![]() |
|
|
|||||||
| Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
| Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
| Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
| Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
I ja sam odskoro dosao na FL St.Petersburg i zavrzio sam vozacki za malo auto i sad prelazim na testove za CDL pa vidim Magelan da nudis pitanja za A class jel bih mogao kako da ih dobijem dosta bi mi pomoglo ,hvala unapred.
|
|
|
||||
|
||||
|
Banka pitanja za CDL test.
Koliko vidim za klasu C treba samo "General Knowledge" tako da je sve tu ![]() @dragan77 Proveri inbox u privatnim porukama |
|
|
||||
|
||||
|
Da li treba vozacka odavde da bi se moglo polagati tamo? Tj kako to ide polaganje tamo.. casovi voznje pa teorija pa praksa kao kod nas ili drugacije? Ja u zivotu nisam sela za volan pa razmisljam da li da polazem voznju dok sam jos u sr?
|
|
|
|||
|
|||
|
Alisa, ja bih ti preporucila da kad dodjes u US uzmes par casova u driving school (nece te odrati kao kod nas), evo da izaberes iz koje drzave ti treba driver's handbook: http://www.idrivesafely.com/dmv-driv...handbooks.html
|
||||
|
||||
|
Hvala puno na odgovoru..
Ne znam sto, al ja sam bila ubedjena da ce me pre tamo odrati. Drago mi je sto nije tako.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vise informacija o standardnoj vozackoj dozvoli, za automobil, imas na temi "Vozacka Dozvola" |
|
|
|||
|
|||
|
Mozda Alisa_GG planira prvo da polozi za auto pa kasnije da uzme CDL
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne planiram hahahah.. nego sam citala temu pa se spominjale vozacke i ja pitala
slaba sam ja i na biciklu tako da mozda ni auto necu nauciti voziti...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ovde si bez auta zamalo kao invalid, tako da je imanje auta i vozacke dozvole neophodno (osim ukoliko ne planiras da zivis na Menhetnu gde ti auto ne treba). Stoga, nema "ocu-necu" nego samo sebi kazes " ja polazem vozacki kad dodjem u Ameriku" ![]() Srecno
|
||||
|
||||
|
Ma polozicu i za kamion ako treba. Vec sam ja to sebi rekla
Ovih dana ce drug poceti da me uci da vozim ovde po gradu i oko grada al nemam nameru da polazem ovde ako cu svakako morati i tamo ponovo.. |
![]() |
| Tags |
| voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|