Nemoj Konislave da te pokolebaju, ja te necu ignorisati ![]()
Sad da Vas Srdjevic cuje postideo bi se, pa zar je svrha foruma da ignorisemo jedni druge ![]()
Nemoj Konislave da te pokolebaju, ja te necu ignorisati ![]()
Sad da Vas Srdjevic cuje postideo bi se, pa zar je svrha foruma da ignorisemo jedni druge ![]()
@lenhi
@Žana
@Sloba_Kg
@steficacvek
Pa vama je pametnije da cutite. Vi niste nista pameno ni napisali do sada. Tako da ja u potpunosti podrzavam vasu odluku da se uzdrzite od daljeg pisanja raznoraznih gluposti. Steta je da neko gubi vreme da vas cita.
P.S. ja vas necu “ignorirati”, ja cu vam i dalje postavljati pitanja i pitanja.
ja se slatko nasmejah…
konisave ne daj se …nego i ja moram nesto da te pitam
kako to da ti neznas za Armed Forces Member green card, jel to oni tebe lagali u Iraku da ti trebas preko lutrije u Ameriku?
Ja za razliku od konisava volim da nastupam optimisticno
Nisam bas detaljio po forumu da li je negde opisano ali hocu da kazem i da uputim ljude na ovaj “All kids medical” plan koji je za decje zdravstveno osiguranje i vazi za celu drzavu Illinois koji nam je doneo nas bivsi guverner Blagojevic.
Ovaj plan je sto se tice vase dece da ne brinete, obezbedjena su zdravstveno sve kompletno .Ja sam danas vodio malog kod zubara gde takodje pokriven sa “All Kids” programom
Aplicira se veoma lako,znam da ljudi koji su imali decu na svojim osiguranjima malo teze realizuju ovaj program mislim da se nesto ceka ali bude na kraju.
Biras bolnicu i doktora kog ti zelis.
tako da svi ljudi koji krenu sa dolascima od ove godine i naravno dolaze u drzavu Illinois decu prvo u All Kids.
Slazem se…cak je i bolje nego da imas privatno osiguranje… Ljudi sa privatnim osiguranjem puknu daleko vise para dodatno za npr porodjaj, nego ljudi koji nemaju uopste osiguranje.
isto tako vazi i za trudnice ukoliko ne poseduju ikakvo osiguranje u vecem su prednosu nego one koje to vec imaju
sve sto treba da uradite je da ostanete u drugom stanju prijavi te se na medical i imate lecenje potpuno sve apsolutno besplatno svih 9 meseci i zavrsno sa porodjajem koji ovde moze da kosta i do 7000$
zanimljiv zakon ali je istinit da u nekom slucaju bolje prolaze ljudi koji nemaju osiguranje
ima ovde raznih socijalnih programa koji trebaju da se prate i proprate
ljudi koji znaju to koriste
jer ovde nece niko da vam otvori novcanik i kaze vam uzmi koliko hoces,nego mora da se promuvas i potrudis i eto rezultata
Amen
Tako i mene proglasishe ludakom te se iz Beca prijavljujem za DV 2011
Pozdrav Ben
Amen
Iako mi se malo ne svidja kako si sve pisao u proslim postovima na ovoj temi za OVO
AMEN
Pa nisam ja bio pripadnik armiskog sastava, ja sam radio za privatnu kompaniju koja pruza usluge americkoj armiji, tako da ne vidim da je neko nekoga lagao.
Normalno je da se nekome i ne svidi moje pisanje, ali bih te zamolio da mi diskusiju ne kontaminiras versko-religioznim usklicima
pa bilo kakve veze da si imao, a radi se o Americkoj armiji imas pravo cak i na drzavljanstvo decko iz Iraka je radio kao prevodilac za American forces i postao U.S. citizen za veoma kratko vreme
pa dobro,
necu vise da komentarisam sa “..amen to that..”
kao sto je uobicajono na chat sajtovima
nego sa "… .. potpisujem… to " tako nesto u tom smuslu
jos nesto,dosta istrazujem web pa sam naso da je najveca stavka stan.Pa sam mislio dal znas drzave u USA za pocetak sa jeftinijem stanovima.
Odprilike znam sa ostalih web stranica da Midwest and Southern states su jeftinije,ali i sa nizim standardom,logicno.
Ali opet mislim,ako imam 20000,koliko me vrede te pare u NY,SF,LA a koliko u arkanzasu.
