Srećno Dreadnot :papa:, valjda ćemo i mi… jednog dana…
Srecan put i javi se sa prvim utiscima sto prije:pozz:
Bravo! Good luck,…keep us informed!
:bravo:
sve najbolje u novom okruzenju
:bravo: Sve najbolje i od mene, i neka vas sreca prati!
Bravo!:bravo:
Svaka cast! A sad polako u osvajanje Amerike.
Puno srece vam zelim od sveg srca
orao pao, orao pao, soko dolazi, soko dolazi ![]()
sve najbolje na novom kontinentu ![]()
Hey, now we must speak in english with Dreadnot, hi’s now on the other side of the world!! Ha, ha!!!![]()
![]()
Bilo kako bilo Dread, mislim da si najpripremljeniji za selidbu, jer toliko pripreme (11,12 ili koliko god??) nema baš mnogo imigranata, zar ne?? ![]()
Puno sreće i sve najbolje u novoj sredini! Nemoj nas zaboraviti!!
Svaka cast dread!!!
Dobro nam dosli na ovu stranu bare i sad samo polako…da..i srecno:1081:
:bravo::bravo::bravo:
evo da se i čika dobrad javi nakon tri mjeseca-prvo da poželim sve naj.našem dredu i njegovoj obitelji i nek ti se sve želje ostvare,zbilja je lijepo vidjeti kad neko uspije sa ovog našeg brdovitog balkana a nama drugima je preostalo da ponovo apliciramo i nadamo se.BTW prošla lutrija je iz gorice izvučeno navodno dvoje ljudi jednog znam onako iz viđenja a drugu osobu ne- a ja već mislio gleda bog dobrada svog dok su mu oči bile uprte u veliku goricu a kad ono momak kratkovidan jbg. ja sam 10-tak km od gorice
Sve najbolje Smith! :bravo:
Dreadnot, welcome to the other side
Srecno!
highvoltage84, cestitke za rodjenje klinca! Pa, nek je on povukao nogu za vasu bolju buducnost i nek se nizu samo lepe vesti!:;D:
Srecnu Novu 2011-tu godinu zele vam kalifornijski zeleni: Asmiki, DreamerNS i Zana sa lepse/boljim polovinama: Jecom, Kaneolopom i Zokijem!
!](ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs)](ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs)
zelembaći, srećna nova godina
da vam se sve želje ostvare, a za sve ostalo tu je master card ![]()
Također i vama sve najbolje i svima ostalima bili oni zeleni ili se tok tek spremaju postati!:1081:
Srecna svima Nova Godina! Zelim vam svima da pozelenite ![]()