![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Neki od razloga za novu prijavu: Zbog znatizelje da li ce ponovo biti izvuceni, zbog sprdnje sa onima koji nisu dobitnici, zbog visokog dobitnog broja, zbog nesigurnosti da ce ce jedan od supruznika koji je dobio proci kao nosilac pa ce sledece godine dobiti drugi supruznik (trogodisnja srednja skola, osudjivanost, bolest...). Boli ih uvo, razmisljaju po sistemu posle nas potop, nije bitno sta ce i kako biti, mi smo dobitnici i idemo.
Kao sto covek rece, to vam je ko i sve u zivotu, nekom daj sve a nekom nista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ova tema je zapoceta kako bi pisali nove informacije o odrzavanju DV-2015,
kako bi svima bilo lakse otvoriti ovu temu i vidjeti ima li sta novo u vezi DV-2015, a ne otvarati 30 tema trazeci bilo kakvu novu informaciju u vezi toga. Nazalost, tema se pretvorila se u prepucavanje ko treba ili ima moralno pravo da aplicira a ko ne. Imam i ja svoj stav i misljenje po tom pitanju, ali samom cinjenicom da nikome ne mozete zabraniti da aplicira (pa cak i iz zezanja), mislim da je svaka dalja diskusija besmislena. Oni koji su selektovani nece odustati od ponovnog apliciranja zato sto se to nekome ne svidja, a mislim da ne bi odustao bilo ko od nas neselektovanih da je na njihovom mjestu. I koliko nam to uopste moze naskoditi s obzirom na broj aplikanata? Zanemariv procenat... Umjesto toga, dajte nesto pozitivno, mozda neki novi info s drugih immi foruma, zanimljiv clanak, predvidjanja oko lutrije, trenutno stanje javnog mijenja i politicara u USA po tom pitanju, itd, itd...bilo sta konstruktivno ili korisno.
|
|||
|
|||
![]()
Konacno objavljeno na zvanicnoj stranici. Navali narode!
Ovde oko mene u kraju vec se pripremaju za kolektivne prijave i ljudi koji veze nemaju ni sta je to. Kazu, sto je dzaba i Bogu je drago! http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1322.html DV 2015 Program: Online registration for the DV 2015 Program will begin on Tuesday, October 1, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 2, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). Instructions for the DV 2015 Program will be available soon, so please check back later. Last edited by aspirin; 13.09.2013 at 20:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Important Notice – Same-sex spouses of U.S. citizens and Lawful Permanent Residents (LPRs), along with their minor children, are now eligible for the same immigration benefits as opposite-sex spouses. Consular officers at U.S. embassies and consulates will adjudicate their immigrant visa applications upon receipt of an approved I-130 or I-140 petition from USCIS. Diversity Visa applicants may include same-sex spouses in their initial entries or add spouses acquired after their initial registration. Those spouses who will follow-to-join DV 2013 applicants must make application on or before September 30, 2013. Spouses of DV 2014 applicants, even those not included in the initial entry, must apply before September 30, 2014. For further information, please see our FAQ’s.
Ahahaha ljudi, idemo se ženit! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Znaci prvog oktobra proveravamo prvo da li smo mozda izvuceni u eventualnom drugom krugu, i ako nismo sledi nova prijava.
![]()
|
![]() |