Da ,pojasnim, jedosoban stan u tim jeftinijim drzavama 300$ do 450$ mesecno,satnica AKO radim12$ ili
NY,SF i ostali luksuz gradovi-stan $$$ i mozda radim a mozda ne.
Rukujem se logokom da necu imati u NY.CHI 30$ iako su tamo stanovi 3 put skuplji,i uopsteno zivot.
Ja bih neko manje mesto.
Gledao sam generalno rentiranje stanova i to je otprilike tacno…
Sad ne znam ali sa 20000 (tolko mi je budzet)koliko moze da se otpocne bez nekih velikuh problema(naprimer da ne nadjem poso 3-6 meseci,a kupio sam kola za $$$ dolara),napominjem da sam samac,zidar/gradjevinac
Sad, da se ne bih ponavljao,shaljem straince sa drugih foruma gde sam postavljao te teme a odgovori su
taman tako
http://www.city-data.com/forum/searc...rchid=18226258
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=326976
Bio sam i na serbian cafe ali tamo za mene nema nista,sve sami software developers/network ingeneers.
Ja jedini tamo zanatlija.
Pa sa,dal da splitujemo topik ili ovde da nastavimo.
Mislim za sumi novca koja da se ponese ovde
a za profesije tamo original post
Pozdrav,
Cao
Nemas razloga da se izvinjavas nikome! I slobodno nastavi da koristis AMEN ili AMIN, jer je to rec koja u prevodu znaci “neka bude”, “zaista”… Nije samo verskog karaktera, nego se koristi u svakodnevnom govoru i bez povezivanja sa Hriscanstvom, Judaizmom, Islamom… i kao takvu ne vredja nikoga, a ponajmanje to od tebe treba da trazi neko ko niti je admin niti vlasnik foruma!
Jeste da je off-topic ali mislim da treba skrenuti paznju nekome ko iz hira ili neznanja stvara neprijateljsku atmosferu. Svi smo ovde sa jednim konstruktivnim ciljem (bar se nadam) i nadam se da kao razumni ljudi mozemo da razmenjujemo planove i iskustva nezavisno koje smo nacionalnosti, vere, boje koze, materijalnog stanja… Nadam se da ce tako i ostati.
Dali bi mogao da postavis nekakav link koji bi podkrepio tvoje tvrdnje ili je to sve na nivou rekla - kazala?
A zasto sve morate da userete i umazete verskim i nacionalnim obelezjima, pa jebala te crkva i svi oni popovi redom. I kazi mi ko to normalan koristi amin ili amen u svakodnevnom govoru. Nije pitanje dali nekoga to vredja ili ne, vec to kontaminira prostor.
Don´t care maaan.
eeeeej,maaaaan
I like gospeeel,maaaan
james Brown,sex mshine,bIg mAmA hAus,si gledo taj film
Martin Lawrence,Southern Comedy
Volim Southern Black Talk .Eddie Murphy…Arsenie Hall Show Chris Cater
Nego,brate, ako znas vidi ove linkove gore sto sam postovo pa pomazi
jel dosta ovih 20000$ ili …
ne znam
Sto se tice prvog dela mislim da sam bio jasan, nema toga i to ovde nije tema niti je nekome vazno!
A sto se tice prostora… Pa i tvoja nepismenost i nekultura kontaminiraju prostor, zar ne?
Kao prvo mislim da ti je rano da razmisljas o novcu! Prvo neka ti stigne prva koverta, a ostalo ce doci na red samo po sebi.
I ja sam samo ucesnik u forumu, nisam prosao taj pocetak da mogu da ti kazem koliko je meni trebalo, tako da mogu da imam samo neko subjektivno misljenje. Dosta je o tome pricano ovde na forumu i to na 2-3 topica. Kreni da citas lagano, kao sto sam ja jedno mesec dana i stvorices kakvu takvu sliku…
Sve je to relativna stvar, ali iz iskustva ljudi koji su sve to prosli i troskova koje su naveli, zakljucujem da je 20.000$ dovoljno za pocetak. Nekome je i 10.000$ i manje bilo dovoljno, a nekome mozda nece ni 60.000$.
Evo korisne teme za tebe: Koliko kosta zivot u Americi
Hajde molim te chicagopn izbaci linkove gdje ovo pise sto ti tvrdis gore pa da dzaba ne cekam 5 godina da dobijem drzavljanstvo ako ga mogu dobiti odmah; postoji jos mnogo ljudi koji bi ovo iskoristili.
Hvala unaprijed
matori
B cool samo ovako:
!](http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/01/funny-pictures-kitten-ignores-you.jpg)
![]()