![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moze i viša škola, ne sećam se da li su gledali godine iskustva onda. Nas je došlo trojica iz Novog Sada 2012, ja sam imao fakultet a ova dvojica višu Elektrotehničku iz Subotice. Na kraju smo se svi čini mi se vodili kao Bachelor. Za poslodavca smo već radili indirektno iz NS, drugim rečima firma za koju smo radili je bila contractor firme u kojoj sad radimo. Last edited by snowflake; 01.03.2015 at 01:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
zna li iko ista o kompaniji Rain Dogs? ako ima neko na forumu da je radio za njih ili da zna nesto o njima najljepse bih zamolio da mi da informaciju. hvala unaprijed |
|
||||
|
||||
![]()
Sad im videh sajt. Nisam do sada cuo za njih. Onaj jedan dispatch mi izgleda poznato odnekle... To je koliko vidim relativno nova firma.
|
||||
|
||||
![]()
Od 1. Jula 2015. stupa na snagu novi zakon na federalnom nivou koji reguliše status CDL vozača.
"Effective July 1, 2015, when a CDL Holder or CLP applicant visits a facility for initial issuance, renewal, transfer or upgrade, the driver will be required to show proof of legal presence and domicile. This is a one-time requirement for the CDL holder or CLP applicant, who is a US Citizen or Lawful Permanent resident." Više o ovome u linku na zvaničnoj strani Illinois DMV
|
|||
|
|||
![]()
Magelan, svaka čast na informacijama koje sipaš kao iz rukava, znače mnogo nama koji ovo čitamo iz Srbije i nadamo se da nam "uleti" zelembać za koji mesec.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Неће много тога битно да се промени... само ће сада бити много више возача са CDL-ом из Вашингтон стејта или са Флориде...
Наћи ће се неко решење ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ovo je Boki zakon koji IL sprovodi jer je nalozen sa federalnog nivoa.
|
||||
|
||||
![]()
"Commercial Driver's License (CDL) - Proof of Legal Presence
On July 1, 2015, new federal standards for commercial driver's license (CDL) knowledge and skills testing and the issuance of commercial's learner's permits (CLP) will take effect as set forth below: ..................... Effective July 1, 2015, when a CDL Holder or CLP applicant visits a facility for initial issuance, renewal, transfer or upgrade, the driver will be required to show proof of legal presence and domicile. This is a one-time requirement for the CDL holder or CLP applicant, who is a US Citizen or Lawful Permanent resident." Source: www.cyberdriveillinois.com
|
||||
|
||||
![]()
Da li je realno da ova dopuna zakona dovede do porasta plate vozača u neko dogledno vreme?
![]()
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |