Pre 10-ak godina definitivno nisam razmisljao ni o kamionima, ni o Americi… Tada sam bio fokusiran kako da sto pre zavrsim faks Ali ranije, jos 2001. pre nego sto sam startovao sa faksom, imao sam ideju da odem u Italiju da vozim kamion pod uslovom da faks ne krene. U Italiji i dan danas dosta mojih mladenovcana vozi kamion. No, bilo kako bilo, zavrsim i ja taj stomatoloski faks, postanem doktor stomatologije i ubrzo zatim je iskrsla prilika za US. Do tada, US nije bila ni na listi destinacija za posetiti, a kamoli ziveti
U Februaru 2010. sam dosao za CHGO. Radio kao negovatelj i bolnicar, isao u skolu za medicinske tehnicare (nisam nikada radio kao zubni tehnicar) i negde pocetkom 2012. kada sam zavrsio sa skolom, seo sam u kamion da se finansijski, a Bome i psihicki oporavim od svih gluposti koje su se dogadjale u prvim godinama imigrantskog zivota.
Krajem 2012. sam izasao iz kamiona i krenuo da radim kao medicinski tehnicar. U medjuvremenu je bilo par izleta po par nedelja u kamionu. Poslednji put je to bilo u krajem Septembra prosle godine, dva puta CHGO-RENO-CHGO. 12. Marta ove godine sam se preselio u Severnu Virdziniju (Alexandria, VA), nadomak DC-ja. Pogledaj temu “Northern Virginia”. I ovde radim kao medicinski tehnicar