ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 05.05.2014, 19:36
ZelenasZemun ZelenasZemun je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2014
Nepromenjeno

POzdrav iz Zemuna

Prvi puta sam se prijavio ove godine i izvucen sam ...CN 29xxx
Cestitam svim zemljacima i iskreno se nadam da cemo to i ostati

Forum je EXTRAaaa! Jako puno korisnih info se moze naci ovde.

Imam samo jedno pitanje vezano za visoke i niske CN, naime, da li to znaci samo da ce visoki br. doci kasnije na red ili bi to moglo znaciti da se moze desiti da nece doci nikada na red?
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 19:55
milija55 milija55 je offline
Drug član

Datum prijave: 09.04.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZelenasZemun Prikaz poruke
POzdrav iz Zemuna

Prvi puta sam se prijavio ove godine i izvucen sam ...CN 29xxx
Cestitam svim zemljacima i iskreno se nadam da cemo to i ostati

Forum je EXTRAaaa! Jako puno korisnih info se moze naci ovde.

Imam samo jedno pitanje vezano za visoke i niske CN, naime, da li to znaci samo da ce visoki br. doci kasnije na red ili bi to moglo znaciti da se moze desiti da nece doci nikada na red?
Svaka cast.
Ti sa brojem 29xxx dolazis 100%, samo sledi instrukcije i salji posle 19.05. obrazac 260....

Mislim da ce svi koji su izvuceni ici na intervju ako su poslali dokumenta u KCC. Mislim na proslogodisnje dobitnike, a vi cete od 01.10.2014. na intervjue. Ti konkretno april 2015 ides na intervju, mogu malo da pogresim, ali april je.

Samo veselo!
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 20:17
Memena Memena je offline
Drug član

Datum prijave: 01.11.2012
US lokacija: Fort Lauderdale, FL
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Spartacus Prikaz poruke
Cestitam Memena zasad najnizi broj i ides prva u "vatru" ja sam odma tu negde iza tebe sa 90xx tako da bi bilo lepo da nam ispises ovde svoj put do GC ako imas skype ili facebook mozes ostaviti na privatnim porukama da razmenimo saznanja! SRECNO!
Naravno da cu vas izvestavati. Za pocetak cekamo 19.maj .
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 20:30
ZelenasZemun ZelenasZemun je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milija55 Prikaz poruke
Svaka cast.
Ti sa brojem 29xxx dolazis 100%, samo sledi instrukcije i salji posle 19.05. obrazac 260....

Mislim da ce svi koji su izvuceni ici na intervju ako su poslali dokumenta u KCC. Mislim na proslogodisnje dobitnike, a vi cete od 01.10.2014. na intervjue. Ti konkretno april 2015 ides na intervju, mogu malo da pogresim, ali april je.

Samo veselo!
Hvala puno milja55 ...veselje tek posle intervjua ;-) ,ako ispadne kako treba...
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 21:50
deltoid deltoid je offline
Drug član

Datum prijave: 01.10.2013
Nepromenjeno

Procitah sad na forumu da jedan clan ima inforamcije da najverovatnije sledece godine nece biti lutrije,da li neko zna o cemu se radi?
Reply With Quote
Staro 06.05.2014, 05:36
goranm's Avatar
goranm goranm je offline
Drug član

Datum prijave: 13.01.2009
Nepromenjeno

Upravo dobio mail od KCC. Navodno je zbog preopterecenja servera ako ste 1. maya gledali rezultate moguce da ste dobili poruku "HAS NOT BEEN SELECTED", a u stvari ste selektovani. Proverio ponovo i nista. Proverite i vi ostali koji ste 1. Maya gledali rezultate, nista vas ne kosta.
Reply With Quote
Staro 06.05.2014, 08:18
RenatoS RenatoS je offline
Drug član

Datum prijave: 05.05.2013
US lokacija: pittsburgh
YU lokacija: Crikvenica
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik deltoid Prikaz poruke
Procitah sad na forumu da jedan clan ima inforamcije da najverovatnije sledece godine nece biti lutrije,da li neko zna o cemu se radi?
Bez sekiracije je svake godine se o tome prica, normalno da ima ljudi u Americi koji su za a neki protiv. Kada i ako bude DV ukidana bit ce to i na sluzbenim stranicama a do onda sve ostaju samo tracevi.
Reply With Quote
Staro 06.05.2014, 16:09
hope's Avatar
hope hope je offline
Drug član

Datum prijave: 01.11.2011
US lokacija: So Cali
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

i ja sam dobio isti taj mail! samo malo kasnije, oko 7.50.
a ja tek stigao na posao. nisam mogao da verujem. bilo mi je baš neobično. i jedva sam čekao da dođem kući da proverim. i ništa. isto.
ne znam koja im je fora da to šalju, samo da se štrecamo i gubimo živce sve ispočetka.
Reply With Quote
Staro 06.05.2014, 17:00
igor79's Avatar
igor79 igor79 je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2013
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Evo i ja dobio mail od KCC i odmah se dao na proveru, ali opet duplo nista i cuveno HAS NOT BEEN SELECTED za suprugu i mene. Zato vise srece sledece godine za sve one koji nisu izvuceni ove.

DV-2017, HAS NOT BEEN SELECTED
DV-2018, HAS NOT BEEN SELECTED

DV-2019, HAS NOT BEEN SELECTED
DV-2020, HAS NOT BEEN SELECTED
DV - 2021 ?
Reply With Quote
Staro 07.05.2014, 08:14
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Dobio sam ovaj email sa adrese KCCDV@state.gov

Ne znam sta hoce stvarno vise od nas, kada provjerim sve mi je isti raspored na stranici kao i prvog dana, ne vidim nista novo sa imenom, bez imena bla bla?! Smorise vise, svake godine neki problemi, serem im se u sistem. Nisam pobornik nekih neregularnosti i zabluda, ali posle 10 godina igranja zgadili su mi se iskreno stalno nekim korekcijama, i dodatnim ispravljanjem krivih Drina. Pokrenuo sam ove godine privatni posao usled nemogucnosti da se zaposlim negdje, gledam kako da prezivim od tog posla radeci po cijeli dan, ne mogu se ja cimati cijele godine oko lutrije prateci rezultate i eventualne promjene. Moguce i da odustanem vise od lutrije, nakupilo se svega za ovih 10 godina....

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Last edited by jovke; 07.05.2014 at 08:23.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja