![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dayton mu presudio budjavu sudbinu zemlje iz koje je pobjegao (BiH) a onda presudio i njegov licni zivot. To se zove sudbina.
|
|
||||
|
||||
![]()
Zaista tragedija.
Jednu stvar ne mogu da ne primetim - ovaj truck stop vise lici na kupleraj. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ima trucking svoje tamne strane... |
|
|||
|
|||
![]()
Neke dodatne informacije na ovom linku.
http://vijesti.in.rs/region/dr%C5%BE...ijen-u-dejtonu Hm, nije morao da puca, dovoljno je samo da ga je upozorio ili zvao pomoć. Ubistvo s predumišljajem za mene. Neiskustvo kao olakšavajuća okolnost. Nisam pravnik ali mi žao Gorana ma šta da je radio "iza šanka". Šojić i Dejton...Uf... http://www.wdtn.com/news/investigati...ed-to-have-gun Pogledajte komentare. Može se još dosta toga zaključiti. No, činjenica je da je čovek ubijen, a u tim godinama verujem da je imao porodicu, i da je gubitak veći od Dejtona 95. Moje saučeśće i nada da će pravde biti ovaj put. Citat:
Citat:
Last edited by 4thman; 13.12.2013 at 04:42. |
|
|||
|
|||
![]()
http://cdllife.com/2013/featured/tru...g-erratically/
Ameri naši pogledajte video, i poslušajte policajca. Bez komentara. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
jel dobro sad da se startuje sa voznjom za pocetnika recent CDL graduate,ili bolje da se saceka prolece*(mislim sneg,led)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ako postoji naznaka da ce te sibati na West - I-80 i severnije (I-90; I-94)... U tom slucaju ja bih sacekao pocetak marta... Naravno, ako je "stigla voda do kolena" sto se novca tice, sedaj i ne razmisljaj. Nisi ni prvi ni poslednji koji je seo za volan u sred cice zime ![]() Pazljivo, polako... Postuj signalizaciju, stani na par sati ako treba, prati preko neta vremensku prognozu i sto je najvaznije - polako sa kocnicama ![]() Good luck ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na savetima Magelane,jos jedno pitanje ako moze,sta bi preporucijo za trening (fali mi iskustva)americka firma tipa Swift,Shnajder ili domaca firma.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pocnes za neku manju firmu, kod "nasih", i tu ces steci iskustvo... |
|
||||
|
||||
![]()
Ma sedi i vozi!!! Posla ima koliko zelis tako da ces lako naci i bez iskustva...
2011EU00005xxx 29.05.2010.- stigla prva koverta iz KCC 02.06.2010. - vracena u KCC 04.06.2010. - stigla u KCC 30.08.2010. - stigla druga koverta 02.10.2010. - uradjen lekarski 19.10.2010. - VISA GRANTED 20.10.2010. - VIZA U PASOSU ![]() U CHICAGO-u od 20.01.2011... ![]() |
![]() |
Tags |
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |