Dv 2013 izvuceni maj-oktobar

Ljudi moji!!! Ja ovo citam i srce ce da mi iskoci! Stvarno sam sretna zbog Vas! Kao da se meni desava :grin: Sve cestitke i puuuuuno, puuuno uspeha u svemu daljem sto Vas ceka!! :bravo:

Pu’ spas za mene :slight_smile:

:1081::wee::blink::pucpuc2::tubac::harmonik::pucpuc2::pucpuc2:

Izvukli su nas iz trećeg puta :slight_smile:

Ohh, That’s just me :grin::1060:
Imam osecaj kao kad sam se napio prvog puta za maturu osnovne skole(dobro, mozda i ranije, al svatate poentu) :grin::grin::grin::grin::grin:

e pa, mogao bih i ja azurirati profil kako bih bio od pomoci ostalim clanovima :slight_smile:

Pa ja mislim da sam zavoleo odjednom Frank Sinatru :1072::1081:
Kako je dobra pesma :grin:

hehe, u pravu si, sad cu da promenm :bravo:

Cestitke od srca i tebi :grin::bravo:

Treca sreca kod tebe izgleda :obrva:

Izvukli su me,tacnije medju 100.000 ljudi.Da li trebam da budem srecan,mislim da li je to velika stvar za sada???Pozdrav svima

Pa ti to treba da odredis dal ti je to srecna stvar ili ne. Ako je zelis odes, naravno da treba da budes srecan, ako nije…:a014:pa opet treba da budes srecan. Od 7 mil apliciranih :slight_smile:
Nisi nam rekao odakle si? iz kojeg puta su te izvukli?

Iz Srbije,iz prvog puta.Moj san je Amerika,i vec sam bio dva puta kao studen na work&travel.Postavio sam glupo pitanje,ne da li trebam da budem srecan,vec ja to dozivljavam kao da je to sve sitnica…
Kakve su mi sanse da dobijem vizu,to me zanima.Nikad osudjivan,imam social security broj,radno iskustvo u Americi.

I kod tebe iz prvog puta. Pa nije bas sitnica. Ako malo procackas forum, videces da neko igra vec deset godina i jos nije izvucen.
E sto se americkog iskustva ne vidim razlog zasto bi bio problem da bio. Ako je sve regularno kako je napisano, i ako ne muljas nista, i ako nisi ostajao duze nego sto si trebao nema razloga za brigu.
to sto si naveo, to je sve plus za tebe.

Ja sam se regularnao vracao,radio za poznate kompanije.
Sta ja trebam sada prvo da uradim,osim sto cu se napiti?

Pa kad se otreznis, odes na 404 - Page Not Found

i tamo ti pise sve sto treba dalje da preduzimas…Znaci treba da popunis formulare i da ih saljes u kentacky.

Upravo mi je sada rodjendan,to ce mi biti najlepsi poklon zivotu.Ako dobijem,vracam se Aljasci opet.Aljaska je moja ljubav

Srecno, čestitam na dobitku napiši samo iz kog si grada.

I obavezno se baci na čitanje foruma nema potrebe da se zatrpava tema, ako nešto nema pitaj.

Pozdrav

Još jednom čestitke dobitnicima, ostalima želim da dobiju u oktobru.

I ja se naravno pridruzujem i cestitam zvercici i ivanmilosavljevic-u. Napred u nove radne i zivotne pobede!

cestitam svima, kao prvo. a kao drugo, aplicirao sam drugi put i ove godine sam izvucen :wee:

Biće biće :grin:

Evo liste, dopunite ako sam nekog izostavio

1. Milosdv, Srbija
  2. Milan63, Srbija
  3. Oskark , Srbija
  4. Eliksir, Srbija
  5. Gogecko, (lokacija ???)
  6. Vangelistexas , Srbija
  7. Zvercica , Srbija
  8. Ivanmilosavljevic, Srbija
  9. Passenger , Srbija

Van foruma: 2 Srbija, 1 Hrvatska

:bravo:

Ajmo dalje

E i tebi sve cestitke s moje strane. Samo tako nastavi (da dobijas) :slight_smile:

Prvo cestitke svima, pogotovu starijim forumasima koje vec “poznajem” :1081: :1081: :1081:

Sto se tice Srbije vidimo da se s’vremena na vreme pojavi neko ko se prijavi na forum kao dobitnik sto je potpuno normalno kao svake godine.

Sta se to desava sa ostalim ex-yu drzavama, gde su ti dobitnici :wtf:

Nismo se nadali ali smo se dobro udali :naughty:. Igram po prvi put i izvucen sam. Tri godine uzastopno dolazim u USA i redovno se vracam u Srbiju. Trenutno sam u USA na H2B vizi. Case number 2013EU00007XXX.