Sve sami dobitnici kojima je ovo prvo ucesce! Nemoguce je da sistem ovo nije prepoznao. To nije slucajno! Ima li bar nesto logicno i normalno u vezi sa ovom lutrijom ili je iz godine u godinu lutrija postala obican lazni cirkus?!
Zvercica, Ivanmilosavljevic, Passenger i surtex, čestitke i sretno svima! :bravo:
Mislim da to nema nikakve veze. Ja sam se prijavio 5.put, a cura 1.put i imamo CN 20132Nxxxx
Da li vode evidenciju - moguce da vode, ali to ti nitko od nas sa foruma ne moze sa sigurnoscu reci.
Evo jos jednog dobitnika ![]()
Iz treceg puta!
Iz Crne Gore! Budva.
Mada, situacija se poprilicno promijenila od datuma kad sam aplicirala…
Aplicirala sam u oktobru, a vec u novembru sa turistickom vizom dosla u USA i ostala. Sada bracnim putem zavrsavam green card, tako da je po mene sreca kasno dosla…tj, nemam se sad cemu radovati, a koliko bi mi znacilo prosle godine ne mozete vjerovati… :punk:
Zao mi je sto ne mogu na nekog drugog prenjeti…izgubljena sreca, bas mi je krivo :smrc: :smrc: :smrc:
Hannah, iskrene čestitke i tebi! ![]()
Ti si na putu do GC i naravno da se imaš čemu radovati!
Sretno! :bravo:
Znam da mi niko ne može reći, ali čisto me zanimalo da li se još nekome desilo da mu iza 2013 piše nešto što bi moglo upućivati na br. prijavljivanja. Znači, taj broj/slovo vjerovatno prije ima veze sa datumom/vremenom kad je urađena prijava.
Kako god, čekamo oktobar! :obrva:
jel moze neko da postavi link za proveru izvucenih?
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
Sretno! ![]()
(opet prekratka poruka)
Ako mislite da ima veze sa datumom prijavljivanja, mozda ce pomoci to da je moj 2013EU00023xxx izvucen, a prijavio sam se 4. novembra, dan pred zatvaranje konkursa?
Takodje
2x pise sasvim slucajno
nema teorije da je do kolicine prijavljivanja po godinama ![]()
Sta reci nego…cestitam! Mislim da ti je doslo ko kec na 11. ![]()
Evo liste…
- Milosdv, Srbija
- Milan63, Srbija
- Oskark , Srbija
- Eliksir, Srbija
- Gogecko, (RS, BIH)
- Vangelistexas , Srbija
- Zvercica , Srbija
- Ivanmilosavljevic, Srbija
- Passenger , Srbija
- Surtex, Srbija
- Hannah, Crna Gora (već sredio GC)
- UsainBolt , (lokacija ???)
Van foruma: 2 Srbija, 1 Hrvatska
Ljudi koji vam je ??? :blink: kilo off topic-a.
Pa što vas mrzi da prelistate pola sata ili sat forum ima sve napisano.
Kapiram ja ludilo ali bez potrebe zatrpavamo temu sa glupostima.
Kome treba pomoć neka mi pošalje PM.
Odgovori:
Broj označava kada idete na intervju. Za mesec pogledajte viza bilten.
Lutrija je BILA poništena prošle godine, sada je sve ok.
Pošaljite papire odmah.
Ako ispunite sve uslove imate 100% šanse da dobijete vizu.
Koliko Srba je dobilo imaš na DV sajtu…
Pozdrav ![]()
Sta je reci?Nego sretno svima sa GC,aBd nam se brzo snadjete kad dodjete tamo.Kad nadjete vremena pisi te nam,nemoj te zaboravit staru(novu)raju.Uglavnom ahhaha sta je reci nego :bravo: :bravo:
SVE CESTITKE IZVUCENIMA :bravo: :bravo: :bravo:
DOBRO NAM DOSLI USKORO :1081:
Da se i mi zapljunemo. Ja i zena prvi put poslali sada u oktobru:grin: naravno ja nisam izvucen ali zato ona jeste. Pitanje za nekog ko zna do kad treba da se posalje tkz. “druga koverta” posto u vreme prijavljivanja nismo bili vencani a i ona je tek bila zatrudnela, a bebca ocekujemo krajem juna pa da o jednom trosku to sve sredimo sa ambasadom i da onda posaljemo papire.
Unapred hvala na odgovoru, izvucenima cestitke a neizvucenima lepo se slikajte pa da i vas izvuke sledeci put :bravo:
Edit: I kako i gde u ambasadi sada smarati oko ovih stvari?
E cestitam na dobitku…a sledeci najvazniji potez je da lepo i ti i zena procitate sve teme na forumu…dobicete odgovore skoro na sva vasa pitanja a ako ima nesto nejasno, rado ce vam neko sa doticnim iskustvom odgovoriti. Dakle, svesku u ruku i beleske…ko u skoli. ![]()
Evo i ja da se prikljucim u vase veselo drustvo, i ja sam u daljoj selekciji :)))
Nesto o meni:
Zovem se Marko, 28 godina, i prijavio sam se prvi put… Prvo pa musko
Inace, planiram da idem sam, ne znam ni gde ni kako ni sta cu tamo, ali o tom po tom :))) Jos nista nije sigurno ![]()
Trebace mi pomoc, sigurno, oko svega, pa cu pisati ![]()
Pozz svima!
I da dodam- lokacija: Srbija, Zlatibor! Za sad, valjda se i to promeni sledece godine :)))
free i Maruko, čestitke i sretno! :bravo:
Milosdv, update za Listu dobitnika DV 2013:
- free, zemlja? (Srbija?)
- Maruko, Srbija
Zlatiborcanine…isto sta reci nego…CESTITAM! Nadam se da si svestan sta si dobio ![]()
NightSky, u pravu si. A ako je free - Beograd, onda je to Srbija…uzi centar Srbije ![]()