel.240 338 9923. Last edited by sone_; 22.06.2013 at 01:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nema tih kompanija. Da bi neka firma mogla da sponzorise za H2B mora da od imgracionog dobije dozvolu da bude "petitioner", kao sto je tebi petitioner ta firma u Marylandu ili Virdziniji. Truckerske firme ovde to ne rade, bar ne jos uvek jer je prevelika birokratija... Pisali smo na ovu temu vec vise puta... Ponavljam, nije da mracim ali te varijante i podvarijante vise ne pale... |
|
||||
|
||||
![]()
Zbog novog imigracionog zakona sve se promenilo. Nekoliko njih danima pokusavaju da izvade ID, ali ne ide. Zadnji su izvadili dozvole nekoliko njih koji su dosli iz Italije i rade oko 2 meseca. Od tada niko vise, koliko ja znam. A da te neka kompanija sponzorise to je vec teeeeesko, na zalost....
Jedino produzenje vize "preko" bazena na sto duze, pa mozda onda vaditi ID i tako u krug...
2011EU00005xxx 29.05.2010.- stigla prva koverta iz KCC 02.06.2010. - vracena u KCC 04.06.2010. - stigla u KCC 30.08.2010. - stigla druga koverta 02.10.2010. - uradjen lekarski 19.10.2010. - VISA GRANTED 20.10.2010. - VIZA U PASOSU ![]() U CHICAGO-u od 20.01.2011... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
Zanima me gde mogu naci testove za CLD za kamion na internetu, ako neko zna link ne bi bilo lose da okaci ili da mi posalje. Inace pratim forum, ima dosta poucnih stvari, svaka cast svima na izdvojenom vremenu. Ja sam ove godine dobio Green card, i dolazim u Chicago u februaru, i cilj mi je za pocetak, dok se ne snadjem i dok ne nostrifikujem diplome(posto sam zavrsio dva falulteta, i master sam ovde), da vozim kamione. Veliki pozdrav za sve i samo cepajte! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ubijen nas covek vozac kamiona iz Nepervila IL u nedelju navece na truck stopu od strane obezbedjenja prodavnice Loves truck stopa Ohio Dayton
http://www.abc22now.com/shared/news/...id_17545.shtml |
|
|||
|
|||
![]()
Tragedija, zaista.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ima nekoliko verzija celog dogadjaja, treba da se saceka izvestaj (ako ga ikad objave). No, to sto je neko nenaoruzan ne znaci da ne moze da ubije drugog coveka... Veoma nesrecna situacija, da li su jezicke ili kulturoloske razlike doprinele ovome, ko ce znati sada
![]() |
![]() |
Tags |
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |